Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

Ahoj Vlasti, teda všetky prítomné :), dúfam že to bude super s tým vysokým profilom , straaašne som zvedaváááá :), nie som moc vysoká , iba 164 a momentálne mám okolo 56-57kg, dúfam , že to pôjde iba smerom na dol!! :) To čo tu píšete ma tak trochu straší , skôr som si myslela, že ešte pochudnem, keď mi od bolesti nebude chutiť :))

ivja

čaute
dnes som bola prvý raz od op. 2 hodiny v meste a normálne ma to unavilo. Ani len veci som si nemohla na vešiakoch pozerať, som mala normálne po chvíli svalovicu:)))a prsia som mala stále ako dve skaly.Teraz mi trnie celá ľavá bradavka. Chudiatko, takto ju oblbnúť...

vlasti

evkalc,
no ja som začala cvičiť,po 6 týž.,chodila som na spining.a ja som nie že pribrala ale to brucho mi nejak ochablo a pás z toho nič nerobenia.

evkalc

disnie - ty si ma potesila... ale ked si nepribrala tak si normalne jedla ci si si nejako davalo pozor? ja chodim do posilky hlavne na beziaci pas... ja vahy velmi nedviham, skor cvicim na orbitreku, beziacom pase, na strojoch na brucho... takze si myslim ze to by po 5-6 tyzdnoch nemal byt problem nie? ak bude po opke vsetko o.k. a samozrejme s retro potprdou.

disnie

evkalc, tilia, ja som zacala s cross trenazerom po 6 tyzdnoch a s posilkou po 8 t. po opke. Najprv som zacala s mensimi vahami, na moje prekvapapenie som vsak velmi rychlo presla na povodne pouzivane zataze. Teraz 3 mesiace po mi robi problem len byt vo vise na hrazde, tahaju ma pri tom trocha jazvy pod prsiami, ale zlepsuje sa to. Inac ja som za obdobie nicnerobenia nepribrala. Po 6 tyzdnoch som v pohode snowbordovala, len som viac davala pozor na druhych lyziarov, aby som sa niekde netreskla. Takze nebojte sa pohybu, vzdy len do hranice bolesti a s kvalitnou sportovou podprdou (retro je na to idealna).

evkalc

tilia ja sa bojim ze sa zagulatim aj za 6 tyzdnov..aj ked si davam pozor na stravu ale pribrat nechcem uz.... stacilo po dvoch tehotenstva a ta drina co som musela vynalozit pri zhadzovani...teraz mam 172cm a 55 kg takze nechcem pribraaaaaat

evkalc

tilia - ty si moja krvna skupina... aj ja som veeelmi nestastna ze nebudem moct chodit do fitka asi ma slahne... ale budem chodit aspon na prechadzky kocikom s malou na nejake dlhsie za ten cas..

Baby vela ste pribrali pocas toho ako ste nemohli cvicit?

miu miu

sonci som rada ze si spokojna, cakala som ze co vlastne napises, ci sa ti robota paci alebo nie, ci ta doktorka dobre odhadla alebo nie. som rada ze sa ti pacia.