Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

baby co ste boli v chirmede viete mi napisat ci beru priblizne tak ako objednavaju? myslim ked som objednana 11.15 ci zoberu nejak tak +- 15 min? lebo mne nema kto strazit mensiu malu tak ju berieme so sebou a muz bude vonku kocikovat alebo optime neviem.. tak aby necakal nejake 2 hodky. no pri mojej smole..

Livaa

romika
mne davali anestezu do zil,ziaden plyn a masku. Ani neviem ako a zaspala som. A az potom Ti zavedu trubicu,ale nemala som ziaden problem s prehltanim a ani nic podobne ani neviem ze som ju mala. tiez som z nej mala strach. Mne zase bolo blbo z narkozy,som zvracala,ale sestricka mi dala infuzie aby mi nebolo zle. A nebolo:) Drzim palce

sakura

Externa
ahojky. No skus dat na to framikoinovy zasyp. To ti daval aj ked ti vybral stehy. Teda myslim ze to bol framikoin.......Pepa mala to iste..

externa

romika-narkoza je stav uvedenia do bezvedomia....Intubacia-cize rura ktora sa zavadza do hrdla je pri kazdej OP-ale neni to tak strasne...boli ta hrdlo asi 2 dni....Napr.mna teraz nic nebolelo...A maska,ktora sa dava na tvar s plynom je v podstate pomala forma uspatia,ktora sa zakoncuje pridanim liekov-anestezie do zily....to uz ale spinkas....
Kazdy znasa narkozu inak,niekomu je zle-vracia,toci sa mu hlava...A niekto je len ospaly...Nemusis sa toho bat..dnes je uz medicina na dobrej urovni....

Baby-help!!! mne sa jazva na lavej strane trosku otvorila a mala som aj hnis-malicko....Co si mam na to dat??? Pokracovat s repikom? a mam uz aj nechtikovu masticku.....

mops

Ten moj bol taky isty o silikonoch ani pocut.Nedalo sa snim ani porozpravat na tuto temu,ze vraj naco jemu sa pacim taka ako som a.......Ale teraz mi konecne nato pristupil,ved mu ani nic ine neostavalo ked som mu skoro cely rok o nicom inom nerozpravala.Dokonca mi ukazal na internete,ze ake sa mu pacia:):)Teraz uz len absolvovat konzultacie a rozhodnut sa ku komu ist.Toto forum mi dost pomaha fakt som sa tu docitala kopu zaujimavosti.

nelina

romika,
z mojej skusenosi ti mozem napisat,ze narkoza nie je velmi prijemna,ale zas nie je ani taka hrozna.ja som sice po nej nevracala/moja spolubyvajuca zase ano a stale ju natahovalo/,predstav si taku riadnu opicu a druhy den po nej-tak nejak som sa citila.zaludok som mala obrateny,ale hlava ma nebolela,zato hrdlo ano-z tej intubacie.rominka,nie je to zas take strasne a kazdy organizmus reaguje inak.mozno prave tebe nebude nic.ja som bola v narkoze treti krat,ale pred tym zakazdym len na nejakych 20-30 minut a to mi nebolo absolutne nic.treba si zobrat zo sebou kolu,vyrovnava tlak a pomoze ti rychlejsie sa z narkozy zotavit,aj ked hned nebudes moct pit.
tajka,
no co sas tyka toho plesu a mojich prsiek,ja som typ,ze mne to nevadi,kto si co mysli.presne tak ako si pisala aj ja mam kamosky,tie si ich uz aj osahali a ostatne-to ma netrapi.moj manzel sa este pochvali,ze som si bola dat urobit prsia a aky je spokojny.pritom jeho kamarati by tiez po financnej stranke nemali problem nanzelkam zaplatit akykolvek zakrok,ale vela z nich je takych,ze radsej budu ocumovat cudzie,ako mat pekne prska doma a su spokojni s tym co maju./pritom ich manzelky by aj chceli,ale muzickovia zavelia "nie"-dost takych poznam.niektore baby ked zistili,ze som bola na opke tak sa pytaju na detaily,ale vacsinou manzelia su tie brzdy,kvoli ktorym nejdu do toho.mozno teraz,ked som to prelomila,tak sa to zmeni.

romika

ahojte baby
prosim vas vcera som sa rozpravala s mamou o narkoze lebo uz absolvovala nejake operacie a hovorila ze tu masku s plynom co davaju,tak ze po operacii bola este dlhsiu dobu taka mimo a slaba, zblbnuta lebo je to vlastne nejaky jed ,samozrejme musi to byt sila ked to dokaze clovelka umelo uspat a neciti bolest.Mam z toho strach a aj ten pocit ked sa prebudila ze strasne vracala a ztoho natahovania ju jazvy tak boleli ze myslela ze umrie.A este k tomu ked jej davali tu masku a ked ju uspali tak jej do hrdla zaviedli nejaku zeleznu hadicku ,ze to sa dava vzdy ale moc si to ludia nepamataju lebo uz spia,no a zlomili jej tým zub to je sila.. Napiste mi prosim ci je to fakt take strasne s tou narkozov..ale nic zle ste tu o tom nepislai tak je mozne ze mala mamina smolu ze to na nu tak posobilo..mam za tri tyzdne opku.Dufam ze mi daju tu tabletku aby som potom nevracala tak strasne tuzim mat po tom.Tesim sa ked vsetky vypchate podprdy zahodim a budem chodit nadivoko...ja sa budem opchytavat 24hod denne:))

ofrana

takja99
hej videla aj drzala:)
neviem ale jedna baba z bb nemala take stastie ako mozno ine baby ked jej dr urobili zle silikony,,,
foto? no nemam ale zozeniem ;)

evkalc

baby a co sa tyka bolesti tak to ma trapi uplne najmenej, ja som rozhodnuta na operaciu ist a keby som vedela ze opka dopadne dobre a aj vsetko po nej tak na bolest uplne kaslem lebo viem ze prejde... takze mna take nieco ako napisala meggy vobec od takejto operacie neodradi.. je jasne ze kazda rana boli..zavisi to od kazdej aky ma prah bolesti a pod..