Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

niquei

Ahoj zuzulka22, ja som tiež potrebovala testy na HIV a žltačku. Bola som u doktorky v pondelok a v piatok keď som jej volala, či ich už má, povedala, že ešte nie. Takže asi u každej doktorky to trvá rôzne.

paapulka

Zuzulka tie testy na HIV trvaju tak 3 dni, ostatne som mala hned na druhy den, urcite to netrva 2 tyzdne...........

bianica

Ahojte,
dlho som nebola, tak chcem v prvom rade zablahozelat Ivje k novym prskam! Tak vidis Ivja, uz to mas za sebou a ja som este stale na cakacke... Ale uz na buduci utorok pojdem, neviem sa dockat.

Chcem sa vas, co ste po opke opytat(najma tie, co ste boli v Chirmede), co ste si brali do nemocnice, ako ste kupovali sportovu podpiru. Netusim, ake si mam kupit cislo. Po opke sa von nedostanem, takze chcela by som si to vybavit uz teraz.

Tento tyzden si musim vybavit predoperacne, ale asi sa so vsetkymi kartami prelozim do Pro Care a tam mi to spravia potom za 2 dni.
Este jedna otazka na Kosicanky.. Odporucte nejaky dobry kozmeticky salon na depilaciu. Moja kozmeticka sa vydala a odcestovala do ineho mesta a od vtedy som nenasla niekoho, s kym by som bola spokojna. Naposledy mi jedna superodbornicka popalila nohy...
Diky pekne za vsetky rady

ivja

myslím zuzulka, že dr,to prehnala. Nikto tu ani nespomínal, že by mu predoperačné tak dlho trvali.Ja som išla cez obvodnú a za týždeň to bolo všetko hotové.Niektoré dievčatá si robili predoperačné cez Provitae ,sídlia na Palisádach,na Svoradovej 13. bude ťa to stáť okolo 100 €.

ivja

zuzulka
krvné testy sú hotové za 1-2 dni,ostatné sa tiež pekne do týždňa stíha, neboj.Ale si samoplatca, takže si to hradíš - pokiaľ ti dr. nenapíše nejakú diagnózu/ aj tak sa dá/

zuzulka22

Tilia,mne obvodna povedala ze tie krvne testy trvaju dva tyzdne a na klinike ma zas upozornili,ze vysledky nesmu byt starsie ako dva tyzdne,tak sa bojim aby sa to stihlo:( poradte nieco

tilia

Vlasti
s detmi ostane doma manzel,berie si cely tyzden dovolenku,chudacik bude nas mat na krku troch :-( a potom to uz budem musiet zvladnut sama,nepovedala som to nikomu ...rodicia by to nepochopili...
mimochodom ja som z Nr kraja