romika,
z mojej skusenosi ti mozem napisat,ze narkoza nie je velmi prijemna,ale zas nie je ani taka hrozna.ja som sice po nej nevracala/moja spolubyvajuca zase ano a stale ju natahovalo/,predstav si taku riadnu opicu a druhy den po nej-tak nejak som sa citila.zaludok som mala obrateny,ale hlava ma nebolela,zato hrdlo ano-z tej intubacie.rominka,nie je to zas take strasne a kazdy organizmus reaguje inak.mozno prave tebe nebude nic.ja som bola v narkoze treti krat,ale pred tym zakazdym len na nejakych 20-30 minut a to mi nebolo absolutne nic.treba si zobrat zo sebou kolu,vyrovnava tlak a pomoze ti rychlejsie sa z narkozy zotavit,aj ked hned nebudes moct pit.
tajka,
no co sas tyka toho plesu a mojich prsiek,ja som typ,ze mne to nevadi,kto si co mysli.presne tak ako si pisala aj ja mam kamosky,tie si ich uz aj osahali a ostatne-to ma netrapi.moj manzel sa este pochvali,ze som si bola dat urobit prsia a aky je spokojny.pritom jeho kamarati by tiez po financnej stranke nemali problem nanzelkam zaplatit akykolvek zakrok,ale vela z nich je takych,ze radsej budu ocumovat cudzie,ako mat pekne prska doma a su spokojni s tym co maju./pritom ich manzelky by aj chceli,ale muzickovia zavelia "nie"-dost takych poznam.niektore baby ked zistili,ze som bola na opke tak sa pytaju na detaily,ale vacsinou manzelia su tie brzdy,kvoli ktorym nejdu do toho.mozno teraz,ked som to prelomila,tak sa to zmeni.