Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

sonci
tak gratulujem k prskam. A som aj zvedava na fotecky:) No mna to tahalo tiez. Chodila som ako hrbacik cca 2 tyzdne ale potom ma to pustilo a mohla som sa aj vystriet. A potom uz bolo dobre. Takze prska sa ti pozdavaju?

Ametystka
pracovne nie. Ale priatel jazdi rally a byva to aj v KE. Takze tento rok pojdeme zase. A ako si uhadla ze mam rada vinko? Hmmmmm? Si mi narobila chutky. Aj som drahemu navrhla ze ci si dame za poharik. Ale ze az s vecerou:)) No a jasne ze sme spriaznene duse:)) Nase cici budu spolu aj oslavovat narodky:))

ametystka

ivja,
meggi teba ani ostatné pred op nechcela vystrašiť, hoci to tak vyznelo. pochopiteľne, zvlášť citlivo si to poňala ty, ktorá zajtra ideš pod skalpel. ja som sa pred op veľmi nebála, ale keby som tu deň pred tým čítala, o vážnych komplikáciách alebo o strašnej bolesti, čo sa nedá ustáť, tak by mi riťku sťahovalo, že až! ty ale mysli pozitívne, všetko bude v poriadku, bolesť bude, ale uvidíš, nebude to nič, čo nezvládneš. v stredu už budeš ťukať do klávesnice, že to vôbec nebolo také strašné :)))
ps. ako správna spriaznená duša ti posielam zajtra od 7.15 kvantum pozitívnej energie. drž sa :)

sakura,
a čo budeš robiť v ke? ideš tu pracovne? apropo, kľudne príď aj zajtra, rada s tebou pokecám dakde pri vínku , však aj my sme spriaznené duše :) v rovnaký deň sme šli pod nôž, no nie? :)

externa,
cici sa trškovi vydarili. spomínala si asymetriu... a vypchávku, ale veď to nie je také viditeľné. určite nie na prvý pohľad. ani na druhý :) na tretí zdatnejší pozorovateľ uvidí, že ľavý je väčší. aj ja mám väčší ľavý, aj pred op som mala. na fotke to asi nie je vidieť, ja sama to vidím, keď sa prsím pred zrkadlom, ale len z niektorého uhla. si dúfam spokojná, cici sú pekné :)
do viedne sa teraz nechystám, možno v lete, deti by chceli navštíviť prater :)

sonci

ahojte bubule
...tak sa poslusne hlasim ako som slubila-xi =) no tak mierne trpim, kedze je to ete cerstve, ale da sa to vydrzat...nakoniec mi dala jezovitova teda tych 350 ml, povedala, ze sa do mna krasne vosli...den operacie bol strasny, aj som si troska ponadavala, ci mi to za to stalo, ale dnes som nakukla do podprdy, uz som to nevydrzala a zistila som, ze predsa len to za tu bolest stoji-xi xi xi =) hned ako sa bude dat, tak poslem prve fotky, aby ste mohli ohodnotit...baby ako dlho vas to tak tahalo?? dole pri prsiach, asi pri siti ma to obcas aj pali (stipe), je to normalne??

sakura

ivja
drzim silno palceky. Mas to super ked ides prva. Budem na teba mysliet:)) V stredu ked ti bude lepsie tak sa ozvi:)
Budes krasna prsatica:)) A chod na max:)

sakura

tanira
az 3 augumentacie? Fiiiha, to kedy postiha. Viem ze Valachova spominala ze vzdy robi len 2 lebo na kazdu si vyhradza 3 hodiny. A urcite sa mu tie opky pretahuju. Ved ja som mala ist okolo 10 hod a sla som az okolo 12:30... No, snad tam bude az do vecera alebo to ma len opky bez korekcie teda iba vkladanie implosu:)
No mne sa este neozval. Urputne cakam kedy mi da termin. Lebo neviem ci si mam este nasadit tabletky - antibaby, ci ta opka bude tento mesiac alebo az na druhy...
Ty si mala tabletky pocas opky alebo si vysadzovala?

Salmi
ano, jedna baba spominala na omlazeni ze jej doktor povedal ze sa to môze stat. Ze ten implantat sa akoby na babe stratil. A vraj sa to vola syndrom utopeneho implantatu. Takze sa to stava:((

paapulka

ivja, drzim velmi silno palce, ja mam osobne nazor,ze bolest stoji za to..... mna to caka teda o tyzden, ako si sa urcite docitala z ostatnych prispevkov

paapulka

Ahpj tanira, 9.2. idem aj ja na zvacsenie prs,tak si ma celkom potesila,ze ma 3 operacie prs,aspon budem mat spolutrpitelky.......Baby ak ste tu taka,co ide 9.2. tak mi dajte vediet...

salmi

bianica
lenze ak ides na reopku z nespokojnosti, nie z dovodu nejakej nutnej vymeny po 15-20r,tak je to troska ine riziko...jednak s hojnim rany,jednak s vyssim rizikom infekcie, tazsim priebehom a opat bez zaruky, ze druhe rezanie sa uz podari...