Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

paapulka

Mala som ist na stol okolo 12.00 a teraz som mu volala, povedal mi,ze o 9.00 to plati,tak som zostala zaskocena, ze idem skor.

paapulka

Dakujem Ivja, musim to pozriet v papieroch. Uz teraz mam trochu strach, sa mi zviera zaludok. No snad to prezijem....

ivja

paapulka
v papieroch si to určite mala napísané, že na 2. poschodí na recepcii pri op.salach zaplatíš za operáciu a hneď 1.dvere vľavo zazvoníš sestričke.Ona ťa prevezme, vyzlečieš sa a ľahneš si do postele a budeš čakať. príde dr.,pokreslí ťa, pichnú ti do ritky aj do žily a ideš na op. sálu

paapulka

ahojte baby, zajtra ma to caka u dr.Trsku, dnes ma tak zaskocil,ze som sa ho zabudla spytat kde sa mam hlasit. Ako to bolo u vas ked vas oper. dr.Trska v SNOPE dakujem

tajka99

ela26,
super,ze uz ti tie bolesti presli, clovek o tom cita a cita a potom, ked to zazije, tak si to az vtedy tak nejako uvedomi, ze: "fakt!" To je neuveritelne, ako tie bolesti zrazu zo dna na den prejdu. Predvcerom by si tomu mozno ani neverila, ze ;-)) Inak s tym spanim, fakt je najlepsie spat v polosede, dat si pod chrbat kopec velkych vankusov a pekne pohodlne sa do toho zaborit ;-) A na vecer som si prve dni davala tbl na spanie a proti bolesti, aj preventivne, lebo ked budes kvalitne vyspata, budes sa lepsie a skor hojit ;-)))
evkalc,
a kedy to mas opku? Myslim, ze az za nejake 2-3 tyzdne, nie? Tak sa neponahlaj, opka tesne po menzese je najidealnejsia ;-))) Hlavne aby si nemala tesne pred menzesom...Este asi pockaj, nestresuj sa, urcite ich dostanes kazdym dnom ;-))

evkalc

baby teraz mi poradte prosim, pred dvoma dnami som mala dostat MS a este stale nemam. ma ide porazit lebo teraz sa to nemoze posuvat ked uz mam naplanovanu opku... beriem pardotel to je liek na to aby sa mi co najskor stiahli mliecne zlazy,neviete nahodou ci neovplynuje menstruacny cyklus? mam si dat vyvolavacku zajtra u dr? a ked to nepomoze tam ma asi svihne.

ela26

ametystka-ked tak na nich pozeram zdaju sa mi dost velke k mojej postave s to mam este pred detmi...podla mna275ml. pre mna az az, ze mohli dat aj menej :DD no to som asi jedia co to tu pise, ale pisu tu, ze sa to zda kazdemu velke spociatku....ja som chcela Bcka a nejake prsia ked som nemala ziadne....podprdu mam 75A prave co som si pozerala v zdkadle...

ela26

externa- uz je to lepsie aj s bolestami nejako rychlo sa to zlepsilo z dna na den :))) este su, ale nie az take dnes som spala v pohode