Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

livaa
moje fotky si dostala?
nelina
utieklo to, máš pravdu a som veľmi spokojná, že som si vybrala dr. Tršku.
Môj manžel ich tiež videl dnes prvý raz také odlepené- lebo keď mi pral podprdu veľa sa toho vidieť nedalo. Bol z nich vyvalený:)) a vidno, ako je spokojný.Keď sa to tak zoberie,v 42 rokoch mi konečne narástli prsia:))))

ametystka

ahoj ivja,
super, že si veľmi spokojná :) dúfam, že sa ti nezdajú malé...tu písali babenky, že sa im "scvrkávajú". som zvedavá na tvoje fotky. si spomínala, že sa spýtaš dnes tršku, že prečo sa ti starý imploš zdeformoval a prečo si mala kapsulu? držím palce v škole, aby študenti moc nečumeli :) a aby si vládala písať na tabuľu :)

sakura,
chodíš tu ešte? spíš už bez retro? zvykla si si? už ju určite nepotrebujem, ale ja bez nej neviem zaspať, som musela včera vstať z postele a natiahnuť si ju :) ináč ako? si spokojná? ja ako blcha :))))))

nelina

ivja,
juj,to to ubehlo,tak uz si odlepena.ze je to iny pohlad na prska?pokial som ich mala zalepene,no hruza,ale po odlepeni ked som videla ten tvar,tak som pocitila vééélku ulavu.som rada,ze si spokojna.uz len objednat tie rajcovne plavecky.ja som live poslala fotecky min.tyzden,zatial tam nie su.
baby,
tiez som tu dlho nebola,ale plne suhlasim s tajkou,chodte do maxima,ja som sa tiez velmi bala,pokial som nepresla opkou. lekari vacsinou vedia co robia.uz som to tu tiez pisala xxx krat,ale ked mi trska povedal ze na mne vidi vel.do 420 ml,zostala som v soku.mam 395 ml,su nadherne,ale teraz by som sa nebala ist aj do vacsich.su velmi prirodzene a kto nevie,ze som absolvovala opku tak to nezisti ze mam silikony.u mna bol tiez ten problem,ze na pravom prsku som mala menej koze a svalu na prekrytie,takze este raz,nespekulujte,ked mate dobreho plast.chirurga a poviete mu predstavu,bude sa vam samozrejme chciet prisposobit,ale konecne rozhodnutie /hlavne tu velkost/ nechajte na nom.

ivja

ahojte, dievčatká
dnes ma dr. trška "odlepil" a zajtra sa budem môcť osprchovať- jaj teším.Poslala som fotky, aj keď tam ešte mám zalepené dvorce.Som veľmi, veľmi spokojná,uvidíme, ako sa budú ďalej formovať.Od zajtra nastupujem do práce,tak hádam aj tam bude OK.

miu miu

andulka ale to su neni nejake smutne reakcie ale prosto zijes po opke s niecim opucnutym na hrudi, potom ked to zacne odpuchat a menit tvar tak trosku opadnu ale sa vyrysuju tak aj to je rozdiel. my sme si zvykli na ten opuch a zrazu ked tam neni tak na chyba. to je co?
aj ja ked som sa na ne prvykrat kukla som si povedala ze su riadne velke ale casom som si zvykla tak ze ani netusim ze som bola na opke a prsia mi pridu ako moje. mam pocit ze mi same narastli a tym ze nemam bomby na hrudi tak mi pridu ze sa zmensili ale podla kamosiek sa mi to len zda a tisko mi zavidia ako krasne stoja bez podprsenky.....

miu miu

externa ani mne by sa viac nevoslo. proste mam maximum. presne ako ty. aj mne odpuchli to je jasnacka ako ty vravis potvorky ale tiez sa ukludnujem ze mam maximum takze som na vyber nemala. ale zasa som chuda takze mi vypadaju na moju postavu prirodzene a nekricia ze heeeeej ja mam silikony.......

miu miu

marja ale pri plastike si proste samoplatca. takze si poistovne ic nevybavia a nic si medzi sebou nevyplatia pretoze si to hradis z vlastneho vrecka. ci uz predoperacne vysetrenia alebo samotnu opku. ja to na tvoju vlastnu ziadost takze si to musis cvaknut. mozno iba zmensenie prs ked su zdraotne problemy s chrbtocou alebo daco podobne sa mozno daco z casti da hradit cez poistovnu.