Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

ela26,
ja som mala na tom druhom zapinani od zaciatku, lebo som sa stazovala na tlak na hrudnik uz po operacke, ked som sa prebudila, tak mi ju uvolnili. Potom, asi po 3 tyzdnoch sa doktor pytal, ci to nemam volne, tak uz som si to prepla ne blizsie, ale je pravda, ze casom aj ta latka trochu povoli aj tie prsia viac sadnu a zmaknu. Myslim, ze o tie 4mm ked to povolis, nic sa nestane, vsak nemas nejako velke ci tazke prsia, nema ti az tak co padat. Potom, ked latka povoli a budes citit, ze to nestci, tak si to prepnes. Hlavne je ju nosit, vsak niektore baby ju nenosili ani tych 6 tyzdnov, to je horsie, podla mna...

miu miu

evciatko ja mam tiez 325 ale som chudsia od teba / 165cm a 49kg /pod prsiami 69cm /a mne uz viac nemohli dat. ja som mala tak napnutu kozu ze som si myslela ze mi praskne a vypadne implos von. bolo to maximum co mi narvali. este som nerodila, prsia nezazili kojenie takze nemali byt z coho natiahnute. takze baby po kojeni si mozu dovolit viac ml ako tie co to este caka. takze plne suhlasim s tajkou. jednoznacne ma pravdu. taze ani ty nezufaj, urcite ti ponukol maximum. a darmo by si chcela vacsie, nevosli by sa ti.

tajka99

delphia,
ty si nemala dreny??? Mne bolo povedane v Chirmede, ze davaju, ze je to lepsie, ked ide ten bordel prec...tak som predpokladala, ze davaju vsetkym...
evkalc,
ak si popytas, myslim, ze nebudu proti, su len radi ked su. A priplatis si este jednu noc, ked si az z LC? Inak z LC mame kocurika - britsky modry ;-))))

tajka99

ievcatko7,
vobec som si nemyslela, ze si mohutna, skor ten opak, ze si asi este nerodila a preto by sa ti tam viac nezmestilo. Mas inak take iste miery ako ja ;-) No, skoda, ze si sa nepytala na maximum a nenechala si to prejst hlavou. A este si im aj povedala, ze chces dvojky, to je malo, ked uz podstupit operaciu, tak nie pre malickosti, skoda, skoda. Ale zas ty si este nerodila, tak potom po detoch si das viac, aspon tu kozu netrapis natahovanim teraz, len si uzivaj este pevnosti svojho tela, o par rokov to nebude taka samozrejmost ;-)))

tajka99

uff, teraz osm sa vratila z anglictiny, takze pokracujem:
evkalc,
sorry, poplietla som si ta zo sisou, ty si z LC, vsak to mas aj na konci "ahaaa", som ja ale trulko ;-DD Vsak na kojenie ti nepovedal hned ze nevadi, nie? Asi az po prehmatani prsnikov, nie? Ze uz vyzera zlaza dozreta, ci co ti to povedali. Vsak este sa uvidi na sono, budes mat vecsiu istotu. Ale aj sama si hovorila, ze uz ti ani nemaju ako viac splasnut prsia, ze sa ti nezda, zeby sa tam nieco este tvorilo. Ale treba mat samozrejme aj lekarske potvrdenia, nielen subjektivne dojmy. Co sa tyka toho hrudnika, asi preto ti navrhli vysoky profil a nie stredny, lebo stredny profil je viac do sirky a vysoky je uzsi. Teda ak by ti dali stredny, prsia by ti mohli pri pohlade na teba od chrbta, pretrcat. Nie je to prirodzene. A ten vysoky profil ti aj dostatocne natiahne tu kozu. Jooooj, moja, vies ako ti zavidim ten vysoky profil??? Len v dobrom ;-) Stredny sa pri mensich velkostiach moze natolko rozliat po hrudniku, ze sa skoro strati ;-) Moje prsia takisto nevyzeraju velke do priestoru, ale ked som na holo tak skor do objemu vyzeraju pekne, ale velmi nevytrcaju. Ja po rokoch, akk budem musiet, tak si dam urcite 370-410ml a vysoky profil. Mozno po opke to bude vyzerat divoko, ale ked sadnu, juuuuj, to budes sexica ;-)

delphia

evkalc dreny sa davaju, ak je v operacnom poli zvysena krvacavost. ak nie, tak ich nedavaju. takze uplne v pohode sa moze stat, ze sa zobudis a nebudes ich mat.