Caute babulky,
vikend bol zas narvany, takze som tu nestihala zaskocit.
Juuuj, takze nasa ivja to uz ma za sebou, tesim sa s nou, bude urcite spokojna. Nech tu baby pisu cokolvek, o par dni, ci tyzdnov si vacsinou na bolest ani nespomenu. A vysledok u ziadnej nie je horsi ako pred, tak naco tolko negativnych reci, no nie???? Konieckoncov, ten kto ma pekne prsia aj pred opkou sa nema do takeho niecoho ani pustat, to mi uz pripada ako chronicka nespokojnost a nevdacnost. Keby som mala pekne prsia, tak by som na ziadnu takuto operaciu urcite nesla, su tam vzdy nejake rizika a len tak, z rozkose by som svoje zdravie neohrozila. To mame lahsie my, co sme tam pred ttm mali, ako tu raz babenka napisala, "vykradnute" a podobne hrozy, namiesto prs. My vieme, preco to robime a tie pooperacne bolesti nam urcite stoja za tie niekolkorocne trapenia a komplexy. To moze pochopit iba baba, co to zazije. Preto som si ista, ivjuska, ze budes urcite spokojna, ty vies, preco to robis... :-)))
BarborkaC,
s tou dovolenkou to nie je uplne vylucene, neboj. Poznam osobne babu, co bola v auguste operovana a v septembri sla na dovcu do Egypta. Nemala absolutne ziadne problemy. Ja som na to sice tiez pozerala nedovercivo, ale 40 dni po operacii nie je tak strasne skoro. Ja som uz tiez plavala, neda sa sice nejako vela, bala som sa tak zatazovat prsia, ale myslim ze opalovat a mockat sa v mori mozes. Samozrejme sa setri, ale to sa na dovce lahko da. Morska voda moze AJ pomoct. Ta baba sa dokonca opalovala uz hore bez, mesiac po opke !?! Ona je taky typek, do vetra ;-)))
externa,
super, uz ich vidis!!!!! Neboj, budu krasne, pekne ti usadnu a nikto si nic nevsimne. Ty si sa dala maximum, ze? Viac si nemohla, ak si dobre pamatam. Nie su velke, ale pekne prirodzene a ako blizucko pri sebe, naaaaadhera!!!! Teraz si este privelmi nefot jazvy, lebo tie clovek nevidi a ked ich potom pozeras na fotkach, este to moze zle posobit. Pamatam si, aka som bola zhrozena, ked som si videla vo fotaku jazvy, ale dnes mi ich skoro tazko najst...
baby, ten contratubex si poctivo natierajte, ak sa chcete zbavit jaziev, je to super vecicka, treba tie jazvy aj tak akoby pomasirovat, pri tom natierani. Moja mala, ked sa popalila na hrudnicku, tak jej to predpisali ako prve, su na to velmi dobre odozvy. Ja si dodnes natieram, ked si prezliekam podpru. Na vecer este nosim retro ;-)) Tiez sa v nej citim nejako istejsie ;-) Mne vrael doktor, ze tie 3 mesiace je taka hranica dobra na setrenie sa, samozrejme od nejakeho velkeho sportoveho zatazenia. Ale napriklad ja som uz po 2 mesiacoch tak relaxacne plavala, lyzovala a tancovala na zabave. Tento vikend som uz aj vystupovala s orientom a v sobotu bola na diskoteke oslavovat meniny ;-)))