Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

ivja - ja som velmi zvedava na tvoje prsia lebo podla mna dufam ze sa nenahnevas ale zdaju sa mi dost podobne tie moje aj ked moje su o nieco horsie kedze ja nemam nic len ovisnutu kozu hrozne.. ty si tam aspon nieco mala...

tajka - mne sa tie tvoje prsia zdaju riadne velke a krasne.. ja rozmyslam ze si nedam 370 ale 350ml. bojim sa aby to nebolo vela tych 370 a musim tam do konca feb. zavolat a povedat ako som sa rozhodla ake ml.

tajka99

ievcatko7,Gabbana,
dovolim si nesuhlasit, lebo prave baby, tam nic nemaju a este nekojili, mozu mat kozu tak pevnu, ze tam doktor praveze vobec nic nevtrepe. A takym babam aj 300ml urobi napnute vyraznejsie prsia, zvlast ak su chude. A naopak niekedy si prave baby, co uz maju dobre prsia aj pred opkou musia dat viac ml, lebo v ich prsiach a dostatocnej zlaze ci svale sa im tie mililitre mozu aj stratit. Proste ak si silnejsia baba s nejakymi kozami da 300ml, tak to nebude tak vidno ako ked si 300ml da baba chuducka s pevnymi no plochymi prsiami. Je proste vela faktorov, ktore to ovplyvnuju ;-) Ale suhlasim s jednym zakladnym pravidlom - chodte do maxima, ak sa Vam to nezda, skuste aj viac konzultaciek, lebo potom budete lutovat (ako vsetky), ze:"Mohla som si dat aj viac." Trska je prefektny, ale on dava prirodzene prsia, tie vsak po par mesiacoch zmaknu a klesnu a vobec nebudu vyrazne, ak si nedate viac ako 400ml. Mne sa uplne zmenili prsia po 2 mesiacoch, neuveritelne zmakli a tympadom aj sa zmensili, ak by som mala len o 20ml menej, bola by som uz nespokojna. To sa mi pacilo na Chirmede, ze oni davaju stale viac ml, mna prehovorili na 350ml ale chceli aj 410ml - a teraz viem, ze mali pravdu, kludne by som ich zvladla, pritom sa mi nepacia velke prsia. Tie co mam su super, ale teraz, treba pocitat aj s tym, ze vekom budu tie kilecka priberat na nasom tele a ak sa mi zvacsia boky, z nebudu tie prska vyzerat tak sexy. A to nehovorim o brusku, to dokaze uplne zdeformovat vzhlad postavy. Ja by som pod 300ml nikdy nesla, Gabbana, nechces este Trsku prehovorit, vsak to je rozdiel par mm.

ametystka

ivja,

vítaj na palube!
gratulujem k novým cicušam, 405ml je úctyhodné číslo, som zvedavá na výsledok, keď sa pozviechaš, pošli fotky, zatiaľ sa šetri a zbieraj sily, teba potrápil dr. asi najviac. koľko trvala op?
ja som tiež bola slabá ako čaj, aj pri najmenšej námahe som sa zadýchala, to prejde, to je detail, hlavné je, že máš nové cici!!
tie krámy sú nepríjemné tak skoro po op, ja som ich dostala hneď na druhý deň :( dúfam, že to prekonáš bez hematómu, čo sa mne nepodarilo :)
želám skoré uzdravenie a nech si s výsledkom opky spokojná.

evciatko7

Gabbana, neviem co tam mas sice teraz, ale ked tam nemas nic tak 280ml je strasne malo...Mne dal 325 a som sklamana z toho ake su male...Takze ked tam nemas nic rozhodne chod do vacsich ,takych 400ml, a ked tam nieco mas to uz ja neviem posudit kolko ml je vtedy potrebnych...Ja len aby is potom nebola smutna a nevravela si ze aka skoda ze si si mala dat vacsie...

evkalc

booze baby vsetky idete k tomu dr. trskovi on je fakt uplne super len skoda ze mi nedal na vyber.. aspon tak som to pochopila.. inak unho som sa citila istejsie ale neva ved tajka ma krasne prsia a verim ze dobrí doktori su aj v chirmede a ze si daju zalezat nech je vsetko o.k.

Gabbana

romika - vcera som bola u Trsku a vsetky mate pravdu to je neskutocny doktor.. a dal mi az 280ml tak som spokojna! velmi! taakze od 16.3. patrim do klubu ;D a co sa tyka tej galerii, kde sa davaju fotky neviem to tu najst, co som slepa? :)