Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

ivja,
cauki, vitaj ;-) Ja som si podprdu prala asi po tyzdni, medzitym som si dala bavlnenu. A asi na 8-9 den som sla na anglictinu, na urady nieco vybavovat (sama soferovala, asi 6hodin som bola v meste). Bolesti som nemala, to uz nebudes mat, ale je pravda, ze som sa sem-tam akoby zadychala, bola som taka slabsia ako inokedy, ale to az vtedy, ked som aj 3-4 hod chodila po roznych vybavovackach,ked som to uz prehnala ;-)No neboj, pokial nemas nejak fyzicky narocnu pracu, tak si myslim, ze po 10-14-ich dnoch sa moze ist aj do prace. Uz sa nevies dockat? Len oddychuj a naberaj sily ;-))))

tajka99

delphia,
whow, robila si tam a nemas augmentaciu, to mi mierne nadsuva otazocku, ze bud to nepotrebujes alebo nechces, lebo si videla nejake hrozy? Dufam, ze nie ;-) Trosku porozpravaj, aky mas na silikony nazor? Mozes hodit aj nejaku tu pikosku ;-))

ivja

ahojte
dievčatká, kedy ste si dovolili prvý raz rozopnúť podprdu kvôli praniu?ja som voľajaká opatrná.A ešte, ak si pamätáte, čo ste si dovolili robiť 2.týždeň od operácie

evkalc

tajka - on mi hned povedal ked som mu spomenula ze je tu este jeden problem ze v sept som dokojila.. a on ze ale ved to uz je davno tak ze aky mam s tym problem... a potom pozrel prsia a povedal ze tam to uz vyzera stiahnute, to sa uz fakt nema kde zmensovat... a ze ci uz nemam sekreciu z prsnikov.. a ja ze nie. a este mam vyse mesiaca tak dufam ze to bude o.k. na sono pojdem asi u nich. ela pridaj foto

delphia

ja som nepodstupila augmentaciu, ja som tam pracovala...
a ako som uz napisala- ak nie je co odvadzat, tak dreny nedavaju. ak je zvysena krvacavost, tak samozrejme ze je drenovanie opodstatnene.

miu miu

aj ja som si povolovala aj ramienka aj z predu to zapinanie podla potreby. ked ma uz velmi tlacila tak som si to troska povolila aby ma tak neominala.