Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

lullu keby si videla nas niektore pred opkou tak si mozno povies ze si este na tom mozno dobre. neposielaj hlavu. len prsia, myslim ze sa ti oplati trocha sa hambit ale ked uvidis zmenu po opke napovie ti to vela aj o velkosti a aj o tom co je dany implos na hrudi vykuzlit a aj pracu roznych lekarov tam zbadas a vies posudit... myslim ze raz vidiet je lepsie ako stokrat pocut ci citat. tak nehambi sa a posli. nejde tu o to ze sme my zvedave ale o to aby to pomohlo tebe.

miu miu

tajka dakujem ze si ma podporila, lebo fakt si myslim ze je nezodpovedne radit nieco podobne ako tu bolo spominane. myslim ze baby pred sa zlaknu a zacnu presviedcat lekara o niecom co je nerealne. kazda si musi fakt uvedomit ci je chuda, ci pevnejsia, aky ma zaklad, aky ma prsny sval a veci tomuto podobne a hlavne ci che ist do extremu alebo si radsej ponechat prirodzenost. nechcem nikoho odradzat od velkosti ale niekedy to tam fakt nevojde.....

ifka hned ako sa livaa prihlasi a nahodi do galerky tvoje fotky tak heslo posle. asi momentalne nie je pri compe. vyckaj a vsetko ti pride na mail. ona ma prosto galerku na starosti. jo?

marja

baby co ste boli u Trsku, tiez si objednavate implose nejako samy?ja som myslela ze to vybavia vsetko lekari a on si donesie aj viac velkosti....ci objednat myslite, ze mu musite povedat presne co chcete?

tajka99

suhlasim s miu, miu,
akurat som to tu chcela napisat, ked som docitavala vase prispevky za posledne dni (nebola som tu nejake 4 dni) a tiez ma dost prekvapilo to tvrdenie ze:"pod 400nie". Treba si baby naozaj pozriet galerku, poslat svoje foto a ziskat heslo na pristup. Je to uplne anonymne, takze o ziadnej hambe nemoze byt rec. No a potom, ked si prezriete desiatky pripadov, ako ktorej ake ml co urobili, az tak sa da nieco radit. Je velmi odvazne a podla mna aj nezodpovedne tvrdit, ze po 400 nechodte. Ine je 300ml, pod ten udaj mozem s istotou povedat, ze prsia nebudu velmi vyrazne, ale samozrejme, niekomu stacia aj take. Ale ked to uz podstupujete, tak nech to stoji za to. Tiez radim, ze ak vahate, urcite chodte do co najvacsich ml, ale 400 je uz dost, myslim, ze t uz pred nikym neutajite, ze mate silikony. A niektore z vas si urcite nezelaju, aby to kazdy v okoli vedel. Tie odvaznejsie si mozu dovolit aj vacsie ;-)) Myslim, ze tych 300-350ml je taky zlaty stred, pod 300m su skor mensie, nenapadnejsie a nad 400-450ml su urcite vacsie. Ale aj tu urcite plati, ze je to veeelmiiii individualne. Podla mna na tych 80% by som to nechala na odporucani doktora (okrem asi Cervena, kedze je znamy, ze dava radsej mensie, a mne sa zda, ze aj Trsku treba niekedy radsej tlacit do vacsich cisel, kedze on ma zas rad prirodene). Ja mam 350ml, tiez by som si nabuduce dala aj cca 425ml, viac asi nie, ale zas nemozem povedat, ze su male, ani nahodou. Su akurat, no ked po rokoch priberiem, asi by sa mi hodili vacsie. A nie je pravda, ze ak ma baba nejaky zaklad, tak jej daju mensie ml. Je to veeelmi indivindi, pretoze zas chudej babe tam nemusia viac vtrepat, ak by si dala prilis vela, mze to vyzerat napraskane a viac vidno pripadne zvrasnenie (ktore ma viac ci menej kazda, kedze ten implos stoji, ale babe z vacsim tukovym zakladom, to tak nevdno ani necitit, ako babe chudej. Ja na dotyk citim este implos a doktor mi povedal, ze ak by som pribrala zo 10 kg, tak by to vobec nebolo citit, no u mna je to len sen, tazko preberam ;-)) Takze niekedy prave babe co uz ma nejaky zaklad skor pasuje viac ml, lebo je to ne nej prirodzenejsie, ako ked si tie iste ml da baba kostnata :-)))
S gelovymi nechtami som pocula, ze pokial su priesvitne, nie je problem, musia totiz vidiet pripadne zmodranie nechtoveho lozka, ak by pocas operacie nastalo. A solarko? No tak 4-5 dni mozno nie je problem, pokial mate zdravu neproblematicku plet, ale aj tak by som asi nic neriskovala, lebo nahoda je blbec a aby som kvol takej blbosti prisla o termin operacie, ktora je uz tak blizko mojho sna, to asi nie ;-)))

miu miu

ifka ja som si gelove nechty nechala, len som ich odlakovala a nechala som si priesvitne a aj na nohach aby bolo vidiet lozko.

babyked vam tu niekto radi aby ste si dali minimalne 400ml to je vsetko pekne ale bohuzial neda sa to tam narvat kazdej, preto si myslim ze taketo rady su velmi ale velmi diskutabilne pretoze lekar sam vie dobre kolko maximalne vie narvat do tvojho zakladu. je potrebna aj koza a prsny sval na prekrytie impantatu takze darmo si budem dupat u doktora ze chcem 400 ked tam narve maximum 300. takze vsetko zavisi od toho co dana klientka nosi na hrudi pred operaciou. a ci kojila alebo je este pred porodom. takze urcite pocuvajte lekara. ked tak mu dajte otazku kolko sa tam vojde maximalne aby ste mali prehlad a mierku od - do.