Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sonci

miu miu
...ahoj =) uz je super, fsetko uz zvladam bez problemov sama...som si myslela, ze to ani nemoze tak skoro prejst...bolo to kazdy den lepsie a lepsie, teraz uz pocitujem len take nieco ako svalovicu, ale predpokladam, ze aj to za par dni prejde...dokonca aj spim uz bez zobudenia...len vcera som to trochu prehnala s aktivitou, som dlho pisala na compe pracu do skoly a kecala, tak vecer ma to trochu bolelo, ale dnes uz to je zase v pohodicke =)

sakura

meggi
no tak ja som mala dve modriny - jedna vyzerala ako od dlata - alebo od takeho nejake pristroja. Bola dlha a kockata:) Teraz uz budem skoro 2 mesiace po opke a este tam trosku z tej modriny je vidiet....

externa
ako? Tak uz je lepsie?

sonci
ahojky. Ako sa mas? Este si oblepena? Nejake nove foto?

ivja
no kde si ty prsatica?

meggi

baba prosim napiste,viem že možu byt modrinky na prskach po op,ale ktora sa stretla s obrovskými modrinami ktore sa tiahnu pod prsiami!dnes je tyžden po a skoro som odpadla ked som to zbadala.alebo ak ste počuli o podobnom,može to byt)...

miu miu

externa aj mna na to upozornila ze by mi to nemala predat, ze je to antibiotikum ale ze no dobre ze mi to preda ale ze si to mam dat naozaj len na nejaku hnisajucu ranku. niekde su mile tie lekarnicky...

externa

baby-dakujem...miumiu-no,framykoin mi nepredali...ze je to antibiotikum...a na predpis..bla-bla-bla...Tak som si kupila Septonex...je to tiez nieco podobne...a je to puder...Inak,jazvy su uz celkom ok...chrasticky su uz prec a aj ta malinka ranka sa mi uz zahojila....
ja som to mala tiez 2 tyzdne zalepene a potom mi to este raz Dr. prelepil,ale s takym blbym leukoplastom..ze ono,ked som si to davala dole...tak sa mi aj ta chrasticka odlupla...

evkalc

tajka - dakujem ti za ponuku :-) si mila ale s malou by si nevydrzala lebo by ti vkuse revala... ako to chodi na konzultacii v chirmede? bude tam so mnou jeden doktor? a meria tiez tak podrobne? a dufam ze su milí..

romika

Gabbana
ty asi nemas fotku v galerke ze??chcela by som vediet ake mas prsia mozno podla toho by ti aj baby poradili. Ja som inak tiez mala ist na 99 %do Trnavy ku Marshalovi ale zaujmali ma recenzie a moc som toho na neho nenasla..A Trska je dost znamy a tie prace co som od neho videla tak je to naozaj na dobrej urovni je velmi sikovny...a 215 ti poradil on alebo Trska..Lebo Trska robí milion vypoctov a najlepsie vie poradit co ti pristane zalezi to aj od postavy a hlave on je za PRIRODZENE prsia tak sa snazi aby to tak vyzeralo sam povedal ze ked vidi tie nase celebrity tak je mu zle co maju porobene s prsiami ...

romika

dakujem vam babulky velmi pekne za rady, som rada ze existuje toto forum strasne to pomaha a vela veci sa clovek dozvie :))