pipinka,
bola tam ninab, ale uz som ju tu dlho nevidela, niekedy tu bola od rana do vecera ;-))) neviem, co je s nou. Bola spokojna, mala mentor 250ml vysoky profil, hoci az tak zmenu som nevidela, lebo mala predtym krasne prsia, viacere sme jej vraveli, ze to vobec nepotrebuje :)
evkalc,
vidis, na mna praveze ta budova posobila lepsie, je to stare mesto, teda historicka budova, a preto som sa tam citila viac ako doma, nie ako v nemocnici, ktore na mna velmi dobre neposobia, pretoze su to zvacsa komunisticke sive stavby :-)Praveze, ked tam pojdes lezat, budes si viac pripadat ako doma, nie ako v nem. Vedla na posteli lezia sestricky, tie su veeeeelmi symposky, stale usmievave a empaticke. Ale tiez som si nevedela predstavit, kde je tam operacka, prave preto, ze to tam vyzera tak domacky a nie tak sterilne, ze? Je to tam take mensie bludisko, izba kde budes lezat, je za tou ambulanciou, kde si bola a operacka je niekde za tou izbou. Neboj, vsetko je sterilne ako ma byt, oni praveze az prehanaju s tou opatrnostou, ze vela pravidiel (ako napr. menzes, tbl, a pod) nie su nevyhnutne, ale ze sa snazia co najviac znizit percento rizika infekcie. Za celu historiu Chirmedu mali vraj len raz problem s infekciou, co je myslim perfektne. A dreny oni davaju, preco si myslis, ze nie? Nepovedali ti? Prides na predoperacne do KE? Nechces si to robit v PP? Inak ja som rodacka z PP, teraz tu v KE byvame druhy rok ;-))) Predtym sme byvali v PP a potom 5 rokov v BA ;-))