Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

externa aj ja by som si dala ako prvu pomoc framykoin. ale zasyp. ten to ususi a zaroven lieci. ked je ranka troska nahnisana tak vzdy si davam to. sice niektore lekarne to nechcu predat ze je to na predpis ale vzdy sa najde niekto kto preda.

miu miu

romika aj mna uspavali iba do zily. nemala som ziadnu masku, nebolo mi ani nevolno po narkoze a ku podivu som si vobec necitila hrdlo. myslela som ze mi asi trubicu nedali ked ma neboli. iba som bola ospala.

vlasti

tajka99,romika
ano baby to ja som pisala o tej tabletke,fakt mna operovali ttri krat a zakazdym som zvracala a bolo mi hrozne zle,tak som to povedala anesteziologicke v novamede a pred tym som to pisala aj do dotaznika,tak pred opkou prisla a este sa ma na to spytlaa a dostala som tu tabletku,ked som sa zobudila bol to uplne iny poct,bola som velmi statastna ze som nezvracala,jedine co mi bolo,ze som bola taka ospala ze som nevladala ani rozpravat.a s tymi jazvami uplne s tebou suhlasim tajka,mne dr.červen to iste poedal ze ta mikroporova paska sto krat viac zceli jazvu a zahoji ako nejaky super krem.

tajka99

romika,
ja som citila akurat jemne skrabanie v hrdle po prebudeni, to bolo asi z tej intubacky. A ked som sla prvy krat na WC, kazala mi sestricka pomaly si najprv sadnut, a az po chvilke sa postavit, sla so mnou, aby som neodpadla. Bola som taka nejaka slaba, ale WC-ko som uz zvladla sama, akurat mi vyzliekla nohavicky (to bolo smiesne) a obliect som si ich obliekla sama. Potom cestou k posteli, co bolo asi 4 metre sa mi mierne zatocila hlava a oblial ma studeny pot. Rychlo som si sadla a zhlboka dychala. To bolo vsetko neprijemne, co mi narkoza sposobila, ked som sa zas zobudila, uz som bola culejsia. Ak mas obavy, zeby si mohla ako mamina zvracat, tak si popros tu tabletku, tu nejaka babenka spominala, ze vzdy po narkoze zvracala a ked jej pred touto opkou dali tu tbl, tak prvy krat nic!!! ;-)

tajka99

externa,
urcite Framykoin (je to antibiotikum v masticke, davaju ho na tie jazvy pred zalepenim) a urcite volat doktorovi. Neviem preco vam tie jazvy nenechali prelepene, ja som si jazvy nevidela 3 tyzdne a doktori tvrdili, ze drzat jazvu pokope je 100x lepsie ako akakolvek masticka. A zaroven sa ti tam nedostane ziadna bakteria z vonku. Ja osm mala take vodeodolne leukoplasty a ked mi ich dali dole, jazvy boli super zahojene...

tajka99

evkalc,
ked si objednana, tak samozrejme na teba v tu hodinu cakaju, ale nemas istotu, ci sa navsteva (napr. konzultacka) pred tebou nepredlzi, ale nikdy som tam necakala dlhsie ako 10-15 minut. Ty si z KE? Ak chces dones malu ku mne, pri mojich troch si uz ani nevsimnem jednu navyse ;-DDD

salmi

externa
tak na tvojom mieste by som radsej zavolala svojmu doktorovi..predsa len tu su take laicke rady a bohcie co to sa tam deje....najkludnejsia budes podla mna, ked to prekonzultujes s nim a poradi ti najlepsie...uz ked si do toho investovala, tak nech ti poradi, ked je potreba

salmi

romika
dali mi sice nieco aj do zily aj tu masku ,kde sa nadychas....ale ja som napr vobec nevracala...s tymto som nemala ziadne problemy...nemas sa vobec ale vobec coho bat..len si pojdes fajn sladko pospinkat...a zobudis sa uz navzdy zmenenaaaa...

salmi

evkalc
bezne sa stane,ze ta nrzoberu presne na minutu, to sa malokde da takto vypocitat....pocitaj s cakanim 10-15 minut