Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

ivja-ja som behala asi na 4 ci 5 den,ale davala som si pozor.V podstate jedine co som robila,ze som si sadla k malej na deku a hrali sme sa...asi na 6 den som snou chodila....Inak ja doteraz nevysavam-robi to manzel...aj tak je doma,takze aby sa nenudil...
Ale je pravda..ze obcas som dvihla dcerku=9,5kg..len obcas...ale nemalo by sa.
uz teraz mi je ok,jazva na lavom prsku sa pomaly hoji...neni taka pekna...ona sa trosku otvorila..tak to trva dlhsie kym sa zahoji.
A pokozku mam stale o nicom....(
som z toho nestastna...

ivja

tajka99, nelina
ďakujem.Mňa prsia len sem-tam zatiahnu, bolesti nemám už od 3.dňa po op.Štve ma ale bolestivé miesto na ľavej ruke od ihly , kt. mi dávali do žily antib.Mám tam hrču a tá ma poriadne bolí. Aj to mám celé opuchnuté.Natieram octan. masťou, dúfam, že to prestane.
Ešte otázka:Ja sa snažím odkedy som prišla z nemocnice, ležať v posteli v tom polosede, kedy ste už začali normálne behať po byte?

nelina

ivja,
ja som podprdu prala tiez po tyzdni,ale tak, ze som ju oprala a sup na sedacku do lezatej polohy-ako trska kazal a po oprati swom ju fenovala a este mierne vlhku som ju na seba hodila,lebo prska ma moc tahali a bolo mi bez retro véééélmi tazko.chcelo by to nahradnu podprdu v to momente,ale retro mi sedela najviac.je fakt,ze na retro nadavaju po opke,ze ta,je nepohodlna,ale kazda zisti ,ze po opke je najlepsia.je pravda,ze tych 6 tyzdnov je treba ju nosit,pripadne sportovu!!!!

sisaaa

evka
ahoj evka, ja som nechcela ani tolko, ale bola som ukecana, vraj lepsie viac ako menej, aby som nelutovala, ale aj tak si myslim ze tu bude velka zmena. Na väcsie som uz nemala odvaha, podla mna by to vyzeralo vulgarne :) a vsteci noji znami vedia ze som plocha :)

evkalc

sisaaa - a preco si si dala len 325? mne sa zda ze tvoje prsia by zniesli aj viac.. nemas tam ze uplne nic.. iba su male.

sisaaa

ahoj kocky, tak mna caka o necele dva tyzdne opka v chirmede, anatomy 325ml, tak sa uz neviem dockat :)
tajka dofam ze na to predoperacne trafim,pre istotu ma pocka pri zeleznicke jedna kamoska, aby som nepobludila. Potom sa vam urcite ozvem, a vy drzte palceky :))

tajka99

delphia,
tak to som si vydychla ;-)) D-cka?! Mno, tak tebe panboh nadelil aj zadara; a asi aj za mna ;-DD Ja som si na D-cka musela nasetrit, hmm, teda manzel musel ;-)))

tajka99

ivja,
najhorsie su prve 3 dni, po takom tyzdni uz zabudnes na to, ze si na nejakej opke bola ;-) Viem, ze si mala komplikovanejsiu opku, tak pridaj nejake 2 dni. Potom to uz len obcas, hlavne pri nahlej zmene polohy, pichne...