Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

ivja-takze budes prva,no super...to je lepsie...pre teba...uz na obed budes lezat na izbe...Tak vela stastia!!! Budem na teba mysliet!

ivja

externa ahoj
čakám na telefonát od dr.tršku, má mi povedať, či mám prísť už na 7,30, lebo nejaká pani sa mu neozvala.
Nalievam sa myším chvostom, lebo ma dosť bolí podbruško, dúfam, že menzes počká ešte niekoľko dní.Poobede ,po kávičke,sa pôjdem s mužom prejsť.Teraz varím ,takže taká klasika.

ivja

dievčence, čaute
možno som blbšie včera reagovala, ale takto tesne pred operáciou som už voľajako inak nastavená:)
salmi
tvoje nešťastie z tvojej operácie tu bolo rozoberané na niekoľkých stránkach.Dievčatá sa ti snažili vysvetliť svoje postoje a podporiť ťa.Táto stránka je aj o tom. Tá meggi písala, že sem chodieva, ale veľmi neprispieva- to znamená, že to o tebe tiež určite čítala. Chodím na tieto stránky už niekoľko mesiacov a pripravujem sa už dlhšie na túto operáciu.Budem ju mať omnoho komplikovanejšiu ako vy - to mi vravel aj sám dr.Jednoducho som nepredýchala tvoje drukovanie meggi.Táto stránka nie je o kamarátoch v pravom zmysle slova, ale ak sem niektoré častejšie prispievame, vytvára sa tu medzi nami aj určité puto "spriaznených duší".
Viem o čom je tá operácia, viem , že ma to bude bolieť,viem, že sa to nemusí podariť, ale momentálne som tu jediná z prispievajúcich, ktorá ide na to zajtra, takže som nečakala,že budem čítať, ako to môže dopadnúť zle.
Ak som ti ublížila, prepáč, zosobnila som si to.

externa

sakura-dakujem pekne,tu nechtikovu masticku si kupim na Slovensku,idem v utorok do Ba-zacala mi znova skola....

evciatko-mam 175cm a 48kg, to bolo maximum co mi mohol dat...

salmi-neber si to tak ku srdcu...ivja to myslela tak vseobecne,ze prave den pred opkou sa tu objavili take "bolestive" pripady...Ja by som si tiez predstavovala nieco strasne,keby som to takto tesne pred OP citala.Ale,kazda sme ina...ty a Meggi a este aj Ninab ste mali take velke bolesti...Inak,ostatne baby tak v pohode...jasne,ze to neni bezbolestne...ale dalo sa to vydrzat...

ivja-dobre ranko...ako sa citis den pred? nervozna? niecim sa zabav...aby si na to tak nemyslela....

sisaaa

bianica
ahoj, ja mam v chirmede termin 18.02.09, no skoda ze nemame spolocny termin, aspon by sme trpeli spolu :))

evciatko7

externa, mozem sa ta spytat aku mas vysku?Aj moje prsia vyzeraju male :-((, a som z toho obcas smutna :-((, a mne dali 325 ml , ach keby sa dal vratit cas tak si dam 400ml

sakura

externa
prska mas krasne - to je take pekne na chudej babe. A velkost - parada:) No neboj, oni sa ti este budu tvarovat. Ja som sice nemala asymetriu ale tiez ten prvy mesiac mali vselijaky tvar. A tie pupaciky som mala aj ja. Aj mne je ich na jednej fotke vidiet. Tu nechtikovu masticku si uz zohnalala?

sakura

ametystka
ahooooj
no ta sestricka mi pripadala ze zavidi a zrejme sa chcela tvarit nejako dôlezito. Viem si predstavit ako ju Trska sfukol:)))
Retro nosim aj cez den - ako kedy. Ale mi najviac vyhovuje - sa v nej najlepsie citim. No je to podla toho co si chcem obliect. A uz sa mi raz podarilo spat bez nej. Ale inac si ju davam na noc stale:)) No jazvy su ake normalne - uz ich ani nenatieram tym contractubexom. Ale pripadaju mi take pevne - neviem ako to opisat - ako keby z vnutra take hrube. Snad sa to upravi....
Takze ty si z Kosic. Tento rok september - oktober tam mam naplanovane ist. Takze sa mozeme stretnut:) Dobre ze je februar, ze? :)))))