Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

paapulka

Dakujem Sakura, dufam,ze sa to podari.
Evkalc to mas dobre, uz si teraz asi kludnejsia, aj som na teba myslela,my dve sme sa stretali u Trsku v BA na konzultacke. Mna uz to caka v pondelok.pa

sakura

paapulka
dakujem velmi pekne:) Takze o chvilu budes aj ty v klube prsatic. Nebojkaj vsetko dobre dopadne. Naplanuj si pekny vikendik alebo sa nejako zamestnaj aby si na to nemyslela a v pondelok to uz ubehne ani nebudes vediet ako:)

miu miu

evkalc, tak vidis aj tebe sa to uz krati, kedze mas termin o mesiac, ani sa nenazdas a aj ty budes prsatica. gratulujem ze si mala dobry pocit z lekarov, to je dolezite aj kvoli tvojmu kludu pred opkou. tesim sa ze ti to skoro vyjde.

tajka99

evkalc,
no som rada, ze ti dali taky skory termin a aj s tou moznou dorabkou je to fajn dohoda. Ja viem, ze nam to moze pripadat, ze to neberu tak dolezito ako my, ale treba si asi uvedomit, ze je to ich kazdodenna praca, robili uz 100-ky takych prs, a konieckoncov je to esteticka operacia, nie chirurgia srdca. Pozasivat nejake tie svaly a kozu dokopy nie je ziadna veda. Ked som videla v telke tie operacie, tak presne tak sa choval ten doktor, akoby zapchaval handrickou tecucu trubku z vodovodu ;-)) My laici sme z toho samozrejme paf, ale pre doktorov je to ta podradnejsia doktorina - nizsi level. Nechcem samozrejme znevazovat pracu doktorov, ale zasivanie robili mozno aj v 1 ci 2 rocniku na vyske ;-)

evkalc

tak ahojte.. prisla som z KE... bolo super Dr. Magdo aj Kacmar boli milí, mna meral len velmi kratko no a povedal ze by dal aj 400ml anatomicke vysoky profil ale ja idem na nejakych 370ml.. vysli mi v pohode v ustrety aj v tom ze najprv mi len vlozia implantaty a ak sa mi to nebude pacit tak o nejake 2-3 mes mi spravia aj modelaciu len v lokalnej anesteze!!! a zadarmo samozrejme to bude patrit k tejto operacii!! termin mi dali na 19.03 co som bola velmi prekvapena vzhladom na ukoncenie kojenia.. hovorili ze to vyzera ze moje zlazy su uz uzatvorene a zmensene a ze by malo byt o.k. ale este potrebuju sono.. vsetko prebehlo tak hladko ze sa mi to nechce ani verit.. len som mala taky pocit akoby som isla len na manikuru z nich.. no hadam to bude o.k.

miu miu

sonci super, znasas to presne ako ja. ja som tiez bola v pohodke. a co vravis na kliniku? bola si spokojna? vsetko ok?
neboj v piatok ta odlepi a mozes sa veselo uz sprchovat. to ti garantujem, a zacni natierat prska aby koza povolila. jo?

tajka99

evkalc,
sice je ti to uz asi nanic, lebo predpokladam, ze uz mas po konzultacke v Chirmede, ale aby sa nepovedalo :-))
- konzultacku so mnou mal stale jeden doktor (ja som bola 2x na konzultacke, na jar a na jesen), raz Kacmar a raz Magdo. Bol tam so mnou sam a snazia sa byt velmi diskretni, zvlast ak vidi nejake rozpaky u pacientky, zatahuju aj taky zaves, co ta uplne oddeli aj od moznych prechadzajucich sestriciek. Na kontrole sem tam bol aj niekto iny, ale skor z profesionalneho zaujmu, nie z ocumovania ;-) Mne pripadalo, ze premeriava dost vela, ale urcite nie tolko ako Trska, lebo tam som pocula, ze si dokonca nechava den-dva na prepocitanie a nasledne odporucanie implosa. Tak oni navrhnu hned, ale premeriava poctivo si myslim. A konzultacka celkovo posobila na mna velmi sympaticky a pokojne. Som zvedava, ake budes mat dojmy ty, kedze su to podla mna 2 najlepsie volby na plastiku na Slovensku (podla vysledkov vo fotogalerke), ale ty si bola osobne aj u Trsku a teraz v Chirmede.
Uff, dnes trochu prsi, dufam, ze tvoj mangel s dcerkou velmi nezmokli, kym na teba cakali...
Tak napis coskoro, umieram od zvedavosti, ci ti nieco nove odporucia :-))))))