Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

marja

a do prdky....ja uz po 14 dnoch budem naspat v zahr.v praci.....myslis ze by mi ich vybral aj na 10ty den?inak sa neda u mna, musim odcestovat

sweetlemon

marja
netreba len lezat, je najlepsie sa setrit, ale kludne sa mozes pohybovat :) to sama uvidis, co ti prsicka dovolia a co nie. stehy mi trska vybehal asi na 15. den a vecer som sa mohla sprchovat este s prelepenymi jazvami. na dalsi den som si ich mohla dat dole a uz sa veselo sprchovat :)

marja

baby a co po OP?3-4 dni si doplatim v nemocnici ale co potom?treba len lezat a byt doma?boli to velmi?a kedy vytahuje Trska stehy?kedy ste sa mohli sprchovat?myslim normalne cele telo?

marja

externa-nie som z BA a praveze nechcem ist cez sukromnu a platit take prachy ked sa v mojom rodnom meste da ist cez rozne manzelove znamosti a tak. len mam problem ze nemam tu karticku. ale miu- hovoris, ze ked ti obvodak napise, ze ides na palstiku a si samoplatca tak po tebe karticku nehccu? to by bolo fajn. a obvodak od teba nechce karticku ? no snad to manzel vybavi cez jeho obvodaka, len papier nech napise na moje meno a posle ma k prislusnym lekarom a ostatne uz zaplatim, 1500sk je fajn.
kupim si teda ibalgin, lieky na spanie, indulonu na mazanie a repik...aky?sypany?sportovku asi tiez pred kedze potom nebudem mat kedy...spytam sa lekara aku pribliznu velkost a hotovo....vdaka za rady, pomahate mi:)))
dufam, ze bude vsetko ok, hlavne nemozem ist na kontrolu po 3 tyzdnoch ale az po 2 a potom az po 6tich, kedze sa vraciam do zahr. do prace po 2 tyzdnoch....dufam, ze ma Trska nezabije:)

miu miu

marja ja som sa zasobila len ibalginom, nieco na spanie take na prirodnej baze, repik, aj sportovku som si kupila pred opkou, m-ko, ona sa natiahne takze mi stacila, aspon dobre drzala. inak nic.
ja som isla obvodnemu u neho som si vybavila PN-ku a odporucenie k internistke, u nej som rovno nechala 500sk a spravila mi EKG, vysetrenie vseobecne, poslala ma na krv a moc tam som nechala okolo 650sk, rontgen pluc to bolo okolo 150sk ale nikto odo mna nechcel karticku kedze som bola vsade evidovana ako samoplatca. to nikam do poistovne neslo. takze asi to je mozne vybavit aj bez toho. alebo potom cez to sukromne stredisko ale je to podstatne drahsie.

Carie

Baby, chcem sa spytat, ako dlho ste mali vy bolestive prsia na dotyk? Ja som 3/4 roka po OPke a furt je to bolestive. Hlavne bradavky a to uz pri najslabsom dotyku. Je to normalne?

externa

lieky proti bolesti dostanes hned po opke,a neskor ti daju recept...
a sportovu podprdu...asi az po OP,aby si vedela aku velkost potrebujes.Ja som si kupila az dnes...a len velkost M :(

externa

marja-a za jeden den ti spravia vsetko a komplet spravu poslu priamo do Snopu,alebo Trskovi na mail....Treba sa snimi dohodnut