ivja,
si z tých šťastnejších :) mňa bolel chrbát riadne, večer čo večer som dumala akože si to ustlať, či dva vankúše, či tri a v akom poradí :) či mäkké, či tvrdšie...žiadna kombinácia vankúšov sa môjmu chrbtu nepáčila, bolel a bolel. natierala som ho s masťou ibalgin, toto dosť pomáhalo. spala som v takom polosede dlho-asi tri týždne, lebo nižšia poloha mi nebola príjemná. možno preto chrbát tak štrajkoval. a je dosť možné, že sa mi vtedy podžubkala krčná chrbtica, odvtedy mám závraty :(
ela26,
a užívaš lieky od bolesti? niektoré sa zaobídu bez toho, ale iné musia tlmiť bolesti tabletkami. ja som tiež musela. aj moje vstávanie bolo komplikované a bolestivé asi päť dní. po piatich dňoch akoby uťal, bolesť v prsiach pri vstávaní bola už omnoho menšia. už tu párkrát baby opisovali ako vstávať z ľahu. že treba využiť brušné svaly, spraviť kolísku a tak sa vytiahnuť,alebo zakvačiť nohu do matraca postele zboku a tak sa vytiahnuť do sedu. aj ja som si takto sadala. ale prvé dni po opke ma posadil manžel ráno o pol piatej a odišiel do práce. ľahnúť som sa neodvážila, kým neprišiel :)))sama by som určite nevstala. takže nie si sama, čo tak trpí, hlavu hore :) ináč, zajtra budem dva mesiace po a na boku som začala spávať len nedávno. držím ti palce, aby bolesti čím skôr ustali, najlepšie už dnes :) vydrž, stojí to za to!