Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

marja

externa-ok, diky, aspon nieco:)
miu- ja budem mat tiez do jedneho 325ml, mozno aj 340 ale to sa mi uz zda moc, kedze som este nekojila a tak....do druheho pojde menej, uz sa strasne tesim:)
inak externa-dozvedela som sa o jednom formulari- E 106 vraj ked ti to daju v tvojej krajine EUkd si poistena tak to na svk prinesies a bude sa ti to brat normalne ako keby si mala poistenie na svk, resp. nebudes platit nic a oni si to tie poistovne-svk a zahranicna medzi sebou vyplatia a vybavia proste....tak idem v tyzdni do mojej poistovne tu pre ten papier, vraj to je pre ludi co pracuju v zahr. a velmi casto chodia do svojej krajiny-akoze na svk v nasom pripade.....

andulka33

no baby ja som dostala iba tu objednavku a papier z inštrukciami a je tam platba šekom, tak im musim zavolať lebo to sa mi odtialto nepodari ... jedine prevodom a taka varianta sa tam nespomína...., a je tam pripisana aj podprda, ale iba vysledna velkosť 75C, a inak nič, a ja som na stranke
www.lipoelastic.com

našla rôzne podprdy v rôznych farbách...ako vedia, ktorú poslať??? tá biela vyzerá "zvodnejšie" :) ako tá telová-čo vy na to?? nemôžeme si vybrať samé?? A tiež mi povedali cca mesiac pred operáciou, čo mi vychádza na koniec februára..

aaa tiež sa mi nezdá, že na mojom papieri nieje uvedený profil, tak som ti to vyhladala tu:

www.eurosilicone.com

mám tam uvedený iba kód a podľa kódu som si našla imploš....

externa

marja-Trska ti ich objedna...nerob si starosti....
A ktym velkostiam-ja som isla na maximum,mne by sa tam viac nevoslo...Teraz su mensie,odpuchnute potvorky...dufam,ze zostanu aspon taketo....
Dr.najlepsie vie,aku velkost vam môze dat....Mne by sa 400ml nezmestilo....

marja

baby ale ja si ich nemozem sama objednat, pridem na svk 3 dni pre OP....externa, ty si to ako mala?sama si si ich asi tiez neobjednavala

Ifka

musíš si ich sama objednať o oni prídu do nemocnice :)) je to zvláštne ale že to preto, lebo sa stávali prípady, že ich objednal lekár a pacientky boli nespokojné, že objednal zlé

Ifka

ja si dám radšej tých 300ml nebudem špekulovať väčšie, možno by sa tam ani nezmestili :)) a uvidím až po deťoch ako sa mi zmenia prsia :)) ved nemusím byť zase nejaká pamela, mne pomôže pre lepšie sebavedomie aj 300ml :)))

andulka33

..fuuuuha a baby tých 400, tak to by som si netrúfla, pripadala by som si ako tá v tých červených plavkách z toho seriálu s peknými plážami..:)a to by mi teda isto nepristalo.. ale zase viem si to predstaviť na mnohých babách okolo mňa!

andulka33

Ahojte babeny,
úplne sa stotožňujem s tým čo ste napísali, a plne to chápem, keď som prišla k Dr. Červeňovi mala som akú takú predstavu zo Zuzi-kinho rozprávania, ako ste postrehli, pozname sa nejaký ten piatok:)/odhadujem to tak na 10-11rokov/ a videla som aj nejaké to foto do teraz, preto, keď sa opýtal akú mám asi predstavu, navrhla som 325 až 350 ale vysvetlila, že nechcem aby to vyzeralo neprirodzene, alebo vulgárne..a aj keď som sa snažila pretlačiť tie väčšie imploše nakoniec povedal že by do nich nešiel, najskôr, že nevie či mi to tam narve a potom že by aj narval ale mám základ trochu svalu aj nejaké žlazy...:)) tak že netreba... ja som iba neistá keď čítam tie smutné reakcie, či by som to nemala risknuť a ešte mu zavolať. Druhá vec je, že on mi vystavil objednávku z jeho razítkom a podpisom, čo chápem ako súhlas pre dodavateľa na odoslanie.../s tým, že si ich objednám sama-čo ma tiež prekvapilo/a neviem, či si to môžem dovoliť svojvoľne zmeniť.. som inak dosť chudá hore, skôr som vždy mala ženské krivky od pása dole:) a možno by som si naozaj ten väčší imploš vedela nahmatať..skrátka, že by sa to dalo rozpoznať..asi si aj ja šupnem foto do galerky, čo na to ako odborníčky poviete :)) a aspoň pokukám posledné spomínané zákroky..

Ifka k tým gelovým nechtom ti neporadím, ja som ich zhodila asi pred rokom a pol.. tak to nemusím riešiť.. a vyzerá to, že máš oveľa viac info o týchto veciach ako ja:)