evkalc,
sice je ti to uz asi nanic, lebo predpokladam, ze uz mas po konzultacke v Chirmede, ale aby sa nepovedalo :-))
- konzultacku so mnou mal stale jeden doktor (ja som bola 2x na konzultacke, na jar a na jesen), raz Kacmar a raz Magdo. Bol tam so mnou sam a snazia sa byt velmi diskretni, zvlast ak vidi nejake rozpaky u pacientky, zatahuju aj taky zaves, co ta uplne oddeli aj od moznych prechadzajucich sestriciek. Na kontrole sem tam bol aj niekto iny, ale skor z profesionalneho zaujmu, nie z ocumovania ;-) Mne pripadalo, ze premeriava dost vela, ale urcite nie tolko ako Trska, lebo tam som pocula, ze si dokonca nechava den-dva na prepocitanie a nasledne odporucanie implosa. Tak oni navrhnu hned, ale premeriava poctivo si myslim. A konzultacka celkovo posobila na mna velmi sympaticky a pokojne. Som zvedava, ake budes mat dojmy ty, kedze su to podla mna 2 najlepsie volby na plastiku na Slovensku (podla vysledkov vo fotogalerke), ale ty si bola osobne aj u Trsku a teraz v Chirmede.
Uff, dnes trochu prsi, dufam, ze tvoj mangel s dcerkou velmi nezmokli, kym na teba cakali...
Tak napis coskoro, umieram od zvedavosti, ci ti nieco nove odporucia :-))))))