Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

marja-ja som mala ten isty problem,poistena som len v zahranici..na SK nemam ziadne poistenie-ziadnu karticku poistenca,cize predoperacne som hradila zo svojho-uplne vsetko,bolo to okolo 3800sk......Neviem odkial si,ale v Ba je sukromne centrum Provitae,kde ti urobia uplne vsetko komplet...Ja som bola cez nich-kedze inu moznost som nemala....

marja

miu- a ked pojdem k obvodnemu tak ako ma moze poslat na predoperacne bez poist.karticky?ci je to mozne?1500sk by bolo fajn....
este som sa chcela spytat za kolko dni je mozne vybavit predoperacne, dufam ze za 1, a ake lieky si mam nakupit...lieky proti bolesti, maste atd. ake? a sportovu potprdu mam kupovat tiez pred OP?

miu miu

marja vsetko sa plati zo svojho, aj predoperacne, pretoze na plastiku sa predoperacne nadaju hradit z poistenia. cez obvodneho ta to vyjde na max. 1500sk a na sukromnych klinikach musis ratat az so sumou okolo 4000sk.

marja

baby-myslela som poistenie nie na OP ale na predoperacne, aby som ich neplatila zo svojho:( a krv, moc mi zoberu kde?sono na gynde, EKG atd internista ale krv a moc kde?tiez na internom a zanesiem do labaku?bo to chcem skusit cez znamosti tak nech viem ktoreho lekara oslovit u nas v rodnom meste:)

miu miu

marja na toto poistenie ani nepotrebujes kedze si samoplatca kvoli tomu ze plastika sa hradi z vlastneho vrecka. s tym si starosti nerob.

ivja

marja
budeš potrebovať vyšetrenie krv, moč, sono prsníkov, EKG a interné vyšetrenie.
Mňa operval dr. Trška pred týždňom a po 2. týždni idem do roboty, tiež učím.

marja

ahojte, tak so rada, Trska mi uz odpisal a povedal, ze max. do toho mensieho prsa bude az cca 340ml:)tak som velmi rada....akurat ze nemozem ist podla planu v juli, lebo ma dovolenky...takze idem v maji, musim si tu zobrat 2 tyzdne PN a priletiet na slovensko, neviem ako to vybavim, kedze som poistena tuna a nie na slovensku, asi budem platit vsetky predoperacne alebo nejako po znamosti...ake predoperacne presne potrebujem u trsku?dakujem za odpovede:) trosku sa mi to skomplikovalo tym majom ale zasa je plus ze v juli uz budem 6 tyzdnov po OP cize uz si mozem dat aj plavky a ist na plaz....samozrejme do tiena len a jazvy prelepene asi este, to viem...po 2 tyzdnoch ale musim uz tu do prace, ale som ucitelka len takze to snad zvladnem nie? cize pisete, ze tie 3-4 dni po OP je to tazke?no to si ja planujem priplatit v nemocnici vsetky 4 dni takze snad to bude uz potom ok. totizto kedze byvame v zahr., prideme len na navstevu v maji k rodicom aj to len k manzelovym bo mojim nemienim povedat o opke a nechceme nejako strasne otravovat, cize chcem prezit tie najtazsie dni v nemkocnici a potom uz aby som sa doma teda akoze doma , mohla pohybovat a nestonala kazdu chvilu....no je to komplikovanejsie ale o to skor budem po OP a v lete sa nebudem parit v retro podprde.