Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

vlasti,
su to bikiny,myslim,ze kludne chod aj do "Mô.podprsenka nie je vystuzena ako tam pisu,je len dvojmo podsita.mysli,ze to budes mat viac rajcovne.ak pojdes do "M",tie tigrikove su tiez uzasne.takze odporucam!!!!

vlasti

Ahoj tilia,
no tak,rano na 8 som prisla pred ambulanciu plas.chir.,poslala ma sestricla zbytok doplatit za operaciu do bufetu,isiel manzel,tak som ho zatial cakal pred ambulanciou,ked prisiel listok a doklad o zaplatni som ukazala sestricka a ta ma zaviezla cez dalsie dvere do izby,s muzom som sa musela rozlucit pred dverami,na izbe mi stacili len papuce a potreby na umyvanie kefku a tak ked pojdem na druhy den domov,na rececii som si vyzdvihla implose aj s podprdou,a na izbe mi dali anjelsku kosielku a musela som si natiahnut pancuchy s takym otvorom na prstoch,potom prisla anesteziologicka vsetko nam vysvetlila,my sme tam boli tri baby,povedala som doktorke ze po narkoze zvyknem zvracat,ze ju zle znasam tak mi potom sestricka dala tabletku proti zvracaniu a naladovku,zacalo sa mi horzne ckat a neslo to prestat az kym som nezaspala:)no potom prisiel cerven pokreslil ma a za chvilu si po mna prisli,isla som prva,robili ma zevraj hodinu,potom som sa zobudila,bola som malatna,tazske viecka a tupa bolest ako dva skaly na hrudi taske.vecer nam dali tabletku od bolesti aj na spanie,ked som sa zobudila po narkoze isla som sa so sestrou vycikat,hrozne ma bolele chrbat a rano ked sme vstali isli sme po jedno na taku prevezovnu tam nam to prelepili a poslalai domov,sama som si zuby umyla,ucesala,este aj namalovala aj oblikela a pobalila a potom prisiel po mna muz.:)personal bol velmi mily,kazdu chvilu chodili a od bolesti davali infuzie,a este narkozu mi davali formou masky a do zily mi tieklo antibiotikum.takze asi tak ak este budes nieco chciet vediet kludne sa pytaj,nemam problem,v pohodicke,no tak ti drzim palceky,uvidis ,budes spokojna,a tebe ide ake davat?

zuzika6

ametystka,ano prsia mám mäkké.Ale spokojná?To nieje ten správny výraz.Povedzme,že je to lepšie,ako to bolo...

ela26

baby ako velmi vam splasli?? ja som nadavala, ze to mam velke a uz sa mi take nezdaju mam tyzden po opke este to pojde dole? :O

externa

baby-zda sa mi,akoby som mala lavy prsnik iny ako pravy...teda nie je rovnako gulaty,z bocnej spodnej strany je taky splosteny....Ak sa pozriem zboku je to vidno...aj na dotyk je tam prehliebina....
Mali ste to niektora? Co myslite,zmeni sa to? uz je to vyse tyzdna a doteraz je to rovnake,ziadna zmena k lepsiemu...

tilia

vlasti
ked si dobre pamatam,tebe robil prsia dr.Cerven,aj ja sa k nemu chystam ,opku mam 16.2,prosim ta vies mi popisat ako to tam prebiehalo,tiez si mala prist rano o 8.00?hned si ta odviedli po zakresleni na salu?stacili ti papuce a toalet.potreby,nic ine si nepostradala?kedy ta prepustili?s izbou si bola spokojna?....uf ale som ta zavalila otazkami...prepac ,ale som hrozne nervozna,uz aby som to mala za sebou,keby nie vy babenky tak asi zdupkam ,nie som velmi aktivna pisatelka ,za to si toto forum pravidelne citam

ametystka

ivja,
to snáď nie...toto nie je taká "nebezpečná téma" ako bola napr. téma o škodlivosti očkovania od damiana. tú zamkli :(

zuzika6,
však práve záleží od maséra a tento má dlane ako lopaty. už ma raz dával dokopy, som myslela, že dušu zo mňa vytlačí.
si rok po, si spokojná? máš prsia už mäkké??

sakura,
žiješ? si ok?

vlasti

nelina,
ahoj moja,ďakujem si zlatá že si na mňa nezabudla,super tak si idem aj ja objednať a čo mysíš neboli by mi aj M?kvoli spodku nohavičiek,možno by mi en vrch lepšie držal a stlačil prska:)