Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

paapulka

Sakura, mas velmi pekne prska. Jaj ja idem v pondelok na opku, uz mam z toho strach, stale len citam fora............

sakura

sonci
no ja neviem. Ja som mala prska uz od seba pred opkou a doktor mi na rovinu povedal ze jarcok mat urcite nebudem. Ale nevadi urobi to podprda:)) Mne sa nezda ze by moje isli nejako k sebe. Skôr len odpuchli, zmensili sa a tak nejak sa udomacnili a urobili pekny tvar. Akurat som si ich bola zas ocumovat a porobila som si aj foto do mobilu - zajtra poslem Livee.

sonci

sakura
...myslis si, ze mi pojdu ete k sebe?? bo sa mi zda, ze su trochu od seba, tak neviem, ci budu len klesat, abo sa aj priblizovat-xi =)

sakura

sonci
presne tak. Ja som bola strasne zvedava. Som ich stale skumala a tak. A skumam aj teraz a modlim sa aby uz moc nesadali. Ked chcu nech sa tvaruju - ale hlavne nech sa uz nezmensuju:))) Vies co, niekedy ich mam mäkke - skoro az uplne a niekedy stvrdnu:( Ale take tvrde ako boli po opke uz nie su:)

sonci

kozenka
...joj, velmi ti dakujem a neboj sa, aj ty sa dockas...ja som toto forum citala asi uz pol roka pred opkou a tiez som len v dobrom zavidela, ked nejaka babula pisala, ze uz ma po a bdivovala som fotecky a tesila sa...

sonci

sakura
...nevyzera to, ze by som mala nejaku alergiu abo nieco podobne, len sa mi prska potia, tak to bude asi tym-xi =)no sak to sa ti ani necudujem, ze sa kontrolujes a okukavas, ved aj ja na ne kazdy den aspon na chvilocku nakuknem, bo som bola do teraz bez prs a zrazu mam pekne trojocky :o))o tej indulone mi uz hovorila miu, ze je dobre si ich potom pekne masirovat...a ked pises, ze uz si 2 mesiace po, tak ti uz aj maknu??

kozenka

sonči
my čakateľky zááávidíme záávidíme a gratulujeme k novým parádnym prskám a k super priebehu po operácii :) :) :)

sakura

sonci
jaj a ta sprcha po prvy krat po opke - to bola parada:)) Hadam sa ti nerobi alergia na leukoplast... Aj mna to strasne svrbelo - ale ja som to mala 2 tyzdne. Tak som to pred kontrolou strhla sama. No bolo to k nevydrzaniu - to svrbenie a hlavne som bola aj straaaaasne zvedava:)) Ale pupaciky som mala elegantne. Pomohla mi na to nechtikova indulona - vlastne tou si aj masirujem cici:)

sakura

sonci
no je to este trosinku vidiet - ten tvar toho dlata alebo z coho to bolo:))) Ja sa zas strasne skumam,vies:)))))))

sonci

sakura
...mam sa uz super, je to kazdym dnom lepsie a lepsie =) oblepena budem az do piatka, to idem na prvu kontrolu...hned potom poslem dalsie fotky...uz sa neviem dockat piatku, pekne ma to pod tymi leukoplastami svrbi...snad mi uz dovoli dr. aj osprchovat sa, uz by som to potrebovala...ty mas ete tak dlho modrinky?? ja si musim zaklopat, ale nevidela som, ze by som tam nieco mala...necham sa prekvapit, ked ma odlepi, ale snad tam nic nebude =))