Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

marja

andulka- presne ako ja, takisto stehy po 10 dnoch by som chcela von...a potom uz ideme naspat...ja pracujem ako ucitelka, takze nesedim ale vacsinou stojim, pisem na tabulu a tak, ale ved to sa da zmenit program a dat detom nieco ine robit, to by nema byt problem...

vlasti

andulka33
no s tym priberanima chudnutim to bolo u mna tak,ze praveze ja nejem vela ani som nikdy extra nejedla a mi chybal pohyb to preto

sonci

ivja
...tak potom hned v pondelok posli prve fotky bez podprdy, bo vsetky tu uz na ne netrpezlivo cakame-xi =))

a vlasti...dakujem za pochvalu :o)

sonci

vlasti
...dufam, ze uz sa nezmensia, len klesnu o nieco, aby to vyzeralo ete prirodzenejsie...dr.mi povedala, ze ked klesnu, tak pekne vystupia, tak sa na to tesim-xi =)

sonci

miu miu
...zatial som velmi spokojna, ale tak uvidime, kked budem aspon 2 mesiace po operacii ako sa to vyformuje, ja len dufam, ze zmenosovat sa uz nebudu-xi =) o tyzden idem na stehy, uz sa tesim na to, kedy mi ich vyberie, potom to bude urcite zasa o nieco lepsie, bo takto si musim davat pozor, ked sa skrabkam, aby som sa za tie nitky nepotiahla...a myslim si, ze vacsie by som teraz ani nechcela, su akurat, nekricia, ze by boli umele, proste take akurat k mojim proporciam-xi =) uz nech je leto a mozem behat bez podprdy-xi xi xi :o))

andulka33

marja,
no ja som to naplanovala tak, že 7ho opka 17stehy a 20letim kamoške do Londona, a 23 preletim "domov" všade ba bude niekto čakať ale o kufre z pásu asi poprosím nejakú chlapinu, čo bude pri mne stáť :) ja zbožne dúfam že mi víde nové miesto v kancli už o týždeň, tak sa snaď budem vracať do roboty bez námahy, ale to sa dozviem o pár dní. V každom prípade to bude zaujímavé. Kamoška mi spomínala, že bola po týždni schopná odšoférovať 300km, lebo musela a to sa po nás nechce.. že to bolo ťažko ale zvládla.. No ale keď budeš mať pri sebe mangela tak to všetko isto dobre dopadne!!:)