ievcatko7,Gabbana,
dovolim si nesuhlasit, lebo prave baby, tam nic nemaju a este nekojili, mozu mat kozu tak pevnu, ze tam doktor praveze vobec nic nevtrepe. A takym babam aj 300ml urobi napnute vyraznejsie prsia, zvlast ak su chude. A naopak niekedy si prave baby, co uz maju dobre prsia aj pred opkou musia dat viac ml, lebo v ich prsiach a dostatocnej zlaze ci svale sa im tie mililitre mozu aj stratit. Proste ak si silnejsia baba s nejakymi kozami da 300ml, tak to nebude tak vidno ako ked si 300ml da baba chuducka s pevnymi no plochymi prsiami. Je proste vela faktorov, ktore to ovplyvnuju ;-) Ale suhlasim s jednym zakladnym pravidlom - chodte do maxima, ak sa Vam to nezda, skuste aj viac konzultaciek, lebo potom budete lutovat (ako vsetky), ze:"Mohla som si dat aj viac." Trska je prefektny, ale on dava prirodzene prsia, tie vsak po par mesiacoch zmaknu a klesnu a vobec nebudu vyrazne, ak si nedate viac ako 400ml. Mne sa uplne zmenili prsia po 2 mesiacoch, neuveritelne zmakli a tympadom aj sa zmensili, ak by som mala len o 20ml menej, bola by som uz nespokojna. To sa mi pacilo na Chirmede, ze oni davaju stale viac ml, mna prehovorili na 350ml ale chceli aj 410ml - a teraz viem, ze mali pravdu, kludne by som ich zvladla, pritom sa mi nepacia velke prsia. Tie co mam su super, ale teraz, treba pocitat aj s tym, ze vekom budu tie kilecka priberat na nasom tele a ak sa mi zvacsia boky, z nebudu tie prska vyzerat tak sexy. A to nehovorim o brusku, to dokaze uplne zdeformovat vzhlad postavy. Ja by som pod 300ml nikdy nesla, Gabbana, nechces este Trsku prehovorit, vsak to je rozdiel par mm.