Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

evkalc,
jaaaj ;-)) Tak pekne vipi liter cerveneho a s manzelom to poriadne roztocte ;-D Uvidis, ako sa uvolnis a prekrvis tie spravne partie ;-))))))
ametystka,
jeej, gratulujem k druhemu "vymesiaciu" ;-)) Uz maknu? Uvidis, ako sa to bude tento posledny mesiac menit, ja som ani nedufala,ze budu na dotyk makke, myslela som, ze silikonove prsia su navzdy take pevnejsie, ale milo ma prekvapili. Zajtra sa idem fotit na prezentaciu nasej tanecnej skupiny, tak mozno nieco pridam do albumu, az budu fotky. Juch, tesim sa, ako budem o takych 30 rokov svojim vnucatkam ukazovat, aka bola ich babicka, ked mala 34 ;-))) A ty? Nenafotis nejake nove foto? Ako ide anglina? Ja drvim uz 4xtyzdenne, zacala som totiz okrem Solertie chodit aj do OrosLearning Centra ;- Takto sa trapim a trapim... ;-))))

ametystka

ela26,
mám 164 cm a 52 kg :) máš okrúhle, či anatómy?
je fajn, že tie najhoršie bolesti ti pominuli, aj u mňa sa to zlepšilo tak náhle, ako by uťal, zhruba po piatich dňoch. už vládzeš pózovať, nepošleš fotky???

paapulka,
držím ti zajtra palce. je lepšie, že ideš skôr, nebudeš mať toľko času rozmýšľať a strach nestihne nabrať obludné rozmery :)) drž sa

sakura,
kde si? oslavuješ? dnes máme 2 mesiace po :)))

externa

paapulka-drzim palce!!! takze na 2.posch.a tam na recepcii ti ukazu kde je prezliekaren...
zober si so sebou maly vankusik...pomôze ti pri hladani polohy spania...su tam neskutocne tvrde postele...

evkalc

paapulka drzim palce.

Tajka -praveze opku mam 19.03 a bolo to vypocitane ze teraz mam dostat MS potom v marci zase a hned potom na opku.. lenze ked teraz meska tym padom sa to vsetko posuva..zato to riesim uz teraz

ivja

paapulka - kurátko,neboj.
Sa mi ľahko hovorí, viem.ale aj ja som si potom vravela, že čo mi pomôže , keď budem mať strach.Tak mi potom zostal už len blbý pocit a ten má asi každý.