Ahoj tilia,
no tak,rano na 8 som prisla pred ambulanciu plas.chir.,poslala ma sestricla zbytok doplatit za operaciu do bufetu,isiel manzel,tak som ho zatial cakal pred ambulanciou,ked prisiel listok a doklad o zaplatni som ukazala sestricka a ta ma zaviezla cez dalsie dvere do izby,s muzom som sa musela rozlucit pred dverami,na izbe mi stacili len papuce a potreby na umyvanie kefku a tak ked pojdem na druhy den domov,na rececii som si vyzdvihla implose aj s podprdou,a na izbe mi dali anjelsku kosielku a musela som si natiahnut pancuchy s takym otvorom na prstoch,potom prisla anesteziologicka vsetko nam vysvetlila,my sme tam boli tri baby,povedala som doktorke ze po narkoze zvyknem zvracat,ze ju zle znasam tak mi potom sestricka dala tabletku proti zvracaniu a naladovku,zacalo sa mi horzne ckat a neslo to prestat az kym som nezaspala:)no potom prisiel cerven pokreslil ma a za chvilu si po mna prisli,isla som prva,robili ma zevraj hodinu,potom som sa zobudila,bola som malatna,tazske viecka a tupa bolest ako dva skaly na hrudi taske.vecer nam dali tabletku od bolesti aj na spanie,ked som sa zobudila po narkoze isla som sa so sestrou vycikat,hrozne ma bolele chrbat a rano ked sme vstali isli sme po jedno na taku prevezovnu tam nam to prelepili a poslalai domov,sama som si zuby umyla,ucesala,este aj namalovala aj oblikela a pobalila a potom prisiel po mna muz.:)personal bol velmi mily,kazdu chvilu chodili a od bolesti davali infuzie,a este narkozu mi davali formou masky a do zily mi tieklo antibiotikum.takze asi tak ak este budes nieco chciet vediet kludne sa pytaj,nemam problem,v pohodicke,no tak ti drzim palceky,uvidis ,budes spokojna,a tebe ide ake davat?