Ahojte,
chodim tu uz len citat, lebo opku mam AZ o 24 dni a uz som nervozna a nedockava, ked citam, ako ste tu vacsina za vodou a ako sa vytesujete...Samozrejme, myslim to v doborom!
Ivja,
dosla som ti popriat vsetko NAJ na zajtra, nech ti spravia krajsie prska, ako si predstavujes a nech si maximalne spokojna. No v prvom rade, nech uz mas po opke. Velmi drziiim palce!!! V dobrom ti zavidim, ze uz ides, tiez si viem predstavit, ze by som uz zajtra mala ist. Este nedavno si pisala, ze si obe musime pockat, aby sme boli kocky ako ostatne a aha, ty uz zajtra cakat nebudes. Tak este raz - drzim palceky,
papa
Dievcata, nie je tu nejaka baba, ktora ide na opku 24.2 do Chirmedu???
Trosku som nepochopila tie narazky na Salmi, pretoze si myslim, ze aj taketo tu patria, kazdi si moze napisat co ma na srdci a opisat opku a priebeh po nej z vlastnej skusenosti, nech mi vieme, ze aj toto sa moze stat. Uz mam jednu opku za sebou a tiez som nebola maximalne spokojna, hoci vysledok bol ovela lepsi ako pred... Takze chapem o com Salmi pise, ved nie kazda opka vyjde podla nasich predstav a tak ako upozornuju doktori na rozne mozne komplikacie, tak aj nespokojnost je jedna z nich.
Salmi, zase ta tymto nepodporujem v "plakani" pretoze aj tento tvoj problem je riesitelny, hoci mozno toto leto este nebudes mat tak velke prsia, ako si chcela, no reopka je mozna, hoci by som urcite na tvojom mieste pockala.