nelina,
fuuha, to mas odvahu, ja neviem, ci to povedat, ci nie. Teraz to nikto nespozoroval, lebo je zima a ja som vzdy nosila vypchate podprdy. Vedia to moji najblizsi a tie baby zo skupiny,lebo tam by som to tazko utajila ;-) Ale podla mna,ked to vie jedna-dve, je otazka casu, kedy to praskne ;-) Neviem, tajit to nebudem, ale ani to nehovorim kazdemu. Kamoskam verim a je pravda, ze vacsina nie je z KE, ale z BA, kedze som tam byvala 5 rokov. A tu na vychode su este ludia taki, mierne povedane konzervativnejsi. A podla mojho nazoru, najhorsie su take, co zavida, ale sami na to nemaju odvahu alebo peniaze. Tak tie reaguju, ze: "Hmm, silikony, to by som si nikdy nedala, taka umelina" alebo nieco podobne ;-)) Naopak sebavedome kamosky sa vobec neokunali a hned uprimne zareagovali:"Mozem si sahnut?" :-))) Takze pevne nervy, reakcie budu vselijake, mozno prides na to, kto je ozaj priatel a kto len naoko ;-)) Kamoska z BA mi vravela, ze normalne sa jej uz niektore "kamaratky" ani neozyvaju... Hroza, ta slovenska zavist!!!