Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

externa
ahojky. No, vcera to bola katastrofa. Skoro som vyhodila notebook von oknom:)) Som si myslela ze strajkuje. A ako citam tak chyba bola niekde inde:))

externa

ivja-na dreny som sa šuchtala do vyšetrovacky rano o pol 6,vsetci este spali...takze len v pyzame.../inak,nestihala som za Trškom-ten si vykracoval...a ja ako kvasimodo za nim...este že nas nikto nevidel/

externa

ivja-na dreny som sa šuchtala do vyšetrovacky rano o pol 6,vsetci este spali...takze len v pyzame.../inak,nestihala som za Trškom-ten si vykracoval...a ja ako kvasimodo za nim...este že nas nikto nevidel/

externa

sakura

ivja
neber si ho. Na co? Na dreny som sla v pyzame:) Si pre mna pan doktor prisiel:)) Som sa citila ako keby som sla na popravu:))))))))
Ale bolo to v pohode. Len ten lavy trosku zastipal:)

miu miu

napr ja mam eurosilikon ale problemy nemam ziadne.

ivja drzim ti velmi velmi paste aby zajtra vsetko dobre dopadlo, neboj poobede sa zobudis velka prsatica a hrda na to ako si to zvladla. a o chvilu so budes citit napr ako ja ze uz si ani nespomeniem na bolest ale stale hovorim ze to nic nebolo. teraz uz spavam stale na bruchu, nic sa mi nevlni ani netlaci, jazvy pekne blednu a mam pocit akoby som na ziadnej opke ani nebola.

sonci velmi ti gratulujem, to ze ta prska tahaju je normalne lebo predsa ti musela tu kozu riadne natiahnut. ked sa ti bude dat tak si ich kremuj a oni povolia. §§

cmukyyyyyyyyyyyy

ivja

babulky
pomaly sa chystám.Z chalupy som si doniesla 2 vankúše - aby som po operácii spala doma na vyvýšenom.
Som celkom v pohode, možno aj preto, že pôjdem hneď prvá.ďakujem za podporu, ozvem sa hneď ako sa mi bude dať.
externa
tvoje prská sú pekné, neboj, si čerstvo po operácii, ak sa ti zdajú nejaké nezrovnalosti, to sa určite upraví. inak na Veľkú noc také 2- 3 noci sa chystáme všetci štyria do Viedne- musíme niekde zohnať ubytovanie, tak neviem na ktoré miesto presne pôjdeme.
sakura
tak nechám doma ten župan?K dr. ste išli na vyberanie drenov len v pyžame, či ste boli už prezlečené.
salmi
mne bude najskôr vyberať starý impl. spod žľazy- či to tam bude zašívať, neviem .Potom bude robiť miesto pod svalom - už ako vám.Vraj to bude operácia viac krvácavejšia .