Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

evciatko7- v pondelok bude mesiac po opke.Ja som v kratkom case absolvovala 2 operacie,a po narkoze som mala velmi mastnu plet...A ano,leukoplasty som mala 2 tyzdne,neustale podprda...Skusam vsetko mozne,repik...puder...nechtikova mast...pletova voda s vytazkom nechtika a lubovnika...a nic! Tak ma to hneva.....Snad to coskoro prejde...

externa

ela-mna chrbat bolel z podprdy-tak ma neskutocne tlacila.Manzel ma kazdy vecer masiroval.Zo spania ani nie,tiez ako popisuje ivja...v nemocnici som sa isla zblaznit...tie hnusne postele...Ale doma som mala tiez pekne naukladane vankuse a vstavala som tak,ze som sa prevratila na bok,nohy spustila z postele a to uz islo....A bola som v takom polosede,takze som sa moc nenamahala.Aj teraz este spim v miernom polosede-teda nie uplne na rovnom...neboli ma chrbat takto....

Gabbana

tajka99, ievcatko7

mne uz vacsie naspravi, uz by to vraj zle vyzeralo to je maximum..mam 166cm,46kg a som moc moc chuda taka chodiaca kostra ;D kupujem si B-kosiky tak tam neaky ten zaklad mam.. ved hovorim, v Trnave mi viac ako 215 nechcel dat tak z 280 sa teraz vytesujem..no dufam, ze nebudem sklamana a nepride na vase slova.. ale aj tak dakujem za radu!

ametystka

ela26,
aj ja mám 275ml, pošli fotečky, keď budeš vládať pózovať :)

sakura,
ako sa máš? diduše robia radosť? ja mám ísť na kontrolu okolo dvanásteho, dúfam, že je všetko ok. cítim sa dobre. a ty ako? zajtra oslavujeme? :))) cici majú narodky :)
viem, že máš rada vínečko, takže moje pozvanie na drink platí, niekedy na jeseň budeš v ke? a povozí nás ten tvoj, keď jazdí relly? :))))

ametystka

ivja,
si z tých šťastnejších :) mňa bolel chrbát riadne, večer čo večer som dumala akože si to ustlať, či dva vankúše, či tri a v akom poradí :) či mäkké, či tvrdšie...žiadna kombinácia vankúšov sa môjmu chrbtu nepáčila, bolel a bolel. natierala som ho s masťou ibalgin, toto dosť pomáhalo. spala som v takom polosede dlho-asi tri týždne, lebo nižšia poloha mi nebola príjemná. možno preto chrbát tak štrajkoval. a je dosť možné, že sa mi vtedy podžubkala krčná chrbtica, odvtedy mám závraty :(

ela26,
a užívaš lieky od bolesti? niektoré sa zaobídu bez toho, ale iné musia tlmiť bolesti tabletkami. ja som tiež musela. aj moje vstávanie bolo komplikované a bolestivé asi päť dní. po piatich dňoch akoby uťal, bolesť v prsiach pri vstávaní bola už omnoho menšia. už tu párkrát baby opisovali ako vstávať z ľahu. že treba využiť brušné svaly, spraviť kolísku a tak sa vytiahnuť,alebo zakvačiť nohu do matraca postele zboku a tak sa vytiahnuť do sedu. aj ja som si takto sadala. ale prvé dni po opke ma posadil manžel ráno o pol piatej a odišiel do práce. ľahnúť som sa neodvážila, kým neprišiel :)))sama by som určite nevstala. takže nie si sama, čo tak trpí, hlavu hore :) ináč, zajtra budem dva mesiace po a na boku som začala spávať len nedávno. držím ti palce, aby bolesti čím skôr ustali, najlepšie už dnes :) vydrž, stojí to za to!

ivja

ela26
ja som 6.deň po op a spím na 3!hrubých vankúšoch.Takže ma chrbát vôbec nebolí, pritom v nemocnici som myslela, že sa z toho chrbta v noci zbláznim.Tam to bolo strašne tvrdé.Skús niečo mäkšie- ja vďaka tomu prespím celú noc.

evciatko7

externa, aj ja som mala vyrazky na prsiach(sice trosku menej ako ty).Ja som to pripisovala tomu, ze kvoli tej podprsenke nevie ta koza dobre dychat.Ale potom som zacala robit to ze 2 krat denne som ich umyla navlhcenymi obruskami(neviem teraz presne ako sa to vola, ale tie co sa uz kupia take ze su vlhke), a natierala kremom. A tie vyrazky mizli. A neviem sice aku dobu si po operacii, ale tusim 1,5 mesiaca po operacii som uz ani jednu vyrazku nemala.

nelina

ela,
fakt je to individualne.ja som mala s chrbatom problemy asi tak 2 tyzdne.na rovnom som nemohla spat skoro mesiac.najhorsie to bolo vzdy poobede,vtedy som si musela vzdy dat nurofen od bolesti.ale vsetko preslo a teraz si na to ani nespomeniem.na bruchu som este nespala,aj ked pomalicky sa zacinam presuvat a to som 3 mesiace po opke.

ela26

no ahoj baby ako tu pisete, ze ste uz behali a tak ja mam 4 den po opke, ale je to ako za trest ani teraz nemozem spat....chrbat boli, poloha na boku to mozem rovno zabudnut , tu ma pichne potom tam.... vstavanie trva dobrych 15 minut s bolestami...rada by som sa uz aj normalne vyspala no kedy to bude to neviem ....komicke bolo ked som si chcela zohriat caj a zapnut sama gombik na mikrovlnke..nepodarilo sa... je to ako za trest ja bolesti stale MAM a nielen v noci .....sa vravi, ze pre krasu treba trpiet,,ale takto? ..no ja dufam, ze to cim skor prejde..