ahojte, tak so rada, Trska mi uz odpisal a povedal, ze max. do toho mensieho prsa bude az cca 340ml:)tak som velmi rada....akurat ze nemozem ist podla planu v juli, lebo ma dovolenky...takze idem v maji, musim si tu zobrat 2 tyzdne PN a priletiet na slovensko, neviem ako to vybavim, kedze som poistena tuna a nie na slovensku, asi budem platit vsetky predoperacne alebo nejako po znamosti...ake predoperacne presne potrebujem u trsku?dakujem za odpovede:) trosku sa mi to skomplikovalo tym majom ale zasa je plus ze v juli uz budem 6 tyzdnov po OP cize uz si mozem dat aj plavky a ist na plaz....samozrejme do tiena len a jazvy prelepene asi este, to viem...po 2 tyzdnoch ale musim uz tu do prace, ale som ucitelka len takze to snad zvladnem nie? cize pisete, ze tie 3-4 dni po OP je to tazke?no to si ja planujem priplatit v nemocnici vsetky 4 dni takze snad to bude uz potom ok. totizto kedze byvame v zahr., prideme len na navstevu v maji k rodicom aj to len k manzelovym bo mojim nemienim povedat o opke a nechceme nejako strasne otravovat, cize chcem prezit tie najtazsie dni v nemkocnici a potom uz aby som sa doma teda akoze doma , mohla pohybovat a nestonala kazdu chvilu....no je to komplikovanejsie ale o to skor budem po OP a v lete sa nebudem parit v retro podprde.