Ahoj Gabbana, ja som este neni po opke,idem 9.2. na opku k Trskovi, u Marsala som mala mat opku 6.2, hned ako som bola na konz.v Euroclinic,tak som sa v piatok objednavala k Trskovi, a povedal,ze mu mam v sobotu rano zavolat,tak som mu brnkla o 8.00 rano a o 10.00som isla na konzultacku, pytal sa,ze kedy asi chcem operaciu, povedala som,ze co najrychlejsie,a on na to,moze to byt za 2 tyzdne? Ja ze jasne,este si vybavujem predoperacne,ale uz vsetko mam okrem ekg a interneho,tak si to idem v pondelok vybavit. Mna najviac prekvapilo,ze Marsal mi povedal,ze v piatok by ma zoperoval a v sobotu rano by som isla domov, Trska,zasa,ze potrebne je zostat aspon 2 dni po opke na klinike,lebo dava dreny,to su take hadicky,co odsavaju ,,bordel,, takze som to pochopila,ze tie hadicky budem mat 2 dni,kdezto v Trnave ani neviem,ci ich davaju a ked ano,tak asi na chvilku. No neviem,vyskusaj uvidis ci sa ti to bude pacit, ja som bola na 90 percent rozhodnuta,ze idem do TT,ale ked som absolvovala este ruzin.nemocnicu /Trsku/,tak som sa definitivne rozhodla. Drzim palce aby si sa spravne rozhodla. Inak tiez Marsala chvalia,skus a uvidis. Odkial si? Ja som od Trnavy....Ak chces,tak mi napis na paapulka@centrum.sk,pa