Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ifka

ahojte :)))to aj mna zaujíma ako to zobralo okolie, ked z jednotiek sú zrazu krásne trojočky :))) museli ste meniť komplet šatník??

bianica

tajka,
ja som zlikvidovala kojenecke podpiry, kedze na dalsie sa nechystam, tak sa mi zdalo, ze zbytocne zavadzaju. Ale asi mas pravdu, staci kupit pevnejsiu lambadu a usetrit napr. aj na plavky :-) Nevyvaluju tvoji znamy oci, ked ta vidia? predsa si z jednotiek "vyrastla" na trojky a to uz je zmena. Sice je zima, tak to asi az tak nevidiet.

Mali ste aj vy taky strasny strach? ja sa dost bojim narkozy, celkovo opky ani nie. Ako sa zmeni povaha cloveka, ked uz ma dieta, alebo deti. Predtym som bola za kazdy adrenalin. Zajtra zacinam s predoperacnymi, takze asi preto ma chytaju obavy. inak idem cez Pro care a oni sa cudovali, ze na co mi je mamografia, ze ta sa robi az po 40-tke, ze je to silne ziarenie. Nechcelo sa mi im nieco vysvetlovat, ale pravda je, ze moj ex-gynekolog ma posielal na preventivne vysetrenie mamografie uz pred rokom, vtedy som mala 27r.

Ifka

ahojte už som si kukla galerku a je paráda vidieť baby pred a po. Aspoň mám akú takú predstavu o veľkostiach implošou :)))

tajka99

ametystka,
uffff, toto mi nerob, taketo soky, ze "first co?" :-DDDDD Ja som si uz zacala pomaly namyslat, ze uz trochu viem anglinu a ty ma takto vyvedies z omylu, fnuuuuuk.... ;-DDDD
bianica,
z tou podpirou to zalezi od toho, o kolko si ides zvacsovat prsia, ale kedze to je bavlnena podprda, tak ona sa dost prisposobi. Ja mam 350ml a vobec som si nemusela kupovat novu podprdu, ale pouzila som kojensku, ktora bola asi dvojka, pricom moje povodne prsia boli jednotky. No asi uz bola roztahana, lebo mi uplne staci na moje plne trojky. Ta bavlnena je velmi elasticka, to sa ti hodne natiahne...Ale zalezi aj od toho, ci tu bavlnenu potrebujes nosit skor ako 6 tyzdnov, ci nahodou kvoli niecomu nemusis odlozit retro skor. Vtedy treba pevnejsiu kvalitnejsiu sportovu. Ale ak len na nejake prilezitostne nosenie(kym sa retro perie alebo niekde von na 2-3 hodinky), tak to nemusi tak pevne sediet. Podla mna by kludne stacila aj lambada. Radsej odloz peniazky na tu cipkovanu paradu, co budes nosit potom ;-))