Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tilia

zuzulka22
ja som predoperacne zvladla za dva dni,jeden den mi obvodna zobrala krv a na druhy den s lab.vysledkami krvi a mocu som isla na interne, kde mi urobili EKG,zaplatila so za to 20eur

ivja

ifka
e.uhrinova@gmail.com- pošli foto len prsia bez hlavy z viacerých strán
dievčence
fakt nezáleží na značke implantátu, ale ako sa ako produkt vydarí, tak zbytočne nepriplácajte za značku. Ja som mala McGhany . V pondelok sa opýtam dr.,čo mohlo spôsobiť , že sa tak zdeformovali a dokonca, že som mala okolo pravého kapsulu.

Ifka

:))) to som myslela na seba, že som blondínka, fakt neviem ako pošlem ten e-mail. Ide mi robiť Dr.Červeň, Novamed BB

evciatko7

Ifka, no ja viem, ze to tak vyznelo ze som blondyna :DD. Ale keby som si ja pametala ten mail...Baby napiste Ifke prosim aky ma liva mailik.A ozaj kto ti ide prska robit?

evciatko7

Ifka posli live mail s tvojimi fotkami prs, a dostanes heslo a mozes si pozriet fotky vsetkych bab co sme tam dali svoje fotky

Ifka

Ďakujem Evka:)) mám 50kg a 164 cm a veeelmi útly driek, tak aby som nevyzerala smiešne.Kamoška má 280ml a má ich dosť veľké, aj Cifrová má 330ml a sú dosť veľké, ale asi to záleží od tvaru prs

evciatko7

Ifka, pokial tam teraz nemas nic tak 300ml je strasne malo. Mne dali 325 vysoky profil okruhle, a skoda ze sa neda vratit cas :-(, bo chcem vacsie. I ked ma prekvapilo, ze jedna kamoska mi vravela, ze sa jej pytala spoluziacka ci mam silikony.Bo mne sa zdaju take male ze sa divim ze si niekto vsimol ze mam silikony. A to som utlucka bola, a chuda, takze neviem ze kde sa mohli silikony stratit, a vysku mam 166. Takze ja tu kazdej jednej babe teraz radim, aby potom neboli smutne ze si mohli dat potom vacsie. Takze mila Ifka, z mojej osobnej skusenosti ti radim po 400ml nechod, a to myslim ozaj. A myslim ze vacsina bab ti povie ze si mysli ze si mohli dat aj vacsie ako im dali.

Ifka

Ahojte :)) prosím Vás neviete ako to je s gélovými nechtami?lebo viem, že pri narkóze nemôžu byť nalakované nechty, ale neviem, či musím dať dole aj gelové...... ďakujem:))