Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

ahojte.. no baby teraz ked tu zase rozoberate ako sa prska po opke este zmensuju tak som zneistena ze ci mi bude stacit tych 370-380ml anatomicke vysoky profil... ale bojim sa aby zase 400 ml nebolo uz velmi oproti tomu co mam teraz.. ja nechcem nejake extra viditelne... a koncom bud. tyzdna uz musim objednat implose

niquei

disnie, tak keď budem mať po operácii ozvem sa, aby som Ti napísala viac aké to tam bolo a ďakujem, že mi niekto bude držať palce

disnie

niquei,ja uz som bola v Esthetiku u Dr. Jezovitej, ale kamoska hlada nieco lacnejsie, tak som jej radila Prievidzu. Drzim ti palce!

jamimili

Ahojte az teraz som nasla tuto super diskusiu ako citam ste vsetky velmi ochotne poradit a pomoct a teraz ku mne.Mam 29 a som matkou dvoch deti.-) a moje prsia mju cca velsost 70-AA takze rozmyslam nad silikonmi uz dobre dlho len si neviem predsatvait ako to bude vyzerat,mam 163 cm a 50 kg takze hlavna dilemma je aku velkost??dakujem za rady.jana

niquei

Ďakujem :-), len dúfam, že mi prídu dovtedy všetky výsledky a nebudem ju musieť preložiť... Zuzulka a ty ideš ku komu?

paapulka

Baby co ste uz robili tyzden po operacii? Myslim tym nejaku fyzicku pracu, starostlivost od deti a tak..............