Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

zuzika6
ďakujem ti. Som už taká trošku pokakaná z toho, tak som tú megginu info voľajako slabšie predýchala

externa

ivja-nerob si starosti,pretoze az take strasne to neni...akurat ten prvy den-hned po opke...to ano,ale nie take bolesti,ze by si plakala...Ja som si nadavala,ze naco som sa to dala,ale ani nie tak kvôli bolestiam-ale kvôli tomu,ze ma bolel zadok-ako som polosedela na tej tvrdej nemocnicnej posteli...:) a jasne,zavadzali mi dreny,a ked som isla na zachod-ako kvasimodo a splachovala som dvomi rukami,lebo jednou som nevladala...:)
Presne,kazda mame iny prah bolesti,ale da sa to zvladnut,a potom na to zabudnes....

zuzika6

ivja,
neboj,neznervozňuj sa.Dopadne to dobre,ta bolesť je určite znesitelna!Meggi je po opke iba tri dni,za tri tyždne bude pisať určite inak a za tri mesiace si na tu bolesť ani nespomenie.
Baby držim vam palce!

ivja

no, meggi, neurobila si mi dobre, teda aj keď viem, čo to obnáša, strašne si ma znervóznila. Možno si to dobre myslela, ale skôr sme tu zvyknuté na také empatické reakcie, plné podpory.len blbec by nevedel, že keď ťa budú rezať, potom to nebolí.

ivja

meggi,
každá máme prah bolesti na inej úrovni, takže zbytočne budeš dievčatá upozorňovať.Čo teba bolelo, nemusí v rovnakej intenzite bolieť aj mňa, či niektorú druhú. Myslím si, že rozhodnutie netrápiť sa kvôli prsiam roky rokúce , bude určite silnejšie, ako bolesť, ktorá prebolí a zabudneš na ňu- tak ako pôrodné bolesti. ja som tiež 2 razy rodila, pretrpela som si svoje, ale stálo to zato. nezrovnávam výsledky- dieťa- prsia, hovorím o bolesti .
Ja idem pozajtra- v pondelok . Bude bolieť, ja viem, ale chcela som to.

externa

meggi-gratulujem k novym prskam!
ale,uz nemas bolesti,vsak? teda je ti urcite lepsie...
a kde si to bola? si zatial spokojna?

externa

BarborkaC-urcite by som to neriskovala...tak skoro ist plavat..hm-hm-hm
ved uvidis sama
a podprdu cim dlhsie budes nosit tym lepsie...

meggi

Ahojte baby,som treti den po opke.Citam toto forum pol roka ale malo pišem.Nechcem tu nejako zastrašovat ale neda mi,aby dievčata ktore len koketuju s myslienkou si dat implantaty a dokažu bez nich žit si to dobre premyslia,pretože tie bolesti su ochromujuce!!!A to myslim som si svoje niečo vytrpela,mam za sebou pat zakrokou a dva porody.Tie čo su už rozhodnute,držim palce!!!