Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

ivja,
peknuckeeeee ;-))) Bude pekny jarcok a vyzeraju tak mladucko, budu ta omladzovat ;-))) Inak velke prsia trochu pridavaju na veku, takze dalsia vyhoda prirodzenych prs... Aby sa nam lepsie spalo ;-DD
Dozvedela som sa a kontrole po 3 mesiacoch, ze kapsula sa vytvori vzdy okolo implosa, len ked sa vytvori prilis tvrda a hruba, je to ta konjunktura, ktoru je potom vraj aj vidno. Na ceskych strankach mi pripada viac komplikacii po opke, akoby tam mali viac fuserov, medzi doktormi. Bude to asi tym, ze je tam vela plstickych chirurgii, teda sa medzi nimi najdu aj taki aj onaki. Budme rady, ze tu mame vacsinou takych poctivych a starostlivych doktorov ;-))
sisaa,
juuuuj, moja, ako ti to ubehlo, co? Tak drzim palceky a budem ti posielat pozitivnu energiu. Od stvrtka tu nebudem,ideme do BA, ale asi sa ani nebudes citit na navstevu. Tak dufam, ze az sa budes citit lepsie a prides do KE na kontrolu, tak ze sa znova uvidime a pokecame ;-)))) Tes sa, splnenie tvojho velkeho sna je na dosah!!!

sakura

ivja
a teraz su to najlepsie a najdrahsie implose. Ale ved aj veda postupila dopredu:) Ano, zasypal ti to framyk. praskom. Som si spomenula ze sprsit som sa mohla aj ja az na druhy den po vybrati stehov - aj ja som bola jeden den zasypana:)) A ta sprchaaaa - to bola parada. Hlavne pod tou podprdou som mala taky mastny chrbat:((

Ametystka
nooo, prvy krat bez retro - to som prisla unavena a padla som ako galota v pyzame - a zabudla som si dat retro. Ale v noci som sa zobudila a bolo to celkom fajn - tak som spala bez nej dalej. No ale teraz som ju bola preprat a asi si ju na noc dam. Nechcem spavat este stale bez nej. Iba obcas. No a na lipo by som mala ist 3 aprila. Ale chcela som aby mi dal nieco prv. Ale asi nema. A aj tak skusim do tej doby nieco so sebou robit v posilke:)) Do KE kedy pridem este presne neviem. Mozno v septembri. Ale mozno tam aj drahy pojde trenovat skor. Takze mozno pridem aj prv. Sa na teba tesiiiiiiiiiiim:))))

bianica

sisaa, drzim palce na stredu!!!

ivja, tesim sa s tebou, ze si spokojna. Cici uz teraz vyzeraju podstatne lepsie, ale som zvedava na fotky bez leukoplastu. Necudujem sa radosti tvojho manzela :=)

Baby, ako ste si kupovali sportovu podpiru pre opkou? ako ste vedeli velkost?
O akych plavkach tolko pisete? citam same dobre ohlasy na nejake,tak poslite link, nech sa aj ja mozem kochat a dufat, ze konecne budem mat opku za sebou a budem moct kupovat plavky, ake len budem chciet a bez tych otrasnych vypchavok!! uz som z nich nanervy...

ivja

ametystka
ja netvrdím, že ma náročky odflákli.To by si asi nedovolili ani vtedy . Tak ako ty hovoríš, asi bola plastická chirurgia ešte v plienkach, prípadne ten doktor, ktorý ma vtedy robil- aj keď tvrdil aké má bohaté skúsenosti -ale či s prsiami, tak to nešpecifikoval:))

miu miu

marja ok, neviem presne ci by ti vystavili papier bez karticky. to fakt netusim. len ja viem ze ho odomna nikde nechceli kedze som bola vsade evidovana ako samoplatca. vsade mi karticku vracali ze ju nechcu. tak len na margo toho...

marja

miu- ale ja mam lekarov znamych, napisu mi v pohode inu diagnozu a napr. gynekolog neviem ci by mi spravil sono bez karticky...proste to poistenie potrebujem uz napr. len kvoli obvodnej aby mi vobec dala nejaky papier s nejakou diagnozou, hoci aj plastikou, ved bez poistenia by mi snad ani papier nemusela dat alebo aj za ten by som platila....takze som rada ze to ide takto cez nejaky formular aspon....

ametystka

sakura,
tak dnes skúsim aj ja zaspať bez retro...bude to tretí pokus :)
kedyže ideš na lipo? v apríli?
a do ke kedy presne prídeš? a vínko bude, to si píš :)

ivja,
pekné cici, ešte zamaskované, ale už solídne vyzerajúce:) a už sa ti tam aj rysuje jarček, manžel žiari šťastím, čo?
možno že pred 12 rokmi ešte dr. nevedeli, že treba pri opke vyrezať dostatočne veľkú kapsu pre implantát, ktovie, plast. chirurgia bola ešte v plienkach. nezdá sa mi, žeby ťa náročky odflákli. zhodou okolností aj ja som bola zhruba pred 12 rokmi za plast. chirurgom, že čo s tou mojou biedou, ale nešla som do toho. chvalabohu nebolo zvyšných 30 tisíc. :)) /toľko to vtedy stálo/

sisaa,
držím ti palce :)

ivja

sakura
leukoplasty dám dole , keď sa zajtra osprším, len mi dr. nasypal asi fram. prášok- teda myslím, tak som to nechcela odliepať a fotila som sa hneď, ako som prišla. O to väčšia bude zmena potom:)))

ivja

sakura čau
tie staré implantáty sú hrozné.Sú to McGhany, mám ich doma, ale ich vypleštím do koša.Neverila by si, aké sú krpaté, priemer/ som ich merala /majú 10!!cm.Boli dvojvrstvové, texturované , ale tá vnútorná vrstva akokeby sa tam scvrkávala a tým pádom vonkajšia bola celá poprehýbaná , zdeformovaná.Vraj som tam mala aj 20 ml fyziol. roztoku, ale utiekol, potvora, bohvie kedy.
dievčence, čo ešte len idete na operáciu
nebojte sa, ja som určite bola jeden z mála prípadov,čo sa mi implantát takto zachoval. Určite by to tak nebolo, keby som bola vtedy lepšie odmeraná, keby mi dr. navrhol nejaký lepší implantát , jednoducho keby si vtedy dr. lepšie urobil svoju robotu.