Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

meggi,
suhlasim, ze kazdy tu ma pravo napisat svoje subjektivne pocity. Je to aj dobre, lebo ked tu budeme pisat, ze to nic nie je, ze to vobec neboli, niekore, zvlast este primlade baby, co to mozno este vobec nepotrebuju, si povedia:"Vsak ked to je taka malina, chcem to aj ja!" Chcem! Nie potrebujem! A to je rozdiel, pokial ma niekto pekne prsia, nie vycucnute handricky, aj ja si myslim, ze zbytocne podstupuje bolesti a riskuje so zdravim. Musime pisat aj negativne stranky tejto a akejkolvek skraslujucej procedury, pretoze tu nie je zivotohrozujuci dovod. Ak to niekomu skvalitni zivot a hlavne pomoze v niekedy az depresiach kvoli vzhladu, tak je to OK. Ale kazda si musi ozaj zvazit, ze je to zasah do tela a teda nie pobyt v zabavnom parku s istou vyhrou na konci.
Ja mam za sebou tri porody, vcelku lahke a po opke som si povedala, ze je to horsie ako porod a tyzden po som si uvedomila, ze asi nie. Tazkopovedat, lebo clovek ma tendenciu tazke chvilky v zivote a bolest skoro vymazat z pamate ;-)

nelina

tajka,
citala som,ze si uz absolvovala orient vystupenie.no co,aky si mala pocit,ked si sa vlnila uz s plnym dekoltom?zaznamenala si vacsie ovacie?
no ivja to uz ma hadam za sebou a opka prebehla bez problemov.
meggi,
ja som tiez po dvoch porodoch a tato bolest s prsiami sa neda porovnat.na opku prs by som kludne isla este raz.jasne,ze to bolelo ale "inak" a óóóvela menej ako porody.kazda sme ina a mame rozne prahy bolesti.myslim si,ze pokial je zena rozhodnuta ist na akukolvek plast.operaciu,bolest je to posledne co ju odradi /aspon v mojom pripade to tak bolo/.vacsinou kazda to robi s tym,ze nie je spokojna a ma urcity komplex a ak je uz rozhodnuta tak ide do toho.samozrejme ze toto je diskusia,takze kazda skusenost ktora tu je a aj bude prezentovana je ok a kazda si z toho zoberie to,co jej vyhovuje.

meggi

ahojte dievčata,prave kvoli tomuto moc nerada prispievam,že nie všetci rovnako chapeme a potom sa tu zbytočne vedu podraždene diskusie.Mrzí ma,že som sa dotkla prave ivje,ale myslím si,že moje pocity možu prave nejaku nerozhodnu dievčinu zastavit v rozhodnuti.Som o tom presvedčena,že my ženy občas zbytocne podstupujeme bolest.

externa

tajka99-dakujem,no-jazvy si pekne pozeram v zrkadielku,ked si ich osetrujem repikom..mne to nevadi,ze su este take "skarede".Ved budu krajsie...contratubex uz mam doma,poznam to aj ja z predoslych operacii-tiez mi to vtedy odporucil Dr.Kupim si aj nechtikovu masticku-vcera som surfovala na nete-a zevraj je to maly zazrak...a odporucaju ho aj baby tu na fore...napr.sakura ho velmi chvali....

externa

sakura-to som aj ja chcela spravit...:)
takze predpokladam,ze ivja to ma uz za sebou...urcite vsetko dobre dopadlo...

tajka99

Caute babulky,
vikend bol zas narvany, takze som tu nestihala zaskocit.
Juuuj, takze nasa ivja to uz ma za sebou, tesim sa s nou, bude urcite spokojna. Nech tu baby pisu cokolvek, o par dni, ci tyzdnov si vacsinou na bolest ani nespomenu. A vysledok u ziadnej nie je horsi ako pred, tak naco tolko negativnych reci, no nie???? Konieckoncov, ten kto ma pekne prsia aj pred opkou sa nema do takeho niecoho ani pustat, to mi uz pripada ako chronicka nespokojnost a nevdacnost. Keby som mala pekne prsia, tak by som na ziadnu takuto operaciu urcite nesla, su tam vzdy nejake rizika a len tak, z rozkose by som svoje zdravie neohrozila. To mame lahsie my, co sme tam pred ttm mali, ako tu raz babenka napisala, "vykradnute" a podobne hrozy, namiesto prs. My vieme, preco to robime a tie pooperacne bolesti nam urcite stoja za tie niekolkorocne trapenia a komplexy. To moze pochopit iba baba, co to zazije. Preto som si ista, ivjuska, ze budes urcite spokojna, ty vies, preco to robis... :-)))
BarborkaC,
s tou dovolenkou to nie je uplne vylucene, neboj. Poznam osobne babu, co bola v auguste operovana a v septembri sla na dovcu do Egypta. Nemala absolutne ziadne problemy. Ja som na to sice tiez pozerala nedovercivo, ale 40 dni po operacii nie je tak strasne skoro. Ja som uz tiez plavala, neda sa sice nejako vela, bala som sa tak zatazovat prsia, ale myslim ze opalovat a mockat sa v mori mozes. Samozrejme sa setri, ale to sa na dovce lahko da. Morska voda moze AJ pomoct. Ta baba sa dokonca opalovala uz hore bez, mesiac po opke !?! Ona je taky typek, do vetra ;-)))
externa,
super, uz ich vidis!!!!! Neboj, budu krasne, pekne ti usadnu a nikto si nic nevsimne. Ty si sa dala maximum, ze? Viac si nemohla, ak si dobre pamatam. Nie su velke, ale pekne prirodzene a ako blizucko pri sebe, naaaaadhera!!!! Teraz si este privelmi nefot jazvy, lebo tie clovek nevidi a ked ich potom pozeras na fotkach, este to moze zle posobit. Pamatam si, aka som bola zhrozena, ked som si videla vo fotaku jazvy, ale dnes mi ich skoro tazko najst...
baby, ten contratubex si poctivo natierajte, ak sa chcete zbavit jaziev, je to super vecicka, treba tie jazvy aj tak akoby pomasirovat, pri tom natierani. Moja mala, ked sa popalila na hrudnicku, tak jej to predpisali ako prve, su na to velmi dobre odozvy. Ja si dodnes natieram, ked si prezliekam podpru. Na vecer este nosim retro ;-)) Tiez sa v nej citim nejako istejsie ;-) Mne vrael doktor, ze tie 3 mesiace je taka hranica dobra na setrenie sa, samozrejme od nejakeho velkeho sportoveho zatazenia. Ale napriklad ja som uz po 2 mesiacoch tak relaxacne plavala, lyzovala a tancovala na zabave. Tento vikend som uz aj vystupovala s orientom a v sobotu bola na diskoteke oslavovat meniny ;-)))