evkalc,
juuuj, neboj sa tych ml, to vobec nie je velky rozdiel a ty potrebujes vyplnit, skor by som sa bala mensich ml, aby mi koza po opke neprevisala cez implos. Nechod do mensich, urcite nie, pls :-)) Skoda, mohli sme sa stretnut, ja by som ti kludne ukazala moje, aj by si si mohla chytit, ake to bude. Oni teraz neuveritelne zmakli a fakt sa mi zmensili. Mne by nikto nepovedal cez tricko a bundy(v bavlnenej podprde), ze mam silikony. A ty mas velku vyhodu, ze si po kojeni, nikto (okrem manzela) nevie, co kojenie s tvojimi prsiami urobilo, takze to podla mna tiez nik nespozna. Ja som minuly rok chodila v plavkach do nasho bazenu, takze ma susedia trochu videli, sama som zvedava, ci si vsimnu rozdiel, alebo aj zabudli. Zatial ani len netusia, ze som si dala zvacsit a to sa vidime kazdy tyzden... Neboj, ja na tvojom mieste nevaham, je to ine, ked spekuluje a riskuje baba, co ma pekne prsia aj pred. Ale my co tam mame "vykradnute" vieme, preco to robime. Ak by si sla do KE, kludne sa mi ozvi, ak ti to pomoze, mozeme sa stretnut ;-)