Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ivja
zupan nebudes potrebovat. A ako pisala externa tak aj ja by som nebrala izbu kde by som bola sama. To by bola nuda. Aj ked tie babky na izbe chrapali a prdeli aj tak by som to nemenila. Boli sme 4 na izbe a bola sranda. Babky nam nosili cajiky, starali sa o nas - ked sestricky nemali akosi cas:))
A zajtra uz ides na to. Strasne ti drzim palceky a neboj neboli to. Ja som hotova ked si porezem prst - idem odpadnut. A toto? Ani raz som nezabanovala ze som do toho sla - bolesti ziadne. Aj po prebudeni som cakala tie brutalne tlaky na hrudi - ale nic. No kazda sme ina. Tak ti zelam aby si to mala tak ako ja:)

Salmi
citala som na omlazeni - to co sa stalo tebe. Ze velky implos a nie je to tak vidiet. Vola sa to syndrom utopeneho implantatu. Takze sa to zrejme sem tam stane:(

Sonci
co je s tebou?

Externa
ahojky. Cakam na tie fotecky a nic. Liva asi niekam na vikend odbehla. Som straaasne zvedava:)

bianica

Ahojte,
chodim tu uz len citat, lebo opku mam AZ o 24 dni a uz som nervozna a nedockava, ked citam, ako ste tu vacsina za vodou a ako sa vytesujete...Samozrejme, myslim to v doborom!

Ivja,
dosla som ti popriat vsetko NAJ na zajtra, nech ti spravia krajsie prska, ako si predstavujes a nech si maximalne spokojna. No v prvom rade, nech uz mas po opke. Velmi drziiim palce!!! V dobrom ti zavidim, ze uz ides, tiez si viem predstavit, ze by som uz zajtra mala ist. Este nedavno si pisala, ze si obe musime pockat, aby sme boli kocky ako ostatne a aha, ty uz zajtra cakat nebudes. Tak este raz - drzim palceky,
papa

Dievcata, nie je tu nejaka baba, ktora ide na opku 24.2 do Chirmedu???

Trosku som nepochopila tie narazky na Salmi, pretoze si myslim, ze aj taketo tu patria, kazdi si moze napisat co ma na srdci a opisat opku a priebeh po nej z vlastnej skusenosti, nech mi vieme, ze aj toto sa moze stat. Uz mam jednu opku za sebou a tiez som nebola maximalne spokojna, hoci vysledok bol ovela lepsi ako pred... Takze chapem o com Salmi pise, ved nie kazda opka vyjde podla nasich predstav a tak ako upozornuju doktori na rozne mozne komplikacie, tak aj nespokojnost je jedna z nich.
Salmi, zase ta tymto nepodporujem v "plakani" pretoze aj tento tvoj problem je riesitelny, hoci mozno toto leto este nebudes mat tak velke prsia, ako si chcela, no reopka je mozna, hoci by som urcite na tvojom mieste pockala.

salmi

ivja
a ak mas nieco proti mne, tak ma kludne oslov a neskryvaj sa tu pod nejakym anonymnym vyjadrovanim k osobam...mozno si si len myslela,ze som jedna z tych tazsie chapajucich...takze ak nieco mas, tak sa vyjadruj konkretne...ja ta nezabijem....v podstate mi tu je asi tak kazdy ukradnuty podobne ako vacsine som ukradnuta ja...nehladam si tu ziadne kamosky ani nikoho blizkeho, toto beriem ciste len ako pomocne forum,kde sa da dostat k informaciam pred a po operacii,ktore su cisto z praxe,a tu doktori dopodrobna tak neobladaju ako tie,ktore si to odzili na vlastnej kozi..asi tolko ..preco som tu..

salmi

ivja
narazas na mna..nechapem, ako mi tu niekto vie nieco kompenzovat... na opku ides dobrovolne,nikto ta nenutil, sama si sa rozhodla a okrem toho si uz jednu prezila,takze vies dobre do coho ides...ale nech ti to dobre dopadne.

ivja

externa
maj sa, idem radšej spať. Niekto si tu kompenzuje svoje blbé pocity tým, že druhým naloží.:((všeliaké sme:((

salmi

meggi
viem o com pises, tiez som mala velmi tazky priebeh 6 dni...az na 7.den sa mi to zacalo pomalicky zlepsovat...dovtedy absolutne,len som sa cez slzy utesovala,ze som silna...a ze budem kocka v lete pri mori....opak je vsak pravdou, nie som absolutne s vysledkom spokojna,lutujem,ze som sa na to odhodlala