Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

ofrana,
a to je taky rozdiel medzi tymi jej prskami a nasimi? Videla si nejakej prska u nas operovanej a sa ti nepacili tak, ako tie kamoskine? Mne sa teda vela nasich zda dokonalych, neviem, ci by som sla preto az do Grecka. Ale nevidela som ich, tak tazko posudit. Nemas jej foto? Aby sme mohli zavidiet ;-)) Mne sa napriklad zda, ze ked citam ceske fora, tak tam je dost vela bab nespokojnych po operacii...

ofrana

ja mam znameho dobreho plastickeho chirurga v grecku! sice je o nieco drahsi ale zato vysledok stoji za to, kamaratka je spokojna uz 6 rok a chlap jej tiez;))

tajka99

kozenka,
svoje by som tiez nedala, ale tieto dam, pretoze viem, ze je to jedna z veci, ktora sa da tazko opisat, ake su silikonove prsia na dotyk, ci to citit, ci nie. Mne samej veeeeelmi pomohlo, ze som si mohla chytit, lebo som nechcela mat dva kamene na hrudniku. Ked som si chytila kamoskine, tak som sa menej bala. Su to cisto vedecke dovody, xi, xi... Samozrejme len najblizsim kamoskam. Aj ked mne to normalne bez opytania ponukla aj jedna znama osobost v BA, bez akychkolvek okolkov mi na zachode ukazala, kedze vedela, ze mam aj ja zaujem o operaciu, teda ze za tym nie su ziadne lesbicke ani voayerske dovody ;-DDD Neberiem to, ako nieco zle, pokial mi to chyta ina zena, nie som lesba, teda viem, ze je to cisto pomoc pre kamosku...

kozenka

tajka99
ja mám teóriu, kto je proti silikónom:
1: tie čo ich nepotrebujú a nemajú šajnu, ako to je, keď Ti k ženskosti "čosi" chýba

2: tie čo na to nemajú guráž a penize a chceli by

3:tie čo majú postavu takú, že by im ani tie prsia nepomohli, nech by boli hocijako pekné

ja sa mojimi budem pýšiť ((-: ochytávať si ale nedám..však ani vlastné by som si bežne len tak nedala

tajka99

nelina,
fuuha, to mas odvahu, ja neviem, ci to povedat, ci nie. Teraz to nikto nespozoroval, lebo je zima a ja som vzdy nosila vypchate podprdy. Vedia to moji najblizsi a tie baby zo skupiny,lebo tam by som to tazko utajila ;-) Ale podla mna,ked to vie jedna-dve, je otazka casu, kedy to praskne ;-) Neviem, tajit to nebudem, ale ani to nehovorim kazdemu. Kamoskam verim a je pravda, ze vacsina nie je z KE, ale z BA, kedze som tam byvala 5 rokov. A tu na vychode su este ludia taki, mierne povedane konzervativnejsi. A podla mojho nazoru, najhorsie su take, co zavida, ale sami na to nemaju odvahu alebo peniaze. Tak tie reaguju, ze: "Hmm, silikony, to by som si nikdy nedala, taka umelina" alebo nieco podobne ;-)) Naopak sebavedome kamosky sa vobec neokunali a hned uprimne zareagovali:"Mozem si sahnut?" :-))) Takze pevne nervy, reakcie budu vselijake, mozno prides na to, kto je ozaj priatel a kto len naoko ;-)) Kamoska z BA mi vravela, ze normalne sa jej uz niektore "kamaratky" ani neozyvaju... Hroza, ta slovenska zavist!!!

nelina

tajka,
no to si viem zivo predstavit,téééda,takto provokovat dochodcov,deduskovia urcite mali o com v noci premyslat.no,mala by si brat provizie za prezentaciu prsiek a dohadzovanie klientiek.ja idem v sobotu na ples,tiez som si dala sit saty s hlbokym dekoltom,vyzeraju super,takze som tiez zvedava na reakcie.no,uz to vidim,v nasom meste to uz asi kazdy vie,takze sa budem asi bavit na tom ako pri stretnutiach vacsine padne zrak do mojho vystrihu.

tajka99

nelina,
no to bola sranda, lebo sme vystupvali na plese dochodcov, tak sme sa smiali, ze chlapom budu vypadavat protezy z ust :-DDD Tety nam normalne povedali, aby sme si dali nohavicky naopak, lebo nas budu zrat ocami ;-))) No a baby zo skupiny veeelmi chvalili, ze teraz ten kostym na mne vyzera super, a uz je medzi nimi asi dalsia adeptka na plastiku ;-)), ktora velice premysla, kedy a ako pojde...