Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sonci

ivja
...ahoj =) ty uz ides v pondelok na stehy?? nie je to nejako skoro?? ja som o nejake 4 dni operovana skor ako ty a na stehy idem az buduci piatok...a ako sa inak mas?? zotavujes sa rychlo, ci v ramci moznosti?? a kedy uvidime prve fotky?? vsetky tu netrpezlivo cakame-xi =))

miu miu

pardooooon paapulka som myslela a nie paapulak, boze zamenim jedno pismeno a co z toho vznikne, az som sa zasmiala. hi sorry

miu miu

paapulak gratulujem k novej vybave na hrudniku, urcite si rada ze si uz doma a hlavne ze je vsetko ok. neboj, bolesti budu postupne ustupovat a tvrdost prs si nevsimaj, to povoli. hlavne oddychuj nech sa pekne formuju.

vlasti

kozenka,no som rada,ked mozem aspon takto pomomct,kludne sa pytaj tiez co ta zaujima:)
nelina,
no tak to je jasne urcite kuknem,neviem sa dockat:)urcite su super
aj ja sa chystam konecne prispiet d albumu len nejak malo casu ale posnazim sa:)