Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

sisaaa,

máš termín v deň mojich narodenín, sudičky tvrdili, že je to dobrý dátum :)
držím palce

sakura,
ahoj, chodím tu čoby nie,ale som len tichý pozorovateľ :) a keď ma náhodou nezamestnáva práca, moje dve ratolesti, manžel, anglina alebo pes, tak si čítam čo nové sa udialo vo svete silikónu.
to je sila, čo si písala o tej "milej" sestričke, čo chcela ušetriť na infúzii. ja som bola v štátnom špitáli a infúzie proti bolesti boli samozrejmosťou, to čo za tepša je tam zamestnaná?
nosíš ešte cez deň retro, či už len v noci? a čo jazvy? moje sú dosť červené, natieram ich s contractubexom, ale sú stále rovnaké. a tvoje?

externa,
som čítala, že máš asymetriu? a že to chceš korigovať s vypchávkou? to je až tak viditeľné?? aj ja mám asymetriu, aj pred op som mala, ale miernu. pošli fotočky keď sa bude dať. btw, v ktorom bezirku si ? ottakringer alebo gaulachergasse je od teba ďaleko?

ela26

ale bojim, ze to bude malo uz sa tym asi radsej ani nezaoberam, lebo cim castejsie premyslam tym som si menej ista......zaklad mam slaby.

sakura

tanira
aj ja si davam materske znamienka - urobi mi to spolu s lipo. A tebe teraz nerobil aj tie? Lebo ked som tam prisla tak povedal ze ma este nejake znamienka.

paapulka
no tak po tom tyzdni to uz ako tak zvladnes - uvidis ako budes po opke. No ja som fungovala sama - po operacii ma priatel doviezol domov a na druhy den siel na tyzden na lyzovacku. Tak som bacovala sama:)) Porobil mi nakupy aby mi nic nechybalo:))

paapulka

externa-tesim sa na tvoje nove foto, lebo myslim,ze sme na tom rovnako,teda z teba uz je prsatica, ja si este chvilku pockam
Tanira-to bolo dobre, fanclub dr.Trsku, to asi hej, je to velmi prijemny clovek....

paapulka

Ahoj Sakura, prvy tyzeden ano, ale potom uz nie,tak dufam,ze to zvladnem. Nastastie maly uz je sebestacny /2.roky takze velmi ho nadvihovat nemusim,len dufam,ze zvladnem bezne veci,ako varit a sem-tam nieco poupratovat po malom.

externa

tanira-hej,videla sme ta...a teda sestricky by si mali spravit"vodicak" na voziky...Aj so mnou narazili vo vytahu au....A bola ma vyzdvihnut tiez ta blondina....

ela-dakujem,ja si to niekde pozriem

evkalc-ano,nezmylila si sa...pol roka po kojeni som mala termin-teda ten prvy

paapulka-urcite si daj 320ml....
cez vikend poslem foto,uz je to o nieco lepsie...myslim s tou pokozkou

sakura

tanira
to fakt si uz behala? Ja som bola rada ze som. Ked som len otvorila okno tak som isla umret - ta zima ked oviala moje cici - skoro som umrela:(((