Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ela26

baby to aj vy ste mali take divne pocity ja mam pocit ako keby som mala stale podprdu s vystuzou je to take divne ako keby dom tam mala vzduch ....

ivja

romika
keďže je toto kozmetický zákrok, na to sa žiadna PN nevzťahuje.Takže si skús vybaviť u obvodnej doktorky, aby ťa potom vypísala - s nejakou virózou a pod.

romika

babulky
prosim Vas potrbujem vediet ako je to s PN-kou idem ku Trskovi a to mi da on PN ci si mam pytat u obvodaka?Lebo nechcem vobec v praci spomínat ze idem na plasticku chirurgiu ale ked donesiem do prace PN tak tam moj nadriadeny uvidi ze som bola na plastike. A zase ked budem mat PN od obvodaka a nahodou mi poslu kontrolu domov a ja doma nebudem lebo planujem si priplatit 4 dni v nemocnici tak to by som mala z toho v praci problem.Ako to mam prosim urobit:(( ako kolko dni vlastne musim byt na PN?Pracujem v kancelarii za pocitacom takze nemam fyzicky narocnu pracu...

nelina

vlasti,
plavocky dosli,su nadherne.prisli cierne s kamienkami a aj tie zlate s ciernou sietkou.ked budem mat cas,poslem foto.

nelina

carie,
ja som bola v utorok min.tyzden na kontrole,som po opke 3 mesiace.ja mam pravu bradavku tiez taku necitlivu /aj okolie/ a ked si na nu zatlacim,tak tirz je mierne bolestiva.pocit je taky,ao ked mas strpnutu /necitlivu/ruku a stipnes sa do nej pytala som sa na to dr.Trsku,kt.ma operoval,povedal,ze je to normalne,tym ze sa tam prerusili nervy v svale,tak toto byva dost caste a chce to cas,kym sa to da do normalu.ale urcite sa na to este spytaj svojho lekara,lebo neviem,ci to citis tak ako ja a samozrejme ze sa doktor na to zameral a prehmatal mi prsia.

miu miu

evkalc mne ten rontgen kazala internistka ako samozrejmost. takze neviem ci sa bezne vevyzaduje. asi aj to zalezi od lekara.

zuzika6

Ametystka
zaleži od masera,ale z vlastnych skusenosti ti doporučujem masaž v sede.Ja som bola na masaži po troch mesiacoch a myslela som,že mi prasknu,keď sa na mňa ovalil :-)