Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Gabbana

paapulka- je to mozne ved co tu citam Dr.Trsku velmi vychvaluju, tiez som chcela vyskusat viacerych ale kym by som presla tie konzultacky tak je po lete, v Euroclinik mam znamu tak mi vybavila skorsiu konz. A kde sidli Trska? Ak by sa mi Marsal nepozdaval isla by som k nemu. Objednal by ma aj tak do tyzdna? Ja som teraz taka nazhavena z tych silikonov hlavou proti muru len aby som ich uz mala ;D A ty uz si po opke?

ivja

sisaaa
Teraz mi to pripadá, že tým, že si dáš plastiku , nie že si urobíš dobre, ale že si ideš psychicky ublížiť?!?!?!
sisaaa, čo vlastne chceš? druhí ti môžu vyliezť na hrb. je to tvoje telo, tvoje rozhodnutie. Pokiaľ nemáš nejakých 18 rokov a prsia ti už nemajú šancu už ani trochu narásť,nie je čo riešiť.
povedz si - ROBÍM TO PRE SEBA!!!!, pre svoje lepšie prežívanie, pre lepšiu kvalitu sexu a ja neviem , čo ešte.
Ja sa tiež pripravujem, že mi to možno okolie bude registrovať- ale sisaaa, nikoho tým nezavraždím, ani nikomu tým nijako neublížim.snáď len naštvem tie, ktoré to tiež chcú a nemajú odvahu , ani prachy- také ti môžu byť ukradnuté.
tak sa nezamýšľaj nad somarinami:)))

BarborkaC

sisaa
prosim ta robis to pre seba alebo preto co povedia ostatni?preboha zijeme v 21,storoci platisku ma kazda druha zena...je to cisto tvoja vec a ked na teba budu ukazovat prstom bude to preto ze ti zavidia

sisaaa

Kocky ktore ste po operacii, trapi ma jedna dilema a sice, ako prijalo vasie okolie (rodina, blizki, priatelia, znami, kolegovia) Vasu zmenu ? Vsimli si to ? Ak ano, ako ste reagovali vy ? Netrapilo vas ze o vas hovoria ? Pracujem v dost velkej firme a myslim na to, ze si to vsetci vsimnu ak sa vratim do prace. Bude ma velmi trapit, ak budu ludia o mne hovorit a ukazovat na mna prstom. Tak prosim radte, ako si zachovat chladnu hlavu ?

BarborkaC

ahojte babenky
mam otazku ked mam operaciu zaciatkom jula a na dovolenku idem koncom augusta mozem uz plavat?
a tu podprdu retro zeby som nosila iba na noc??ci bude v tom proble?diky moc...po operacii mam do dovolenky zhruba 40 dni....

paapulka

Ahoj Gabana,ja som bola u Marsala na konz., potom som vyskusala Trsku v BA a to bolo neporovnatelne,Marsal je celkom o.k.,ale mala som taky dojem,ze daj prachy a konecne nech to je za mnou. Asi tak,ale mozno mal zly den,hovorim s Trskom sa to nedalo ani porovnat.pa

externa

gabbana-len z pocutia-zevraj je dobry...

ametystka-poznam to-16bez. Ja som v 10 bezirku ...ha-ha...jeden lepsi ako druhy..:)
byvam na Karmarschgasse.No,autom to neni daleko...
aj ty si tu-zijes vo W?

Gabbana

ahojte babendy.. nema ziadna z vas skusenosti s Dr.Maršalom z Euroklinik v TT? v pondelok idem k nemu na konzul.