Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

ivja,
pridavam sa k ostatnym dievcatam a gratulujem.som rada,ze si to tak super zvladla.téda,ti poviem,tiez ked som citala o tych starych implosoch....predstav si,ze si ich uz nedas vymenit.podla mna toto je dobre nakopnutie pre babeny,ktore maju tiez tak dlho implantaty.keby som ich mala ja a citam o tvojom priebehu operacie a stave implosov,tak uz zajtra sa objednavam na konzultaciu a vymenu.takze oddychuj a tiez sa tesim na fotecky.

ivja

dievčence
ďakujem za privítanie medzi vami
evkalc
nech ťa vôbec netrápi mienka druhých.Sú to bežné zákroky, len záleží na akú reakciu koho natrafíš.Tu ide o to , že tebe to zlepší osobné prežívanie a kvalita života.A to je dôležité, nie, čo si kto o tom myslí.
A nemaj ani zlý pocit z toho, čo sa mi porobilo s implant.bolo to dávno, technika, kvalita implantátov postúpila dopredu, také sa už nevyrábajú a nehovorím ani o dôležitosti kvalít operatéra.U mňa to pred 12 rokmi asi zlyhalo, tak teraz som si to vynahradila. Ale budem svedomitejšia budem si dávať prsia kontrolovať.

romika

evkalc
nic si z toho nerob ja som bola v pondelok u obvodnej a tiez ju skoro slak trafil ked som jej oznamila ze idem na opku.Povedala ze ona by nikdy nesla ze preco by mala trpiet ked nemusii.Aaaach take nazory...Je mi uplne jedno co si kto mysli...robime to koli sebe nie???:)

evkalc

ivja gratulujeeeeem!!!! boze ked to tak citam ivja co si tam mala tak mam z toho normalne strach..

Tajka99- mne to tam este pripadalo vsetko taaaak ako by som to napisala proste nejaka budova obyc.. ze vobec by som nepovedala ze tam operuju... trochu ma odradza ze to nie je blizko nemocnice alebo ako u Trsku hned pri nemocnici mala by som vacsiu istotu ale to neznamena ze tam nechcemist... este ked som videla tie implantaty tak mi to pride veeeelmi cudne mat nieco ako latku s roztokom v tele.. teraz sa tu mozno do mna pustite ale to su moje pocity s ktorymi sa samozrejme musim vysporiadat ak chcem opku ale chcela soms a spytat nemali ste niektora taky pocit? vobec neviem ako sizvyknem... dnes na mna obvodna pozerala ako na debilku ze si idem dat spravit silikony... ze vraj som uz druha co ju dnes riadne sokovala...chcela som od nej papiere na opku lebo u nas nas kazdy pozna a nechcela som senzaciu ked pojdem na predoperacne a tam papiere z chirmedu..

miu miu

ivja super, tesim sa a hlavne ze sa vyborne citis, ze tie bolesti nemas a hlavne ze uz si doma a netrpis.
gratulujem, vitaj v klube. aj si si ich uz videla? hmmmm? alebo si odolala?

sakura

ivja
gartulujeeeeeeeeeeem. No az sa mi dali vsetky chlpy na tele do pozoru ked som citala o tych starych implosoch. Preboha:(((
Jaj, som taka rada ze si spokojna a ze to tak vsetko dobre znasas. Teraz davam len kratky prispevok lebo sa ponahlam - jujujujuj tesim sa spolu s tebou. A hlavne som zvedava na fotecky. Tak pekne oddychuj. Ja sa ta potom este povypytujem ze co a ako:))) Zatim, pa pa

ivja

dievčatká ahoj!
tak až dnes ma pustili.Operácia trvala 4 hodiny.Dr. mi dal domov aj staré impl.Fuj!!tak si predstavte, ja som mala 140ml?!?!implantáty dopĺňané 20ml fyz.roztoku, ktorý tam už v čase opky nebol- dobre, čo? utiekol mi bohviekedy do tela.Čo by bolo, keby som sa náhodou nerozhodla pre operáciu, netuším.Náhoda.Implantáty boli zdeformované, také sa už ale teraz ani nevyrábajú- tak nebojte!Budem si ich dávať pravidelnejšie kontrolovať. musím sa opýtať potom dr. čo je najlepší spôsob, či stačí sono, alebo magn. rezonancia. Aj keď si to budem vždy hradiť. Doktor Trška je jednoznačne pán doktor.Milý, zlatý, usmievavý a každopádne profesionálny.Natrápil sa na mne statočne.ten prsník s kapsulou im dal hodne zabrať.Rozstrihali, povyťahovali čo sa dalo. Vraj sa mi bude tento prsník prispôsobovať aj zo 5 mesiacov.Mám 405ml.myslím, že budú akurát.
V Snope- nemôžem povedať na personál krivé slovo.Zlaté, milé, často sa pýtali , či netreba od bolesti niečo.Tetušky na izbe- nuž ako tetušky. Príšerne chrapkali, ale predpokladám, že keď spím, chrápem už asi aj ja.Jedna mi veľmi pomáhala, tá druhá mala robotu sama so sebou.ale statočne obidve sledovali odchádzajúcu tekutinu do drenov a vždy konštatovali na svojej strane, keďže som bola v strede,kde je to už akej farby./ pripadalo mi to ako hlásenie vo filme tou vetou- "U mne dobrý"./ Čo sa týka stravy- náhodou, zjedla som , čo bolo.Prisolila by som si, keby bolo čím, ale veľmi mi to nevadilo.
Bolesti som mala riadne po opke, postupne sa miernili. keďže mi bolo na grc z infúzie proti bolesti, od 2. dňa som ju nechcela, radšej som to zvládala bez- dalo sa. Nuž, hrozne je človeku, keď je nemohúci- našťastie trvá to krátkodobo a vydržať sa to dá tiež. Teraz bolesti nemám takmer žiadne,sem tam pichne, sem tam zatiahne bolesť- ale to je normálka, veď to bolo rezané.hneď po príchode som sa od spodu osprchovala a je zo mňa iný človek- nehovoriac, že sa mi tam už včera rozbehol menzes...
idem si ľahnúť, potom sa sem kuknem, zatiaľ pá

tajka99

ivja mala predsa trochu narocnejsiu operaciu, asi potrebuje viac casu na zotavenie sa. Tak dlho sa na to tesila a uz to tam ma ;-))) Som zvedava na jej reakcie... Skore uzdraveie, ivja!!!