Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ivja
nooooo, cici su krasne. Som zvedava ako sa vytvaruju. Ale uz teraz vyzeraju supeeeeer. Kedy ti da dole ten leukoplast z bradaviek?

sisaaa
tak teda drzim palce:)))

sisaaa

ahoj kocky, pozajtra ma caka operacia v KE tak mi vsetky prosim drzte palceky :)Ozvem sa Vam asi po tyzdni, lebo ostavam u rodicov a nebudem mat pristup na net...ozvem sa vam cim skor :))

ivja

ametystka
chvalabohu, malé sa mi nezdajú. Práveže som s veľkosťou , aj s tvarom veľmi!! spokojná. Doktora som sa pýtala , prečo sa mi impl. tak zdeformoval. Povedal, že vtedy mi ten doktor urobil malý priestor pre implantát a ďalšou pravdepodobnou nevýhodou bol asi tvar môjho prsníku.Ale ja si aj tak myslím, že ma pred 12 rokmi odflákli .

sakura

ivja
gratulujem. Som rada ze si spokojna. Som strasne zvedava na foto:)
Co si pisala o tych implantatoch - to si mala pred tym akoze tie MCghany? Ako to vyzera po rokoch? Strasne?

Ametystka
ahooojky moja, ako sa mavas? UZ som ta tu dlho nevidela. Aj ja som v poslednom case len citatelka. Viac casu budem mat ked budem sediet doma na zadku po lipo:))) Teraz sa snazim co najviac cvicit a tak - vynahradit si tie 2 mesiace nic nerobenia:)) UZ sa tesim teda na tie Kosice:)) a na vinko:))

externa
ahoj. Tak sa zmensuju? A vies co ja som sa uz zmierila - aj ked serie ma ze som nesla na max - ale co uz. A mas aj nejake nove fotecky? Co asymetria? Predpokladam ze pupaciky uz nemas.....

Nelina
aj ja cakam na tie tvoje foto - som zvedava na tie plavky - su krasne prekrasne. Chcem vidiet ako budu na tebe vyzerat - urcite uuuuuuzasne...

ametystka

ahoj ivja,
super, že si veľmi spokojná :) dúfam, že sa ti nezdajú malé...tu písali babenky, že sa im "scvrkávajú". som zvedavá na tvoje fotky. si spomínala, že sa spýtaš dnes tršku, že prečo sa ti starý imploš zdeformoval a prečo si mala kapsulu? držím palce v škole, aby študenti moc nečumeli :) a aby si vládala písať na tabuľu :)

sakura,
chodíš tu ešte? spíš už bez retro? zvykla si si? už ju určite nepotrebujem, ale ja bez nej neviem zaspať, som musela včera vstať z postele a natiahnuť si ju :) ináč ako? si spokojná? ja ako blcha :))))))