Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

carie,
som dva mesiace po opke a po bolestiach už ani stopa. bradavky boli extrémne citlivé asi dva týždne, ale tri mesiace-tak to už je veľa. čo na to povedal dr?

tajka99,
fotky budú, dočkaj času, ako hus klasu :) ty berieš tú anglinu celkom vážne :)čo? ja mám hodinu len raz týždenne. a polročný test som domrvila na 89 percent, takže žiadna sláva...
ty máš okrúhle imploše, nie? ja tiež a okrúhle sú vraj mäkšie ako anatómy. tak nech nám pekne mäknú :) moje boli na začiatku fakt strašne tvrdé, ale už sa to lepší:)

baby, trápia ma bolesti chrbta a závraty. objednala som sa na masáž... nie je to priskoro???? som dva mesiace po op. môžem si bez obáv ľahnúť na brucho na stôl alebo nech ma radšej masíruje len po sediačky, čo myslíte?

sweetlemon

myslim, ze vysetrenia sa daju urobit za den, mne ich tiez v podstate robili tak, iba na sono som isla skor. no ak bude mat dr volny termin, tak nemyslim, ze bude problem to prelozit na skorsi datum. no len ktovie, ci bude mat volno. mala by si si to zistit co najskor, napis mu mailik, ked sa trosku zastavi, tak ti urcite odpise. tak ti drzim palceky, nech to vyjde :)

marja

sweet-to je ok, ja si to mam dat kde spravit, aspon dufam, ze to pojde cez manzelove znamosti...praveze nechcem platit 4tis. zbytocne kedze budem priplacat za 3 dni v nemocnici a uz to je dost:(
ale zasa manzel je sportovec a uz mal vela stichov a hovori ze 10ty den by nemal byt problem, tak neviem....este rozmyslam, ze dam OP o den skor, cize to bude na 11ty den tie stichy,to uz snad bude ok. len v tom pripade potrebujem vsetky predoperacne stihnut za 1 den, vratane vysledkov hned dalsi den rano...a neviem ci sa to bude dat tak rychlo....a potom by som sla do BA a na opku niekedy odpoludnia...snad to pojde

sweetlemon

marja
fu, tak to neviem, skor sa to bude asi dat riesit cez nejakeho dr v zahranici. no, treba sa porozpravat s trskom a podla mna je na vsetko riesenie :) neviem, ci on dava vstrebatelne stichy, taku info nemam

sweetlemon

marja
estek tym predoperacnym, neviem, ci to tu uz odznelo, ale ked povies trskovi, ze si to nemas kde vybavit, tak on ta obrati na jednu internistku a ona to robi fakt rychlo, len cena bola 4000.

marja

sweet-neda sa, ja robim dost daleko,nemozem len tak priletiet hocikedy...presne 10ty den je psoledna moznost co som na SR....pripadne mi bude musiet dat vstrebavacie alebo mi ich vytiahne nejaky doktor tuna v zahr. ,ved to snad nie je veda vytiahnut stychy....ach jaj, zasa problem ale proste neda sa inak, uz sa dost prisposobujem ze idem v maji a pridem na 2 tyzdne co som vobec nemala....

sweetlemon

inak ahojte babenky, dlho som tu nebola, bola som strasne chora, ani som nemala silu a potom som musela chodit do skoly a dohanat vsetko v praci, no horor. vsimam, ze pribudli nove prsatice :) tak teda gratulujem vsetkym k novym prskam :)

sweetlemon

marja
no to neviem, zalezi na chirurgovi a teda hlavne na tom, ako sa ti to bude hojit. myslim, ze sa daju vybrat najskor na 10. den, ale zase nieco uponahlat a mat potom problemy, to by som neriskovala a riskovat to nebude ani dr. ale ved trska robi nonstop, takze nejak sa s nim da dohodnut, zeby si prisla potom cez vikend za nim...napr.