Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lulllu

Bianica, aj ja by som rada vedela odpoved na to solarko. Ja mam opku v pondelok a do solarka chcem ist este v stredu. Kamoska ma upozornila, ze koza moze byt tensia :( Tak neviem, ci mam ist.

Ifka, mne doktor odporucil dat gelove nechty dole.

Ifka

Ahoj Andulka 33, ako čítam, tak fakt všetky baby ľutujú, že si nedali väčšie:)) ale na mne by boli veľké prsia fakt smiešne pri mojej váhe a výške :))nevieš prosím ťa ako to je z gélovými nechtami?či ich musím dať dole pred opkou?ďakujem :)) ako pošlem baby live e-mail do galérky? Ď

andulka33

Ifka, keď ti Dr. Červeň doporučil 300ml, tak máš isto väčší základ ako ja, lebo mne navrhol 325 a 350 už krútil nosom, máme podobnú výšku /164/ a inak zhodné imploše, možno si aj drobnejšia, ja by som si asi nechala poradiť, keď boli baby také sklamané, aby si nebola smutná že sú skôr malé ako veľké.., či? Ja mám zas pocit že sa mi to bude zdať malý rozdiel, keď to tu tak čítam..aj od evčiatka.. :(a objednať ich musím koncom februára...,len že mám už orazené papiere z kliniky... - ale zase ty píšeš že máš o dosť menej kg..neviem si predstaviť, že by som vážila ako ty, to by som tam fakt nič a ešte raz nič nemala...

andulka33

..baby ešte k tým predoperačným.. /včera sa mi nedalo dostať na stránku a aha vy ste sa ako rozpísali:)/, no nič, mne bolo povedané že v BB to mám za jeden deň a malo by to stáť okolo 1000sk, ale dali mi to na piatok, a operáciu mám v utorok, doktorka to kôli dôležitosti výsledkov nechcela nechať na pondelok, plánovala som prespať v BB, nech som tam na jeden raz, ale nedoporučili mi to, aby tam bol odstup pár dní,aj kôli testom na zrážanlivosť krvi, tak som poslúchla..

andulka33

Pekny večer baby:)
Marja, ja som s tými knihami srandovala, ale keď všetko bolí tak hrá asi každý gram rolu, určite to zvládneš!! Tuto Zuzi-ka6 by ti vedela rozprávať ako po pár dňoch dvíhala na ruky svoju malú princeznú..tak knihy nebudú taký problém!/utešujem aj samu seba teraz:(/ a veď máš pravdu, žijeme v modernom svete, tie kópie ťa zachránia :)

bianica

No sisaa, tak kym sa konecne dostanem na stol, tak ty uz budes medzi prsaticami... Samozrejme drzim palce. S fajcenim nemam problem, pretoze som prestala pred rokom a pol, ale viem ake to je,pretoze ked som mala pred inou opkou a povedali mi, ze 24 hodin nefajcit kvoli narkoze, v tych stresoch, no zivo si to pamatam, takze drzim palce aj v tomto.

sisaaa

bianica
ja idem uz tuto stredu, ale asi sa nestretneme ked ty si az tyzden po mne, no skoda, by sme si to spolu pretrpeli. No fakt ti nic netreba, ani pyzamko, ani zupan, mozno papucky, a neber si ani kedku na zuby, staci ustna voda a mozno nejaky krem na ruky. Ja budem mat 325 anatom, no a s tym solarkom ti veru nepomozem, neviem ci to ma nejaky vplyv na samotny priebeh operacie, mna skor zoziera fajcenie :(( Tak nech sa ti to podari :)

bianica

sisaa,
tak sa mozno stretneme, alebo sa budeme striedat medzi dverami :-) Ku komu ides? Ja k Magdovi, idem na 280ml, gulate, stredny profil. Takze nam netreba ani pyzamo? Len jednoducho pridem v tom, v com aj odidem a vsetko oblecko mi daju? zacinam byt v stave, kedy potrebujem mat vsetko viackrat potvrdene, to bude tym zacinajucim strachom.
Este jedna otazka - pred opkou nie je problem solarko, ze? rada by som isla este v piatok a opku mam potom na dalsi utorok. Hm???