Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozenka

vlasti ďakujem krásne za to že si napísala, ako to prebiehalo celé-u červeňa, veľmi si mi tým pomohla :) :) :)

paapulka

Ahoj Sakura, ano uz je so mna prsatica, asi pred hodinkou a pol som prisla domov. Prska bolia,su strasne tvrde,ale to lave boli ovela ovela viacej. Budem trosku odpocivat....

sakura

ivja
ved zatial si mohla poslat foto aj v podprde. Ved nech vidime ten nadherny objem. No ja to mam rezane pod cicami. Ja som si tie leukoplasty dala dole den pred vybratim stehov - uz som nevydrzala..Tiez to bolo po 2 tyzdnoch...
Kedy ides na stehy?

ivja

ahoj sakura
čo sa týka fotiek. nie som odvážna a podprdu som mala dole len na nutné opranie aj to som ležala nepohnutá, lebo som sa bála akejkoľvek zmeny polohy. Manžel opral a ja som zatiaľ ticho čakala., ešte kým ju nevyfénuje.Prsia mám poflajstrované- veď mňa robil cez dvorec. Teba po 2 týždňoch už oslobodil od tých leukoplastov?A so sprchovaním potom ako?

miu miu

na margo tej PNky: ja som to spravila tak ze som isla tyzden dopredu k obvodakovi, povedala som mu na rovinu o co sa jedna, v pohodicke mi vypisal PNku so zacatim presne v den operacie, nenapisal tam ziadnu diagnozu, kvoli praci aby som to dostala vyplatene, vysiel mi maximalne v ustrety este sam mi dokonca povedal ze zamestnavatela nemusi vobec zaujimat preco marodim. ze to tam nemusi byt vidiet. Takze som sa zabezpecila uz tyzden dopredu. Potom v nedelu som volala sefovi ze som chora a musim ist k lekarovi lebo ze to v praci nezvladnem, ze mam vysoku horucku..... a v pondelok som sla pod noz. dobre mi bolo po dvoch tyzdnoch, tak som si sla ukoncit PNku a sup do prace, to uz som veselo soferovala a vetko ostatne tiez. a nemyslim si ze hned po troch ci styroch dnoch by prisla kontrola. skor si myslim ze kontrola chodi pri dlhodobych PNkach. alebo ked da niekto avizo....

vlasti

nelina,no jasne ja som nadmieru spokojna,a tiez som uz konecne zhodila zo par kil a konecne makam na bruchu po tolkom setreni sa a lezani mi pporiadn sa zlialo:(

sakura

ametystka
ahojky. No zijem zijem:))) Boli sme na vikend prec a do vcera som mala este vybavovacky tak internet nehrozil. Jasne ze ta moj drahy povozi - ak sa teda nebojis:)) Ja som este taku odvahu nemala aby som s nim sadla do toho auta:))
Ako prska? Mna moje trosku pobolievaju ale dr povedal ze je to normalne lebo som tam mala prerusene nervy a tak. Ze to sa da do normalu. Jaj krasavice mali v nedelu 2 mesiace:)) Aj som ich zapila pekne krasne vinkom:)) A ty ako? Vsetko v pohode?

Ivja
ahojky, ako sa mas? Prska posluchaju? Co nove fotecky? S velkostou si spokojna?

ela26
no mne splasli dost.Som z toho smutna ale co uz. Vzdy lepsie ako predtym:))

Papuulka
no uz je z teba prsatica. Ked ti bude lepsie tak sa ozvi...

externa
ahojky. Aj moje mali vselijaky tvar. Ked tak pozeram spätne fotky tak tusim kazdy tyzden boli ine.

zuzika6
preco nie si spokojna? Ako vyzeraju prska po roku? Mas v galerke aj foto?

nelina

vlasti,
komplet ma dvoje plavky aj s balnym vysli 52 EUR.preto som mala trochu strach,ze to budu za tu cenu z nejakeho podradneho materialu,aj ked na fotkach vyzeraju velmi pekne.v skutocnosti vyzeraju este krajsie.
inak prska-super,3 tyzdne uz cvicim na cross trenazeri,takze aj vaha isla konecne dole,teraz ked som schudla,pekne sa prska vyrysovali .dufam,ze aj ty si spokojna.

vlasti

nelina,juj diky moja,tak dnes si ich objednam zo nejake dvoje,troje,je to velmi super cena,teba kolko vysli aj s balnym a tak.ina ako prska?tie moje su uz ako moje,pekne zmaknute a prirastene,chodim uz aj do fitka:)