Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

tilia,no jasné úplne ti rozumiem,no budeš to mať super,pekne ti to všetko vyplní,no ja tiež hneď ako som prestala kojiť,tiež som začala makať:)a s detičkami ti bude mať kto pomocť,moj malý bol u našich dva týždne,dobre mi to padlo aj keď mi bolo hrozne smutno.
sonci,
n to sa ti ešte stále bude meniť,uvidíš:)sú super.

ivja

sonci
som polepená, ako múmia, uvidím, čo sa dozviem v pondelok, potom budem hádam aj natierať
vlasti
ďakujem

sonci

vlasti
...dakujem ti =) ja om zatial velmi spokojna, len dufam, ze sa uz nezmensia, ze sa budu uz len formovat a naberu prirodzenejsi vzhlad...ale inak som nadmieru spokojna aj s velkostou aj s pracou =))

sonci

ivja
...ja si myslim, ze to je normalne, aj mne sa to obcas stane, ale cim dalej, tym menej...a cim si vlastne cici natieras, al si ich teda natieras?? ci si este stale polepena??

tilia

vlasti,v pohode ja mam 2deti(2r.a 4r.)
ja mam problematické stehna a zadok,zacala som cvicit hned ako som prestala kojit a podarila sa mi ich pekne spevnit a aj vaha isla dole,no
prsiam to vobec neprospelo ostali len take"palacinky",ja nechcem nic extremne,len uz ma nebavi nosit "vankuse" v podprsenke

tilia

babenky,po akej dobe od opky ste sa pustili do lahsich domacich prac,lebo ja som na "bordel" alergicka a aj neposedna ,tak sa bojim ,ze to dlho s lenosenim nevydrzim

vlasti

tilia,no pozeram foto a ti poviem že vyzeáš byť riadne chudučká:)no ja na tvojom mieste tak idem aj do 350ml,záleží aj od teba aký chceš mať výsledok a aké prsia by si cchcela mať.