Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

evkalc,
citala som prispevky a suhlasim s tajkou.urcite chod do max.ml.ja mam tiez 395 ml,anatomy,uz su na nerozoznanie od vlastnych.v utorok som bola po 3 mes.u trsku na kontrolu a tiez bol max.spokojny.opat si ma pofotil,detqilne premeral-ako pri konzultacii a mam sa prist ukazat az o rok.mne tiez navrhoval az 410 ml,vtedy som bola v soku,ale teraz by som kludne isla aj do nich.
baby,fakt sa nebojte velkosti,tesne po opke vacsina prsiek fakt vyzeraju dost velke,ale postupne odpuchnu,usadia sa,sval si ich pekne prisposobi.
gabbana,
s tou velkostou ma tajka pravdu.vela zalezi od toho co pisala.kamoska,c bola min.rok tiez bola plocha /sice po 2 detoch/,strasne chuda a cerven jej nechcel dat viac ako 280 ml-ktore tiez aj ma.tiez povedal,ze viac sa tam nezmesti.teraz je nespokojna,ako jej sadli,uz by chcela vacsie.teraz ma vel."B".teraz,ked sa jej koza natiahla,tak uz by mohla ist aj do vacsich,takze na nej vidim,ze naozaj to zalezi od moznosti prekryti implantatu.ale ak by si mala pochybnosti,tak urcite chod este aspon na jednu konzultaciu,aby si si to potvrdila,alebo naopak,aj ked si myslim,ze trska pri tych svojich prepoctoch sa malokedy myli.

morg

Ahojte baby,
viete poradiť ktora znacka implantatov je najlepsia ?....hlavne ma zaujima polytech a eurosilikony....

pipinka

ahojte kočky, niekde vo fore som sa dočítala že silikony robia v MT MUDR kornanova a homola, neviete o niekom kto tam bol?som rozhodnutá že na op pôjdem a keby to šlo v martine bolo by to super,za každé info vopred vďaka

delphia

evkalc budova je stara- vsak je v historickom starom meste, ale z vnutra je zrenomovana a je tam utulne prostredie.
a ak budes krvacat, tak ti dreny urcite daju

evkalc

ano ja som bola na konzultacii v chirmede.. opka by mala byt 19.03. chcu mi dat anatomicke, vysoky profil 370ml. tajka ako je to tam vybavene co sa tyka operacnej saly a tak.. lebo ta budova na mna velmi dobre neposobila.. ak pojde na predoperacne do KE tak mozno vyjde ze by sme sa mohli stretnut. inak baby ja by som radsej priala dreny a nech ten hnus vyteka von ako sa pomaly vstrebava.. to ma podla mna trska pravdu. ale neva teraz rozmyslam nad vsetkym..

ametystka

tajka,
ty si bola fakt extrémne čulá, si pamätám, ako sa mi vlasy ježili, keď som tu čítala, že na deviaty deň beháš s vysávačom :)))
majte sa, dobrú noc

tajka99

evkalc,
juuuj, neboj sa tych ml, to vobec nie je velky rozdiel a ty potrebujes vyplnit, skor by som sa bala mensich ml, aby mi koza po opke neprevisala cez implos. Nechod do mensich, urcite nie, pls :-)) Skoda, mohli sme sa stretnut, ja by som ti kludne ukazala moje, aj by si si mohla chytit, ake to bude. Oni teraz neuveritelne zmakli a fakt sa mi zmensili. Mne by nikto nepovedal cez tricko a bundy(v bavlnenej podprde), ze mam silikony. A ty mas velku vyhodu, ze si po kojeni, nikto (okrem manzela) nevie, co kojenie s tvojimi prsiami urobilo, takze to podla mna tiez nik nespozna. Ja som minuly rok chodila v plavkach do nasho bazenu, takze ma susedia trochu videli, sama som zvedava, ci si vsimnu rozdiel, alebo aj zabudli. Zatial ani len netusia, ze som si dala zvacsit a to sa vidime kazdy tyzden... Neboj, ja na tvojom mieste nevaham, je to ine, ked spekuluje a riskuje baba, co ma pekne prsia aj pred. Ale my co tam mame "vykradnute" vieme, preco to robime. Ak by si sla do KE, kludne sa mi ozvi, ak ti to pomoze, mozeme sa stretnut ;-)

ametystka

meggi, ivja,
asi o týždeň sa objavila veľká modrina, ktorá dosť bolela a ťahala sa po celom boku prsníka. tá potvora bola tmavofialová, dr. sa ma pýtala, či som sa namáhala. ale ja som skutočne nič nerobila, ten hematóm vznikol preto, lebo pri menštruácii je menšia zrážanlivosť krvi. dávala som na to sprej via-tromb a pchala som do seba 15 wobenzymov denne, plus aescin, ale modrina sa ma držala zubami nechtami a len veľmi pomaly sa strácala. vraj, ak vznikne hematóm, tak sa prsník pomalšie hojí, mňa fakt ten s modrinou pobolieval dosť dlho. neskúsiš brať askorutín? mne dr. kázala jesť 3 tabl. denne.

evkalc,
tiež som sa cítila všelijako, keď mi dr. dala do ruky na konzultácii implantát. som si myslela, tak toto budem mať v sebe? ale dnes mi to pripadá normálne, cici sú ako moje, nič cudzie si neuvedomujem. si už bola v chirmede na konzultáciu?

tajka99

ivja, ametystka,
aj ja som sa po opke velmi skoro zadychala, ak kamoska z BA to presne mala. Mohla soferovat, chodit do roboty, ale kazdu chvilu si musela dat prestavku, ak to uz bolo privela, myslim jej tempo. To je asi ten tlak na hrudnik a pluca, je to zmena pre pluca, preto lapame po dychu skor ako inokedy. To sa ustali, asi po 2 tyzdnoch, uz neviem presne. Je t aj dobre, lebo mna karhal doktor na prvej kontrole, ze som nejaka cula a velmi svizne sa pohybujem. Ze z tohto hladiska su radsej, ak maju zeny nejake bolesti, lebo sa viac setria. Ak nemaju bolesti a nejake obmedzenia, tak zabudaju na to, ze ich telo ma pravo na cas na zregenerovanie. U mna ta hranica bolo aspon to zadychanie sa, to som uz vedela, ze prehanam, ze si treba lahnut a oddychnut. Spanok je takisto zazrak na imunitu a zregenerovanie, tak podme spinkat ;-)))) Dobru a ...Setrite sa!...