Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

tak baby ja uz vobec nevaham urcite dam 370ml a dufam ze to bude stacit.. vybrala som moznost tu vacsiu doktori povedali ze od 350 - 370ml..

tajka - ja som normalne rada ze davaju dreny podla mna to je lepsie..

evciatko7

a prave, preto radim vsetkych babam co vas to este len caka, ze 325ml je fakze malo... Ked mate na vyber dajte si najvacsie.Skoda ze sa neda vratit cas, ja chcem TROJKY :-(((

evciatko7

tajka99, ja som uplne chuda, a dali mi 325ml, a poviem uprimne som sklamana z velkosti. Mam 166 cm a 55,5kg, a este som nerodila. A ja som sa nepytala na maximum co sa mi tam vojde, povedala som ze chcem dvojky. Pred tym som netusila ze dvojky su male prsia. A nemysli si ze som nejako mohutna, pod prsiami mam 72cm. No vazne, ale co uz...Je to ale lepsie kao pred tym to som tam nemala nic. A utesujem sa tym ze po babetku pojdem na nejakych 450ml..

delphia

tajka99 ano, aj priamo z izby sa da prejst cez malu chodbicku na sal- tamad sa vozia pacienti na operaciu a z operacie rovno na izbu, ale inac sa vyuziva vchod z vysetrovne. a vedla televizora tie dvere vedu do zadu do kancla.

evkalc

presne tajka ako si to napisala pripadalo mi to tak malo sterilne... inak je to o.k. ale myslela som ze to bude niekde blizko nemocnice aby som mala vacsiu istotu :-)) ale dam na teba ved uz vies... ja som inak z Lucenca na juhu slovenska.. na predoperacne mozno pojdem tam...pytali sa ma na tabletky a ci fajcim vsetko samozrejme nie len ma prekvapilo za to kojenie ze z toho nerobili ziadny problem... tak dufam ze to bude o.k. doktori boli velmi mili aj sestricka.. inak ste ma presvedcili dam si teda 370 ml anatomicke vysoky profil..

tajka - bude podla teba dobry pre mhna vysoky profil ked to mas tak v oku? oni hovorili ze mam uzky hrudnik teda uzsi 70cm tak ze netreba prsia natahovat do sirky ci co..

sakura

ela26
a dalsia prsatica. Ako sa mas? Dali ti nakoniec tych 275 ml? No ja neviem s tou podprdou ti neporadim. Ja som ju mala tak ako mi ju nastavil doktor - ani som s nou nehybala. Co keby si mu skusila brnknut?

tajka99

delphia,
podla toho z ktorej strany to beries, smerom od vstupu, je ambulancia a pacientska izba skor ako operacka. Pamatam si, ze na operacku som sla z pacientskej izby, ale uz nie cez ambulanciu...Pripustam, ze si to mozem zle pamatat, ale nemala som v sebe ziadnu oblbovacku, dali mi az na operacnom stole ;-) Vyzerala som vraj pokojne, tak mi skor nic nedavali. Ked sa ma doktor opytal, ci som v pohode pred operaciou, zazartovala som: "Ja ano a vy?"

tajka99

pipinka,
bola tam ninab, ale uz som ju tu dlho nevidela, niekedy tu bola od rana do vecera ;-))) neviem, co je s nou. Bola spokojna, mala mentor 250ml vysoky profil, hoci az tak zmenu som nevidela, lebo mala predtym krasne prsia, viacere sme jej vraveli, ze to vobec nepotrebuje :)
evkalc,
vidis, na mna praveze ta budova posobila lepsie, je to stare mesto, teda historicka budova, a preto som sa tam citila viac ako doma, nie ako v nemocnici, ktore na mna velmi dobre neposobia, pretoze su to zvacsa komunisticke sive stavby :-)Praveze, ked tam pojdes lezat, budes si viac pripadat ako doma, nie ako v nem. Vedla na posteli lezia sestricky, tie su veeeeelmi symposky, stale usmievave a empaticke. Ale tiez som si nevedela predstavit, kde je tam operacka, prave preto, ze to tam vyzera tak domacky a nie tak sterilne, ze? Je to tam take mensie bludisko, izba kde budes lezat, je za tou ambulanciou, kde si bola a operacka je niekde za tou izbou. Neboj, vsetko je sterilne ako ma byt, oni praveze az prehanaju s tou opatrnostou, ze vela pravidiel (ako napr. menzes, tbl, a pod) nie su nevyhnutne, ale ze sa snazia co najviac znizit percento rizika infekcie. Za celu historiu Chirmedu mali vraj len raz problem s infekciou, co je myslim perfektne. A dreny oni davaju, preco si myslis, ze nie? Nepovedali ti? Prides na predoperacne do KE? Nechces si to robit v PP? Inak ja som rodacka z PP, teraz tu v KE byvame druhy rok ;-))) Predtym sme byvali v PP a potom 5 rokov v BA ;-))