Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

tilia,no keďže mám dva a pol ročného synčeka,tak mám problematické brucho,a ako som ležala a oddychovala po opke fajne sa mi zlialo tak teraz na ňom pekne makám do leta:)no jasné aj prsíčka,je o super,keď sa ti to celé napne:)

tilia

vlasti,si dobra!!!!4x do tyzdna cvicit,to musis mat postavicku ako lusk...
to je super,ze po takej kratkej dobe sa moze cvicit,ja som sa bala ,ze si budem musiet dat aspon 6 mesacnu prestavku a po takej dobe by som sa fajne zagulatila:-),
precvicujes uz aj prsicka?

vlasti

tilia,neni zč,jasné že chodím,stále 4 krát do týždňa s osobnou trénerkou.teraz som dva a pol mesiaca od opky a na poslednej kontrole mi dr,povedal že možem začať s ľahšími váhmi že to tým prsníkom len prospeje.

tilia

Ahoj Vlasti,
dakujem ,za odpoved velmi mi to pomohlo,aspon viem co ma caka,
mne bude davat 350 ml. eurosilikony anatomicke.
Chodis do fitka?lebo pre mna je to droga,po akej dobe od opky si zacala cvicit?

andulka33

Vlasti, zaklad je dosť malý, dosť som schudla, vysadila, nasadila lieky a tak,ani to presne neviem odhadnuť, ale najskôr 75Ačko, ja som na otázku o mojich predstavách odpovedala 325-350 a priklonil sa k 325, vraj som dosť nízka a vyzeralo by to neprirodzene, a to som nechcela, takže 325 okrúhle, a vysoký profil som vyčítala na stránke Eurosilicone..

vlasti

andulka33,
ahoj a odkial si?ja som bola tiez u neho 1.12 a chcel mi dat 350ml ale presadila som si 400ml anatomy a vrvale po vysledku ked ho videl ze dobre ze som ho prehovorila ze je to super a ze je maximalne spokojny,a teraz mas aky zaklad?

andulka33

Ahojte baby, tak už dnešným dňom patrím medzi Vás :) /minimálne čakateľky/..aj ja. Opka ma čaká začiatkom apríla v BB u doktora Červeňa,myslím, že sa viac teším, ako bojím, pozorne čítam vaše reakcie a pocity, doporučil mi 325ml pod sval,neviem či som si nemala presadiť tých 350..

ametystka

zuzika6,
tu sú písané samé chvály na tršku. je to výborný doktor, je zvláštne, že ti nepovedal, že asymetria sa dá upraviť tak, že sa vložia rôzne imploše...ak je rozdiel veľmi viditeľný, nebola by reopka zadarmo? a platila by si "len" implantáty.