Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

delphia

bianca v chirmede robia epilaciu neziaduceho ochlpenia laserom.
co sa tyka popalenia - no vies, aj kon ma 4 nohy a predsa sa potkne...
stane sa to aj odbornickam, ver mi...

evciatko7

externa, a vyrazky su uz v pohode?No, nie si sama tiez som sklamana velkostou...Preto vravim vsetkym babam,aby si dali aspon 400ml,aby potom neboli smutne ako sme my.:-(( co uz s tym sa uz neda nic robit, a utesujem sa ze o 9 rokov pojdem na vacsie dam si nejakych 475ml

externa

evciatko7-no,je to lepsie ako predtym.Ale ked som kojila,mala som väčšie prsia ako teraz so silikonmi,tak som si myslela,ze budu aspon take ako pocas kojenia...Ale,zial nie su....

evciatko7

externa netrap sa, aj mne sa stale zmensuju.Ved su take malinke...Ale zase uznaj ze je to lepsie ako pred operaciou...I ked mrzi ma ze som si nedala takych 450ml..:-(((

sisaaa

bianica
ahoj bianica, mna caka opka v stredu tiez v chirmede, a ta Janka z recepcie mi povedala ze si mam doniest len kabelku, a ustnu vodu, nic viac ti tam netreba :))