Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

marja

aha, a este som chcela ze aj ja mam asymetriu a riesime to roznymi velkostami, Trska mi to hned povedal takze asi mam vacsiu ako vy baby.

marja

caute, andulka- ja to mam to iste, 11 dni od OP idem naspat do prace do zahr. a ideme autom aj s manzelom, on bude samozrejme soferovat ale ajtak, mame to 1600km tak som zvedava ako zvladnem cestu...inak aj mna by zaujimalo na co si mam po tych 2 tyzdnoch ked nastupim do prace davat pozor...kedze som ucitelka tak asi nepisat vela na tabulu co?:)))

zuzika6

externa,tak vieš potom o čom hovorim.Samozrejme s porovnanim pred by som mohla byť šťastna,no dúfala som,že to bude lepšie...

externa

zuzika6-aj mna robil Trška a tiez mi nechal asymetriu....Najprv sa pytal ci to ma vyrovnat rôznymi velkostami,ale dodal aj ze by sa to mohlo spravit aj same...ze to nebude vidno.....Tak som to nechala nanho....A je to vidno dost...tiez som z toho nestastna....

inanitka

ivja to som sa aj ja chcela spýtať, že po koľkých týždňoch som schponá po opke už robiť? Ja budem mať 6týždňov dovolenku tak ja pevne dúfam, že potom už budem úplne fit a budem môcť v pohode robiť, alebo baby myslíte že by som po 6 tich týždňoch mala nejaké bolesti alebo ťažkosti????

ivja

dievčatká
ako to s vami vyzeralo po nástupe do roboty- po 2 týždňoch. Ešte ste cítili nejaké nepríjemné pocity? do akej miery ste si dávali na seba pozor- čo ste ešte napr. nerobili?

zuzika6

Ametystka,no neviem.Mne z jedneho bral niečo aj zo žlazy,možno myslel,že sa to vyrovna.Ale ten rozdiel mam a to ma štve...

Andulka33 a my sa nepozname? :-)

andulka33

a inak ste ma baby celkovo potešili s tým cvičením, ja som dosť športový typ a už teraz mi to chýba, ale tu kde som nemá zmysel platiť teraz posilku,sú tu hlúpe podmienky a človek sa zaväzuje na mesiace dopredu..tak som to na čas zabalila :(

andulka33

A Vlasti včera som pozabudla odpísať, som z Trenčianskeho kraja ale momentálne dlhodobo v cudzine, tak to bude iba na /nutný/ skok na SK :), dúfam že budem po návrate všetko zvládať, letím hneď 13dní po naspäť..asi stihnem iba stehy a kontrolu někdy příšte..