Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ifka

ahojte:))) Dr. Červeň mi bude dávať 300ml a zdá sa mi to dosť vela, mohli by ste mi prosím poslať nejaké foto, aby som mala akú takú predstavu ako budú asi vyzerať??ďakujem Ivana :))

inanitka

externa ja pracujem ako čašníčka v zahraničí, ked prídem koncom apríla tak hned za týždeň idem na opku a potom tak 5-6 týždnov budem doma a potom znova naspäť do zahraničia, a tiež budem cestovať busom tak 15 hodin, dufam že to nejak nevadi. no dufam že nebudem mať žiadne komplikacie a budem sa rýchlo a dobre zotavovať....

marja

andulka, hm, tak to ma nenapadlo....akoze nebudem moct nosi ani cca 2-3kg tasku v ruke? bo nenosim vela veci a nebudem nosit knihy ale len prefotene stranky a potom to vzdy v skole pofotim pre cele triedy-vela kopii...mam doma nastastie kopirku takze fakt nebudem nosit knihy. ale ajtak tie 2 kg vzdy asi v taske nesiem, bude to problem po 2 tyzdnoch,myslis? zasa nedrzim to v ruke cele hodiny, len par minut nez pridem do/zo skoly, pripadne medzi hodinami....neviem,snad to bude ok.

andulka33

marja,
ja som učenie zabalila, som vlastne niečo medzi nemeckým prekladateľom a učiteľom, taký nekonkrétny smer z filozofickej.. teraz trochu doťahujem anglinu :), len tá pracovná náplň je stále namáhavá a práca hore dole na smeny Ritz-carltonskom hotely,preto dufam že zmením department ešte pred opkou, inak si to po zákroku neviem predstaviť, myslím že keď to baby zvládli z toho čo píšu, ty to s tou kriedou isto zvládneš:) a knihy a matroš ti bude nostiť po škole nejaký dobrovoľník..., či?

andulka33

juuuj zuzi-ka6, ale ti ide, dik.. :)) nie to bola kamuflaš na teba:)

Vlasti, mne to dosť naburali lieky, nakoniec som si pomohla sama, viem že delená strava má vela odporcov a skeptikov, ale mňa zachránila, kg sa mi už nikdy v takej miere nevrátili, to je vždy to jediné čo na mňa platí:), v popravde aj tieto dni, už 4tý deň sa snažím vyčistiť organizmus, aspoň nejaké 3 týždne, pár kilečiek dole..len ten špooooort neni kedy..:( a to máš pravdu, pohyb a šport je vždy 70% zvyšok stravaa.., len mi to dlho trvalo kým som na to prišla..