dievčatká ahoj!
tak až dnes ma pustili.Operácia trvala 4 hodiny.Dr. mi dal domov aj staré impl.Fuj!!tak si predstavte, ja som mala 140ml?!?!implantáty dopĺňané 20ml fyz.roztoku, ktorý tam už v čase opky nebol- dobre, čo? utiekol mi bohviekedy do tela.Čo by bolo, keby som sa náhodou nerozhodla pre operáciu, netuším.Náhoda.Implantáty boli zdeformované, také sa už ale teraz ani nevyrábajú- tak nebojte!Budem si ich dávať pravidelnejšie kontrolovať. musím sa opýtať potom dr. čo je najlepší spôsob, či stačí sono, alebo magn. rezonancia. Aj keď si to budem vždy hradiť. Doktor Trška je jednoznačne pán doktor.Milý, zlatý, usmievavý a každopádne profesionálny.Natrápil sa na mne statočne.ten prsník s kapsulou im dal hodne zabrať.Rozstrihali, povyťahovali čo sa dalo. Vraj sa mi bude tento prsník prispôsobovať aj zo 5 mesiacov.Mám 405ml.myslím, že budú akurát.
V Snope- nemôžem povedať na personál krivé slovo.Zlaté, milé, často sa pýtali , či netreba od bolesti niečo.Tetušky na izbe- nuž ako tetušky. Príšerne chrapkali, ale predpokladám, že keď spím, chrápem už asi aj ja.Jedna mi veľmi pomáhala, tá druhá mala robotu sama so sebou.ale statočne obidve sledovali odchádzajúcu tekutinu do drenov a vždy konštatovali na svojej strane, keďže som bola v strede,kde je to už akej farby./ pripadalo mi to ako hlásenie vo filme tou vetou- "U mne dobrý"./ Čo sa týka stravy- náhodou, zjedla som , čo bolo.Prisolila by som si, keby bolo čím, ale veľmi mi to nevadilo.
Bolesti som mala riadne po opke, postupne sa miernili. keďže mi bolo na grc z infúzie proti bolesti, od 2. dňa som ju nechcela, radšej som to zvládala bez- dalo sa. Nuž, hrozne je človeku, keď je nemohúci- našťastie trvá to krátkodobo a vydržať sa to dá tiež. Teraz bolesti nemám takmer žiadne,sem tam pichne, sem tam zatiahne bolesť- ale to je normálka, veď to bolo rezané.hneď po príchode som sa od spodu osprchovala a je zo mňa iný človek- nehovoriac, že sa mi tam už včera rozbehol menzes...
idem si ľahnúť, potom sa sem kuknem, zatiaľ pá