ivja,
meggi teba ani ostatné pred op nechcela vystrašiť, hoci to tak vyznelo. pochopiteľne, zvlášť citlivo si to poňala ty, ktorá zajtra ideš pod skalpel. ja som sa pred op veľmi nebála, ale keby som tu deň pred tým čítala, o vážnych komplikáciách alebo o strašnej bolesti, čo sa nedá ustáť, tak by mi riťku sťahovalo, že až! ty ale mysli pozitívne, všetko bude v poriadku, bolesť bude, ale uvidíš, nebude to nič, čo nezvládneš. v stredu už budeš ťukať do klávesnice, že to vôbec nebolo také strašné :)))
ps. ako správna spriaznená duša ti posielam zajtra od 7.15 kvantum pozitívnej energie. drž sa :)
sakura,
a čo budeš robiť v ke? ideš tu pracovne? apropo, kľudne príď aj zajtra, rada s tebou pokecám dakde pri vínku , však aj my sme spriaznené duše :) v rovnaký deň sme šli pod nôž, no nie? :)
externa,
cici sa trškovi vydarili. spomínala si asymetriu... a vypchávku, ale veď to nie je také viditeľné. určite nie na prvý pohľad. ani na druhý :) na tretí zdatnejší pozorovateľ uvidí, že ľavý je väčší. aj ja mám väčší ľavý, aj pred op som mala. na fotke to asi nie je vidieť, ja sama to vidím, keď sa prsím pred zrkadlom, ale len z niektorého uhla. si dúfam spokojná, cici sú pekné :)
do viedne sa teraz nechystám, možno v lete, deti by chceli navštíviť prater :)