suhlasim s miu, miu,
akurat som to tu chcela napisat, ked som docitavala vase prispevky za posledne dni (nebola som tu nejake 4 dni) a tiez ma dost prekvapilo to tvrdenie ze:"pod 400nie". Treba si baby naozaj pozriet galerku, poslat svoje foto a ziskat heslo na pristup. Je to uplne anonymne, takze o ziadnej hambe nemoze byt rec. No a potom, ked si prezriete desiatky pripadov, ako ktorej ake ml co urobili, az tak sa da nieco radit. Je velmi odvazne a podla mna aj nezodpovedne tvrdit, ze po 400 nechodte. Ine je 300ml, pod ten udaj mozem s istotou povedat, ze prsia nebudu velmi vyrazne, ale samozrejme, niekomu stacia aj take. Ale ked to uz podstupujete, tak nech to stoji za to. Tiez radim, ze ak vahate, urcite chodte do co najvacsich ml, ale 400 je uz dost, myslim, ze t uz pred nikym neutajite, ze mate silikony. A niektore z vas si urcite nezelaju, aby to kazdy v okoli vedel. Tie odvaznejsie si mozu dovolit aj vacsie ;-)) Myslim, ze tych 300-350ml je taky zlaty stred, pod 300m su skor mensie, nenapadnejsie a nad 400-450ml su urcite vacsie. Ale aj tu urcite plati, ze je to veeelmiiii individualne. Podla mna na tych 80% by som to nechala na odporucani doktora (okrem asi Cervena, kedze je znamy, ze dava radsej mensie, a mne sa zda, ze aj Trsku treba niekedy radsej tlacit do vacsich cisel, kedze on ma zas rad prirodene). Ja mam 350ml, tiez by som si nabuduce dala aj cca 425ml, viac asi nie, ale zas nemozem povedat, ze su male, ani nahodou. Su akurat, no ked po rokoch priberiem, asi by sa mi hodili vacsie. A nie je pravda, ze ak ma baba nejaky zaklad, tak jej daju mensie ml. Je to veeelmi indivindi, pretoze zas chudej babe tam nemusia viac vtrepat, ak by si dala prilis vela, mze to vyzerat napraskane a viac vidno pripadne zvrasnenie (ktore ma viac ci menej kazda, kedze ten implos stoji, ale babe z vacsim tukovym zakladom, to tak nevdno ani necitit, ako babe chudej. Ja na dotyk citim este implos a doktor mi povedal, ze ak by som pribrala zo 10 kg, tak by to vobec nebolo citit, no u mna je to len sen, tazko preberam ;-)) Takze niekedy prave babe co uz ma nejaky zaklad skor pasuje viac ml, lebo je to ne nej prirodzenejsie, ako ked si tie iste ml da baba kostnata :-)))
S gelovymi nechtami som pocula, ze pokial su priesvitne, nie je problem, musia totiz vidiet pripadne zmodranie nechtoveho lozka, ak by pocas operacie nastalo. A solarko? No tak 4-5 dni mozno nie je problem, pokial mate zdravu neproblematicku plet, ale aj tak by som asi nic neriskovala, lebo nahoda je blbec a aby som kvol takej blbosti prisla o termin operacie, ktora je uz tak blizko mojho sna, to asi nie ;-)))