Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

maginka,
naaadhera, to je zmena!!! Az raz pojdem na reopku, som presvedcena, ze to bude vysoky profil a tiez som uvazovala aj o 400ml ;-)))

zuzika6

Ametystka,pred opkou som mala 2cm rozdiel vo velkosti.Myslela som,že sa to vyrovna,ale rozdiel ja stale dosť vidieť.Niektorym babenkam vkladaju rozne velkosti implantatov,myslim,že aj mne by to pomohlo,ale tuto možnosť mi ani nespomenul.Takže intenzivne premyšlam nad dalšou opkou.Samozrejme treba na ňu zase zarobiť,tak neviem kedy to bude :-(.

sonci

ivja
...aha...bo mne povedala lekarka, ze az po troch tyzdnoch od operacie...po tyzdni som bola na odlepeni...to bol pocit na nezaplatenie-xi =)) ved aj ja uz som nastastie ok, normalna chodim uz aj na prednasky aj vsetko, len pondelok bol taky dost kriticky, bo som cely den od skoreho rana skoro az do vecera behala, vybavovala a tak a zacalo ma strasne tak tahat, ale takou stipavou bolestou pod pazuchami, to bolo na nevydrzanie, ale potom som si doma lahla a uz to bolo v pohode...no a ohladom toho tvojho potenia :o) ani mi o tom nehovor...to bolo strasne, ved na to nic nepomahalo...ked som si potom dala oprat podprdu, tak som sa citila taka cista a svieza...potom posli fotky, ked vyberu stehy, bo cez tu podprdu to nie je moc vidiet, ale tusim si pekne polepena, co??

ivja

sonci
v pondelok budem 2 týždne po operácii a myslím, že dievčatá chodia bežne vtedy na stehy .
Mne je OK, ja som už 2. deň bola bez liekov proti bolesti.Sem tam ma to tam pichne, niekedy mi na chvíľu stvrdnú. Neviem, či ste to aj vy mali, ale po príchode domov som sa začala nehorázne potiť pod pazuchami.FUUUUUJ. STO RÁZ som sa umývala pod pazuchami, sprejovala a smrdela som ako bezdomovkyňa, čo sa napchala kilom cibule. Či som sa tak potila z tej narkózy, ja neviem. Už to slabne, ale bolo to nehorázne. Moje dcéry mi vraveli: mami, si nemohúca ako bábätko, ale s tým rozdielom, že ono vonia.:)))
Už som poslala fotky , ale len v podprde, lebo dať dole sa ju ešte neodvážim/ okrem prania- ale to som v polohe vodorovnej/

ametystka

sakura,
dík, mám sa dobre. a srandujem, ja by som do toho pretekárskeho auta nesadla...ešte by sme stretli dajaký stĺp :) ale to vínko platí ! :)
teba cici pobolievajú? ja necítim nič. a to som dnes bola systematicky pučená na masérskom stole. ale masérovi som povedala, že mi vyberali cystu z prsníka, tak sa snažil byť jemný :) už si bola na kontrole po dvoch mesiacoch? ja idem v pondelok. dávaš si ešte na noc retro?

paapulka,
vitaj na palube :)
mala som presne tie isté starosti ako ty, ľavá cica bolela oveľa viac ako pravá...a cici boli ako dva balvany, neverila som, že tie kamene raz zmäknú :) držím ti palce, oddychuj :)

miu,
už som sa dorehotala, ale až mám slzy v očiach- že paapulak :))))))
paapulka, sorry :)

zuzika6,
každá to má po opke lepšie ako predtým, ale väčšinou sú baby spokojné. ty prečo nie si, ? nie si spokojná s veľkosťou, či máš iné problémy?