Ahojte babeny,
úplne sa stotožňujem s tým čo ste napísali, a plne to chápem, keď som prišla k Dr. Červeňovi mala som akú takú predstavu zo Zuzi-kinho rozprávania, ako ste postrehli, pozname sa nejaký ten piatok:)/odhadujem to tak na 10-11rokov/ a videla som aj nejaké to foto do teraz, preto, keď sa opýtal akú mám asi predstavu, navrhla som 325 až 350 ale vysvetlila, že nechcem aby to vyzeralo neprirodzene, alebo vulgárne..a aj keď som sa snažila pretlačiť tie väčšie imploše nakoniec povedal že by do nich nešiel, najskôr, že nevie či mi to tam narve a potom že by aj narval ale mám základ trochu svalu aj nejaké žlazy...:)) tak že netreba... ja som iba neistá keď čítam tie smutné reakcie, či by som to nemala risknuť a ešte mu zavolať. Druhá vec je, že on mi vystavil objednávku z jeho razítkom a podpisom, čo chápem ako súhlas pre dodavateľa na odoslanie.../s tým, že si ich objednám sama-čo ma tiež prekvapilo/a neviem, či si to môžem dovoliť svojvoľne zmeniť.. som inak dosť chudá hore, skôr som vždy mala ženské krivky od pása dole:) a možno by som si naozaj ten väčší imploš vedela nahmatať..skrátka, že by sa to dalo rozpoznať..asi si aj ja šupnem foto do galerky, čo na to ako odborníčky poviete :)) a aspoň pokukám posledné spomínané zákroky..
Ifka k tým gelovým nechtom ti neporadím, ja som ich zhodila asi pred rokom a pol.. tak to nemusím riešiť.. a vyzerá to, že máš oveľa viac info o týchto veciach ako ja:)